West Coast Street Cup 2018

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja cam67aro, 7.1.2018.

 1. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  SJ, Swinger71, pathe ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  Burniksia.


   
  superbird, chevy 2, pathe ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. chevy 2

  chevy 2 Gearhead

  Miksulla taas loistavat kuvat,se on hienoa katsella kuvia kisoista kun osataan hakea niitä eri paikkoja ja kuvakulmia.Näitä onneksi näkee nykyään monelta muultakin ja hyvä niin.Kiitos!

  Itsellä tämä kisa oli erityis mielenkiintoinen koska siitä on 8v kun viimeksi ajoin WCSC-kisassa.Tai missään DragRace kisassa..Tauko tuli perheenlisäyksen takia.Sen jälkeen on ollut enemmän tai vähemmän mekaanikko-hommissa samassa lajissa.
  Reipas vuosi sitten tein Ikkelä Jarille koneen tyylikkään mustaan -68 Camaroon,perus 454 jossa hyd roller,Ovalport kannet ja Edelin RPM Air-Gap imusarja. Eikä tarvinnut yli 6000rpm kierrättää.Rajoitin oli 6200 ja kertaakaan en vedossa siihen osunut.Perävälitys 3.55 oli ehkä hiukan hidas mutta tulosta sai siltikin.

  Eka veto mani harakoille kun lukko ei ottanut kiinni,siitä eteenpäin ottikin ja seuraavassa 11.6 ja sitten muutoksia joilla saatiin parannusta sekä kulkuun että 60ft aikaan.
  Päivän paras oli 1.677sek 60ft,joka tuli tyhjäkäynniltä lähdettäessä ja aika oli 11.236sek.Harmittaa koska oli pudotus veto ja 30-40m ennen maalia olin jarrulla,lopparit oli 8-10kmh alla edellisestä(11.39sek) ja meni kuitenkin 0,16sek alle edellisen vedon!!

  Rata oli aamusta odotetusti liukas,edellisyön sateen jäljiltä mutta ainakin tälläinen "foot-breikkaaja" pääsi viivalta hyvin 27x10.5 katuslikseillä,näytti että breikki-loodalliset kärsi jollain tapaa ongelmista.
  Mun mielestä rata oli hyvä,ja paranee koko ajan.
  Tulisi nopeamminkin paremmaksi jos muutkin tulis vaan rohkeesti ajamaan.
  Ei sitä tartte jännittää,laji on hauska ja koukuttava.

  Kiitos puuhaporukalle,olette loistavia ja saatte paikan!

  Vatanen
   
  tha022, maverick, cutlass cruiser ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. superbird

  superbird Gearhead

Kerro tästä muillekin!