Yamaha Viragot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja Rusty, 7.6.2008.

 1. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Tommonen 250 Jammu tuli hankittua ensimmäiseksi pyöräksi kun kuume nousi liiaksi..

  Onks täällä kellään moista pikku V-Twiniä??

  Mahtaako tommoseen saada valmiina ''tehoputkia''?? Ei sen tehon niin väliä mutta meteliä pitää saada enemmän ulos. :eek:

  Mitäköhän öljyä tämmösen koneeseen pitäis kaataa?? Oikean öljymäärän näkee vissiin siitä ''kurkistusreiästä'' mikä on siellä toosan alareunassa??

  Mitä muuta kokemuksia näistä???
   
 2. Hanxi

  Hanxi Gearhead

 3. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Lajitovereita :eek: Kiitos vinkistä.
   
 4. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Täällähän on Viagra-miehiä kuin pipoa :eek: . Tehoputket hommattu (käytetyt).
   
 5. kippis

  kippis Gearhead

  no joo, minäkin ajelin pari vuotta tommosella 750 viragolla... ihan toimintavarma pelihän se on. jaa taisi siinä joskus noloja tilanteita huoltoasemilla tulla kun startti joskus naputti käynnistäessä vaan tyhjää. ainakin noissa isommissa se lienee jonkin sortin tyyppivika, mutta tuossa ei liene siitä ollut kyse vaan ihan tyhjästä akusta...

  juu jotain siitä jammusta silti puuttu, ehkä noilla "paremmilla putkilla" siitä voisi hieman miehekkäämmät saundit saada :-?

  ensviikolla pitäs eka sportsteri saada alle, tarvii laittaa kommenttia kun tulee ajankohtaiseks... mutterilinko oikeen :lol: rautapää.
   
 6. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Nyt on tietoa Viragon äänimaailmasta tehoputkilla, hyvältä kuullostaa :D Muutenkin mopo on nyt läpikäytynä, kevättä odotellessa. Putkien lisäksi vaihtui takarengas, takalokasuoja lyheni, rekisterikilpi ja takavalo muutti tuohon takarenkaan viereen, minivikut, oranssi väri, kromit kiillotettu, satulasta turhat fyllit pois ja uusi verhoilu by emännys. Ja kaikki Yamaha ja Virago-tarrat on toki poistettu. Etuhaarukassa roikkuu nahkalaukku ja peilit on pisaramalliset. lisäksi tietysti normaali huolto ja takajousien säätö matalimmalle tasolle.. Mitähän sitä lopputalven tekis??
   
 7. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Nyt kun sitä on tullut tuossa pari kertaa käytyä ajelemassa niin muuten toimii hyvin mutta pintakaasulla ajaessa (taajamassa lähinnä), ongelmana on että kone ''röpöttää''. Tuntuu siltä kuin ryyppy olisi päällä (ei ole).

  Johtuiskohan noista tehoputkista joissa ei juurikaan vastusta ole vai onko bensapuoli tukossa maalimössöstä jota joutui myös tankkiin sisälle kun tankin maalasin? Vetää kyllä puhtaasti kun vähänkin enemmän kaasua kiertää.
   
 8. Tumi

  Tumi 3rd gear

  Pintakaasun röpöttelyä voit koettaa säätää ihan tyhjäkäynnin seosruuvista. Kokeile vartti- tai puolta kierrosta kumpaankin suuntaan. Neulan korkeuteen tuskin tarvitsee tässä vaiheessa kajota pääsuuttimesta puhumattakaan. Tämä siis olettaen että bensapuoli ei oikeasti ole tukossa. Tsekkaa halutessasi kohokammion tyhjennysruuvista kuinka vapaasti sinne saakka tulee bensaa.
   
 9. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Kiitos Tumi, näinpä on. Vaan onko mahdollista että kone käy nyt liian rikkaalla kun puskee mustaa savua kun vähän kierrättää..? Tosin mihinkään kaasarin säätöihin ei ole koskettu (paitsi tyhjäkäyntiruuviin) eli johtuiskohan tämä nyt kumminkin tukkoisesta kaasarista? :eek:

  Miten tuo avara putki vaikuttaa?
   
 10. Tumi

  Tumi 3rd gear

  Teoriassa mökäputkien pitäisi hoikentaa seosta mutta jos se savuttaa mustaa niin kyllä se käy paksulla. Se on siis savua ettei mitään nokea? Jos kaasarissa tukoksia olisi niin se myös hoikentaisi seosta, ilmansaanti tuskin tukkeutuu, ainoastaan jos joku vahausrätti olisi ilmanottoaukossa. Ruuvaa tyhjäkäyntiseosta laihemmalle ja ajele jonkin aikaa.
   
 11. pontiac safari

  pontiac safari 1st gear

  kotopaikan naapuri harrikkaukko sanoi ajaneensa etelässä moisilla ja sanoi että oli kun kyykäärmeen selässä ois eli vetelä ajogeometrialtaan?

  voisko tuo musta savu johtua kaasarin tulvimisesta? keihinien emäsynti :odroll:
   
 12. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Kieltämättä yllättävän nulju ajettava, suht pitkästä akselivälistä huolimatta.
   
 13. kippis

  kippis Gearhead

  tällä tuli pari vuotta ajeltua, näkyy olevan myynnissä nettimotossa.
  putket on ainakin vaihtunut ja sissybar tullu lisäksi.
  samanlaiset syyt on kuitenkin myynnin suhteen :lol:
  http://www.nettimoto.com/viewVehicle.php?reg_no=jo192
  tuo oli saksan tuonti virago ja jonkin verran muokkailtukin...
   
 14. wili

  wili 3rd gear

  Tytölle hommasin ekaksi pyöräksi tollasen 1998 piikki-Viragon. Löytyisiköhän keltään ohjekirjaa sähköisessä muodossa kun alkuperäinen on kadonnut matkan varrella? 250 version käy myös, sehän on koneen iskunpituutta & porausta lukuunottamatta sama peli.
   

Kerro tästä muillekin!