west coast street cup 2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja JHa, 25.11.2006.

  1. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Paree vissiin odotella virallista kannaaottoa tähänkin asiaan. Tähän saakkahan ei taida WCC:ssä olla ollut lainkaan streetmania, vaan street bracket, joka mun käsittääkseni nykytulkinnalla on kisaluokka ja vaatii lisenssin? Ja sen lisäks tais olla muutenkin jotain ristiriitaa, että tollasia lisenssittömiä luokkia ajettais samassa tapahtumassa lisenssiä vaativien kanssa?
     
  2. SG480

    SG480 1st gear

    Oon ajellu joskus Kalajoella Streetmanissa mutta voi olla että ne ei ollu West Coast Cupin yhteydessä vaan paikallisissa kyläkisoissa.
     
  3. blowerduster

    blowerduster Gearhead

    kisat

    missähän päin se neljäs kisa pidetään jos ei vaasassa???
     
  4. Mopar

    Mopar Gearhead

  5. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Asia sinänsä ei liity gremliniin mitenkään, vaan kirjoittamaansa tekstiin.

    Ihmetyttää, että lisenssi pysyy voimassa kilpailematta viisi vuotta. Vuonna 2002 lisenssit taisi tulla ensikertaa cuppi-kisoihin, eli voisi kuvitella kaikkien niiden jotka ovat lisennejä makselleet vuosina -02-06 kilpailla ilman mitään tutkintoa, koska eiväthän myöskään he ketkä ovat -06 kilpailleet ole suorittanut mitään vastaavaa. Eikö jokaisen lisenssimaksajan tiedot ole ilmoitettu FHRA:lle lisenssijärjestelyn alusta saakka?
     
  6. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Muutos tuli ikäänkuin jatkoa ajatellen voimaan, tähän saakka lisenssit on olleet voimassa muistaakseni kaksi ajamatonta kautta ja tuon säännön mukaan käsitellään kahden viimevuoden aikana ajaneita ikäänkuin heillä olis sinä aikana ollut lisenssi. Eli "oikeilla" kisaukoilla on ihana sama kohtelu, ja muutos tulee heillekin voimaan tästä eteenpäin.
     
  7. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Eli jos on ajanut -05 tai -06 esim. Cuppia ja maksanut kertalisenssin, ei tarvitse tutkintoa? :eek:

    Vai onko kahden vuoden sääntö voimassa vain FHRA:n kisoissa ajaneilla?
     
  8. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ainakin sen piti olla niin, että koskee kaikkia FHRA:n hyväksymissä kisoissa ajaneita. Mun mielestä kaikki WCC ja vaasa street cupin kisat on noita. Etelän kisoista en oo varma, Ainakin hyvinkää on välillä ollut "laillinen" kisa, välillä ei.
     
  9. hervoletti

    hervoletti 3rd gear

    Harmittava homma Kisojen kannalta jos tuo lisenssi maksu nousee, ei se tosiaan ainakaan lisää kuskeja Cuppiin tuo..

    Itsekkin menasin pari street bracet kisaa käydä ajamassa, mutta kalliiksi tulee....

    Hatutti jo viimme kesänä street bracetissä noita akk:n maksuja maksella, nosti lystin pidon hintaa yli 50%.

    Täytynee hommata sponssi :D
     
  10. gremlin

    gremlin Gearhead

    Juu, mekin odotellaan tahan lisenssipisnekseen oikeeta virallista kannan ottoa. On niin monta ''epavirallista'' kantaa kuultu ettei enaa uskalla itte sanoa mittaan :odroll:
    WCC kisoissa on kylla ollut alusta lahtien streetman luokka, siita vaan tuli joskus moitteita kun oli ajettu pudotuksia streetmanissa. Sen jalkeen kehitettiin Street Bracket luokka. Silti yleensa kisoissa ajatetaan streetman luokkaa ja siina ei ole tuloslistoja eika pudotuksia. Tai oikeestaa streetmanneja on ajatettu jos kisassa on ollut sopiva maara kuskeja. Kilpa luokat on etusijalla.
     
  11. SG480

    SG480 1st gear

    Onko kuulunut mitään lisenssiuudistuksesta niiltä osin mitään mitkä kesän 2006 ajeluista hyväksytään riittäviksi uuteen lisenssiin?
     
  12. gremlin

    gremlin Gearhead

    Ollaan annettu FHRAlle WCC jarjestajien vastine heidan ''ehdotuksiinsa''. Ei oo kuulunu pariin viikkoon mitaan :-? Ei oikeen hyva meininki.
    Kylla tassa tarttee jotain alkaa pian tapahtumaan.
     
  13. gremlin

    gremlin Gearhead

    Oho, pikkusen tarttis lukee tarkemmin, eli WCC ja Burn Out Partyn jarjestajilta on pyydetty viime kaudella ajaneiden kuskien tiedot etta FHRA voi ruveta postittamaan lappujaan.
     
  14. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Aiemmin oli puhetta kahdesta edellisestä kaudesta, vaikkei toi mun tilaani hetkautakaan. Mut tossa suhteessa täytyy fyyraa kyllä vähän kritisoida, tiedotuksessa olis parantamisen varaa. Luulis, että siellä jollakin on jotain tietoa, eikä niitä tarttis pimitellä. Ei kai se mikään salaseura sentään ole? Edes sellasta tietoa, ettei tietoa eikä päätökisä ole.
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hiukka asiasta poiketen, onks kellään muuten varmaa tietoa ajaaks katuautot tänä vuonnakin Nitrokisoissa vai onks ne heivattu sivuun kuten ainakin huhuillaan. Selkeää tietoa en muista tosta nähneeni ja kun viimeks joku näyttää kyselleen tuolla fyyran sivuilta kalenterista kolme viikkoa sitten saamatta vieläkään vastausta niin kysästääs täällä nopeemmalla foorumilla tietääks kukaan :-?
     
  16. luppes

    luppes 1st gear

    Varmaankin pitää paikkansa ettei FHRA:sta ole kuulunut mitään.
    ko. kerhoille lähti ehdotus jossa oli mm. mahdollisuus tutustumis lisenssiin
    (kertalisenssi) tietyin rajoituksin. Kerhot ovat ilmoittaneet etteivät hyväksy ehdotusta, ja nyt ollaan patti tilanteessa.
    Kyllä näyttää siltä että street ryhmät eivät ajais nitro kisoissa, haaveilttin
    että oltais päästy muiden kisa järjestäjien kanssa yhteistyöhön jolla systeemilä oltaissin saatu FHRA street cuppiin enemmän osakilpailuja.
    Tietysti nyt mietitän mitkä ryhmät voisivat kuitenkin ajaa nitrokisoissa.

    - Luppe -
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, silleen vaan olis ihan kiva että tässä vaiheessa vuotta tietäis kisapäivämäärät, ajettavien kisojen määrän yms. kun kaikki toi vaikuttaa sen kauden suunnitteluun jonka nyt jo on pakko olla kehitteillä mm. työ- loma- yms. asioiden puolesta. Mm. meillä on niin kankea työnantaja että kun kysäsin noista kesän vuoroista niin on kuulemma jo kiire jos haluaa esittää mitään toiveita :odroll:
     
  18. OL550

    OL550 1st gear


    Samoilla linjoilla täällä, mitä aikasemmin tietää sitä varmemmin saa vapaata sitten töistä..

    t.OL550
     
  19. atiko

    atiko 1st gear

    Hassu tilanne... AKK, FHRA ja paikalliset kerhot (harrastajat) pattitilanteessa. Jengi haluaisi ajaa -myös uudet naamat- mutta toiset tekee kaikkensa sen hankaloittamiseksi.

    Miksi FHRA itkee nyt katuautojen perään, eikö janneahoset ja junioridragsterit riitäkään?
     
  20. Duster440

    Duster440 Gearhead

    kuka nyt niin tyhmä voi olla että hankaloittaa harrastusta?????? :argue:
     

Kerro tästä muillekin!