X-Racer "tehostartti" ja lämpöongelmat..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Swinger71, 15.5.2013.

  1. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Onko muilla ollu ongelmia ko. startin kanssa? Eli ku ajaa motin kuumaks ja pysäyttää muutamaks minuutiks esim polttoainemittarille ja yrittää käynnistää nii tuntuu ettei solenoidi jaksa vetää loppuun asti eli ei starttaa.Kun antaa riittävästi apuvirtaa nii käynnistyy.Jos taas odottelee noin kymmenen minuuttia nii johan taas jyrähtää kone tulille. Akku on uus 75 ah. Nii ja moottori Mopar Rb.
     
  2. 66monaco

    66monaco Gearhead

    mul oli chargerissa mopen tehostartin kanssa hieman saman tapaista onkelmaa, tein alumiinilevystä lämpösuojan startin ympärille niin jeesas..
     
  3. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Joo itelläkin on ollu mielessä tuo lämpösuojan laitto. Hyvä että nyt tuli varmistus että siitä on apua.
     
  4. 66monaco

    66monaco Gearhead

    ja toki kannattaa vielä varmistaa että maat on hyvässä kunnossa. ja että koneesta koriin on hyvä maa.
     
  5. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Joo maadotukset tuossa kävinki läpi.Ei vaan oo päässy vielä testaamaan ku laturi sano sopimuksensa irti. :)
     

Kerro tästä muillekin!