west coast street cup 2007

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja JHa, 25.11.2006.

 1. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Paree vissiin odotella virallista kannaaottoa tähänkin asiaan. Tähän saakkahan ei taida WCC:ssä olla ollut lainkaan streetmania, vaan street bracket, joka mun käsittääkseni nykytulkinnalla on kisaluokka ja vaatii lisenssin? Ja sen lisäks tais olla muutenkin jotain ristiriitaa, että tollasia lisenssittömiä luokkia ajettais samassa tapahtumassa lisenssiä vaativien kanssa?
   
 2. SG480

  SG480 1st gear

  Oon ajellu joskus Kalajoella Streetmanissa mutta voi olla että ne ei ollu West Coast Cupin yhteydessä vaan paikallisissa kyläkisoissa.
   
 3. blowerduster

  blowerduster Gearhead

  kisat

  missähän päin se neljäs kisa pidetään jos ei vaasassa???
   
 4. Mopar

  Mopar Gearhead

 5. GMC 6000

  GMC 6000 Gearhead

  Asia sinänsä ei liity gremliniin mitenkään, vaan kirjoittamaansa tekstiin.

  Ihmetyttää, että lisenssi pysyy voimassa kilpailematta viisi vuotta. Vuonna 2002 lisenssit taisi tulla ensikertaa cuppi-kisoihin, eli voisi kuvitella kaikkien niiden jotka ovat lisennejä makselleet vuosina -02-06 kilpailla ilman mitään tutkintoa, koska eiväthän myöskään he ketkä ovat -06 kilpailleet ole suorittanut mitään vastaavaa. Eikö jokaisen lisenssimaksajan tiedot ole ilmoitettu FHRA:lle lisenssijärjestelyn alusta saakka?
   
 6. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Muutos tuli ikäänkuin jatkoa ajatellen voimaan, tähän saakka lisenssit on olleet voimassa muistaakseni kaksi ajamatonta kautta ja tuon säännön mukaan käsitellään kahden viimevuoden aikana ajaneita ikäänkuin heillä olis sinä aikana ollut lisenssi. Eli "oikeilla" kisaukoilla on ihana sama kohtelu, ja muutos tulee heillekin voimaan tästä eteenpäin.
   
 7. GMC 6000

  GMC 6000 Gearhead

  Eli jos on ajanut -05 tai -06 esim. Cuppia ja maksanut kertalisenssin, ei tarvitse tutkintoa? :eek:

  Vai onko kahden vuoden sääntö voimassa vain FHRA:n kisoissa ajaneilla?
   
 8. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ainakin sen piti olla niin, että koskee kaikkia FHRA:n hyväksymissä kisoissa ajaneita. Mun mielestä kaikki WCC ja vaasa street cupin kisat on noita. Etelän kisoista en oo varma, Ainakin hyvinkää on välillä ollut "laillinen" kisa, välillä ei.
   
 9. hervoletti

  hervoletti 3rd gear

  Harmittava homma Kisojen kannalta jos tuo lisenssi maksu nousee, ei se tosiaan ainakaan lisää kuskeja Cuppiin tuo..

  Itsekkin menasin pari street bracet kisaa käydä ajamassa, mutta kalliiksi tulee....

  Hatutti jo viimme kesänä street bracetissä noita akk:n maksuja maksella, nosti lystin pidon hintaa yli 50%.

  Täytynee hommata sponssi :D
   
 10. gremlin

  gremlin Gearhead

  Juu, mekin odotellaan tahan lisenssipisnekseen oikeeta virallista kannan ottoa. On niin monta ''epavirallista'' kantaa kuultu ettei enaa uskalla itte sanoa mittaan :odroll:
  WCC kisoissa on kylla ollut alusta lahtien streetman luokka, siita vaan tuli joskus moitteita kun oli ajettu pudotuksia streetmanissa. Sen jalkeen kehitettiin Street Bracket luokka. Silti yleensa kisoissa ajatetaan streetman luokkaa ja siina ei ole tuloslistoja eika pudotuksia. Tai oikeestaa streetmanneja on ajatettu jos kisassa on ollut sopiva maara kuskeja. Kilpa luokat on etusijalla.
   
 11. SG480

  SG480 1st gear

  Onko kuulunut mitään lisenssiuudistuksesta niiltä osin mitään mitkä kesän 2006 ajeluista hyväksytään riittäviksi uuteen lisenssiin?
   
 12. gremlin

  gremlin Gearhead

  Ollaan annettu FHRAlle WCC jarjestajien vastine heidan ''ehdotuksiinsa''. Ei oo kuulunu pariin viikkoon mitaan :-? Ei oikeen hyva meininki.
  Kylla tassa tarttee jotain alkaa pian tapahtumaan.
   
 13. gremlin

  gremlin Gearhead

  Oho, pikkusen tarttis lukee tarkemmin, eli WCC ja Burn Out Partyn jarjestajilta on pyydetty viime kaudella ajaneiden kuskien tiedot etta FHRA voi ruveta postittamaan lappujaan.
   
 14. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Aiemmin oli puhetta kahdesta edellisestä kaudesta, vaikkei toi mun tilaani hetkautakaan. Mut tossa suhteessa täytyy fyyraa kyllä vähän kritisoida, tiedotuksessa olis parantamisen varaa. Luulis, että siellä jollakin on jotain tietoa, eikä niitä tarttis pimitellä. Ei kai se mikään salaseura sentään ole? Edes sellasta tietoa, ettei tietoa eikä päätökisä ole.
   
 15. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Hiukka asiasta poiketen, onks kellään muuten varmaa tietoa ajaaks katuautot tänä vuonnakin Nitrokisoissa vai onks ne heivattu sivuun kuten ainakin huhuillaan. Selkeää tietoa en muista tosta nähneeni ja kun viimeks joku näyttää kyselleen tuolla fyyran sivuilta kalenterista kolme viikkoa sitten saamatta vieläkään vastausta niin kysästääs täällä nopeemmalla foorumilla tietääks kukaan :-?
   
 16. luppes

  luppes 1st gear

  Varmaankin pitää paikkansa ettei FHRA:sta ole kuulunut mitään.
  ko. kerhoille lähti ehdotus jossa oli mm. mahdollisuus tutustumis lisenssiin
  (kertalisenssi) tietyin rajoituksin. Kerhot ovat ilmoittaneet etteivät hyväksy ehdotusta, ja nyt ollaan patti tilanteessa.
  Kyllä näyttää siltä että street ryhmät eivät ajais nitro kisoissa, haaveilttin
  että oltais päästy muiden kisa järjestäjien kanssa yhteistyöhön jolla systeemilä oltaissin saatu FHRA street cuppiin enemmän osakilpailuja.
  Tietysti nyt mietitän mitkä ryhmät voisivat kuitenkin ajaa nitrokisoissa.

  - Luppe -
   
 17. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Joo, silleen vaan olis ihan kiva että tässä vaiheessa vuotta tietäis kisapäivämäärät, ajettavien kisojen määrän yms. kun kaikki toi vaikuttaa sen kauden suunnitteluun jonka nyt jo on pakko olla kehitteillä mm. työ- loma- yms. asioiden puolesta. Mm. meillä on niin kankea työnantaja että kun kysäsin noista kesän vuoroista niin on kuulemma jo kiire jos haluaa esittää mitään toiveita :odroll:
   
 18. OL550

  OL550 1st gear


  Samoilla linjoilla täällä, mitä aikasemmin tietää sitä varmemmin saa vapaata sitten töistä..

  t.OL550
   
 19. atiko

  atiko 1st gear

  Hassu tilanne... AKK, FHRA ja paikalliset kerhot (harrastajat) pattitilanteessa. Jengi haluaisi ajaa -myös uudet naamat- mutta toiset tekee kaikkensa sen hankaloittamiseksi.

  Miksi FHRA itkee nyt katuautojen perään, eikö janneahoset ja junioridragsterit riitäkään?
   
 20. Duster440

  Duster440 Gearhead

  kuka nyt niin tyhmä voi olla että hankaloittaa harrastusta?????? :argue:
   

Kerro tästä muillekin!