Willwoodin jarruista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja jukka63, 17.4.2008.

  1. kole

    kole 3rd gear

    No niin!?
    Nyt on jonkunlaiset letkut paikallaan vihdoin ja viimein. No siinä sitten ilimaushommaan. Nelimännissä neljä ilimaruuvvia. Ja jostain syystä kummaltakin puolelta alempi ja sisempi ilimausruuvvi alkoi vuotamaan. Päästelin pariin kertaa toista vuotavaa irti ja taas tiukkasin ja aina vuoti. Sit vähän tiukkasin ja lipsati ruuvi messinkihelasta läpi :mad: Vituttaa x6.
    Letkujen kanssa jo häslännyt viikon ja ajanut parisataa km ja käyttänyt aikaa aivan liikaa kun työtkin pitäis tehdä ja nyt nää vuotavat paskat. Tosin, valutin omalla paineella ensiksi tavaraa satuloihin ja nämä alimmat sisemmät nipat alkoivat vuotamaan ekana, olisko päässyt hevosen- tai vaikka norsun paskaa väliin? Ja perusperiaate ilmauksesta, olisko noita alempia edes tarvinnut aukoa, ilmaantuuko satulat ylemmillä ruuvveilla.
    Eli että voiko ne alimmat korvata vaikka sukkahousuilla, kunhan eivät vuoda :pinup:
     
  2. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Ei niitä alempia tarvii aukoa ollenkaan, laita jotku tulpat vaikka siihen tilalle.
     
  3. kole

    kole 3rd gear

    Kiitos volvomies 5.7. Miksi ei järki leikannut mulla aiemmin ja olla alimpia aukomatta :soosoo: . Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. sinnehän se muju kertyy eikä homma pidä. Näyttäs käyvän kymppimillin pultti tiuhalla kierteellä jolla se tulpataan?
    Onko tarkempaa tietoa "tulpasta"?
     
  4. laakkius

    laakkius Gearhead

    Musseen kans laitan wilwoodeja eteen, levyt on niin isot ku 15" centerlainien sisään mahtuu, n.318mm. Levyt on Audi A8:n, 30mm paksut.
    Menee toi satuloilla saavutettu painonsäästö noihin levyihin, painaa nääs ihan tolkuttomasti.
    Mutta varmaan pysähtyy noilla paremmin kuin orggis 240mm levyillä ja ei ole kallis paketti... :rotfl:
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ei kyllä taida olla mitään kymppimillisiä noissa wilwoodin satuloissa, vaan ihan ohjeenkin mukaan tais ola 1/8" NPT?
     
  6. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Tuskin ilmaruuvi on NPT-kierteellä, tuntuu järjenvastaiselta. Sen sijaan se vois olla esim. 3/8-24TPI

    Satuloiden letkulähtö on tolla 1/8"npt kierteellä
     
  7. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Sanot, että eihän siellä toisellakaan puolella levyä ole moista.. Ja mitenkäs moottoripyörät..
     
  8. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ainakin meidän kaliibereissa on myös ilmaruuvit 1/8" - 27 NPT kierteellä olevissa plugeissa. Ai mistä teidän? No kun tota meidän hässäkkää kasattiin, niin en lainkaan noteerannut tota tarralla peitettyä "inlet" reikää, vaan laitoin jarruletkut yhden ilmausruuvin paikalle. Ilmausvaiheessa kyllä sitten paljastu, et olis niille ollut toisenlaistakin paikkaa tarjolla. :rotfl:
     
  9. laakkius

    laakkius Gearhead

    mäkin hetken aikaa etin sitä letkun paikkaa... :rotfl:
     
  10. jukka63

    jukka63 1st gear

    Aivan perseestä koko jarrut.Piti olla Bolt On,helppo nakki.Nyt on joutunut pähkeilemään useampiakin juttuja ja sorvarille on asiaa.Eipä tossa tavallaan mitään uutta ole,kaikki amerikan osat on tavallaan aihioita.Vituttaa vaan kun satsista maksat 700e,luulis että kävis suoraan :mad:
     
  11. kole

    kole 3rd gear

    Samaa mieltä, Mulla vielä etunavat levitti reilun tuuman ulospäin ja nyt ollaan madallusspindelien kanssa kusessa. On nakki kaukalossa kiinni, saatana :mad:
     
  12. jaketin

    jaketin Gearhead

    mistä ostin noi spindelit? ois tarkoitus myös hankkia...
     
  13. kole

    kole 3rd gear

    Spindelit hommasin Wilwoodien kanssa jenkkilästä suoraan. Niistä piti leikata jarrusatulan korvakkeet irti, että sai wilwoodit käymään.
     
  14. jaketin

    jaketin Gearhead

    minkä nimisestä puodista???
     
  15. kole

    kole 3rd gear

    Ei käsitystä, tulivat kaverin Lammisen kautta, pitää koittaa saada ukko kiinni.

    Niin, ja olis nuo romppeet myynnissäkin, vaikka koko pakettina. 2tuumaa madalletut spindelit ja wilwoodin etunavat/nelimäntäjarrut. Valmis paketti jos sopii vähän leventää :mad:
     
  16. cam68

    cam68 1st gear

    moro, mikä osanum. sun kitissä kiinnosta avaan tuo ns. leveneminen..
    suunnitelmissa olis camaroon hankkia kitti ja jos navat levittää tuuman puoleltaan niin helpottuisi vanne ratkaisut.. olis vanteita tiedossa hyviäkin mutta menevätn30mm liian sisään tuo vana ulospäin tuleminen olisi ratkaisiu siinä vaiheessa.. :D
     

Kerro tästä muillekin!