Yhteistyötä ?

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja roope, 4.11.2003.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Harrikka-juttu oli vaan yksi esimerkki. Tuohon aikaan lehdessä kun tuntui olevan juttua miltei kaikesta muusta kun mopareista. Ja jos koko auto-, moottoripyörä- ym. kirjo kiinnostaa, on minusta muitakin lehtiä tarjolla, josta noita juttuja voi lukea. Elikkäns suuri kiitos nykyisille lehden tekijöille. Eli että näin.
   
 2. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Jututhan noissa lehdissä on täysin riippuvaisia siitä ketkä niitä sinne tekee. Mä en usko, että niillä on materiaalista millään lailla runsauden pulaa. En usko, että noissa mainituissa tapauksissakaan on välttämättä yhtään hyvää mooppar artikkelia jätetty julkaisematta noiden sijaan. Olisko parempi sitten tyhjä lehti? Lehti ja kerhotoiminta ylipäätäänkin kysyy jäsenistön aktiivisuutta, eli jos vähänkin tuntuu, että asiat on kehnolla tolalla niin eikun mukaan tekemään niitä paremmin ja paremmiksi.

  Taitaa tää sosiaalidemokraattinen pullamössöyhteiskunta olla mennyt täällä jo turhan pitkälle kun just muuhun ei kyetä kun valittaa siitä mitä eteen tarjotaan ilman, että ollaan ite valmiita laittamaan tikkua ristiin minkään asian eteen. Vai oonko ihan väärässä?
   
 3. roope

  roope Gearhead

  Terve taas!
  ET OLE VÄÄRÄSSÄ !
  Vastailen tässä hieman Jenninkin puolesta.Materiaalipula lehdessä on ainainen.Muutama harva kirjoittaa tarinoita.( SUURI KIITOS heille)Itsekkään en ole mikään runoniekka niin monasti jää koko homma tekemättä.Suurelle nimettömälle sanoisin että "sitä tikulla silmään joka..."
  Eli, kaivakaamme yhteistyöstä sitä voimaa ja lopettakaamme orgaanisten ylijäämätuotteiden jauhaminen.
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Miten tässä kukaan tietää, kuinka moni tästä asiasta nyt kirjoittaa ja onko sillä niin väliäkään. Ainakin tuo yksi nimetön kehui lehden nykyistä tasoa eikä päinvastoin. Ja jos joskus ennen jotain arvosteltavaa on löytynytkin, eikös sitä saisi "ääneen" sanoa vaikka sitten tällä palstalla ?
   
 5. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Saa toki, aivan kuten saa sanoa niinkin, että älä valita vaan tee.
   
 6. 67

  67 1st gear

  kunhan ei asiattomuuksiin mennä,niin kyllä mielipiteensä saa nimettömänäkin ilmaista.ainakin mun mielestä.parempi sekin kuin syvä hiljaisuus.juttuja lehteen tarvitaan,eikä niitä ole liikaa,koskaan.
  mielelläni näkisin päivän,jolloin toimitus ei tuskaile siitä ettei ole tarpeeksi juttuja.yhteistyö aiheeseen en enempää ota kantaa,mut jos? ni sinnehän sit pitää saada jeepit ja amc:t kanssa.nehän on nykyään mopareita.
   
 7. Jentzy

  Jentzy 1st gear

  No jopas on tämäkin topici rönsynnyt. Mitenkäs muinaisten lehtien Harrikka-artikkelit liittyvät yhdistysten väliseen yhteistyöhön?

  Juttuja lehteen ei todellakaan ole liikaa tyrkyllä, joten jos jonain kauniina päivänä postiluukusta tipahtaa Talbot-artikkelein koottu kerholehti, sietää jokaisen kerholaisen katsoa peiliin ja miettiä missä se vika oikein on. Vuoden viimeinen, juttuköyhä mutta Talbotvapaa, kerholehti on nyt painossa ja nähtäväksi jää minkälainen siitä tuli.

  Kun kerran lehdestä aloin jauhaa, peräänkuulutan myös onnistuneita valokuvia menneiltä ajoilta. Niitäkään ei ole liikaa toimittajan varastoissa. Joulunumeromme kantta koristavatkin talvisten kuvien sijaan lämpimät muistot menneeltä kesältä...
   
 8. LilRedTruck

  LilRedTruck 1st gear

  Palaan vielä kerran tuohon lehden
  materiaalista käytyyn keskusteluun joka on perustunut "musta tuntuu" juttuihin.
  Nimetön väitti jäsenmaksujen jääneen monelta maksamatta lehden sisällön takia mutta tosiasia kuitenkin on että nämä väitetyt runsaat "muiden merkkien jutut on kyllä taidettu lukea jostain muista lehdistä, ettei vaan olis jonkun muun merkkikerhon lehtiä hyllyssä?
  Sen verran aktiivijäsenenäkin toimineena moinen moite jäi vaivaamaan että tein taustatutkimusta aiheesta(luin kaikki kerholehdet numerosta 2/92 jä löysin niitä Muita juttuja seuraavasti:
  -2/92 Classic Chevy jossa tekniikkana
  MOPAR 440cid moottori
  -2/92 Renault 12 TL silloisen sihteerin
  kauppakassin "koeajo" joka luulisin
  oli enemmän täytejuttu kun ei noita
  juttuja tainnut silloinkaan liikaa
  olla tarjolla.
  -Kesä extra/92 FSO Polonez "kestotesti" joka
  ei sekään ollut ihan tosikkomainen
  artikkeli tai ei ainakaan sellaiseksi
  liene tarkoitettu.
  -3/98 Juttu MOPAR harrastajista jotka
  omistavat myös Harrikan, jutussa
  esiteltiin melko perusteellisesti
  myös kavereiden autot joten miksi
  juttu ei olisi sopinut FMA:n lehteen?

  En ole koskaan ollut mukana tekemässä kerholehteä muuten kuin parilla satunnaisella jutulla ja pakollisilla viran edellyttämillä palstoilla mutta tiedän ettei se ole helppo homma varsinkaan kun tietää että sitä luetaan hyvinkin tarkkaan ja arvostelevasti eikä aina muisteta että sitä tekevät yleensä ei ammattilaiset pienellä avustajajoukon tuella.Siksipä kun "susta tuntuu" että pieleen on mennyt kannattaa ensin tehdä vähän tausta tutkimusta (lainata vaikka joltain kaverilta vanhoja lehtiä)ja sitten vasta alkaa moittia asioita.
  Kritiikkiä saa ja pitääkin antaa mutta se pitää olla asiallista ja perustua tosiasioihin, mielestäni tässä tapauksessa näin ei ole ollut.
  En usko että kovinkaan moni on moisten juttujen takia jättänyt jäsenyytensä uusimisen ja jos näin on käynyt olisiko se jäsenyys säilynyt ilman näitä juttuja?
  Toivottavasti kukaan ei loukkaannu ja jätä jäsenmaksua maksamatta tämän jutun takia sillä kuten maan tapa on tämä on vain minun yksityinen mielipiteeni eikä ole milläänlailla FMA ry:n virallinen tai epävirallinen kannanotto.

  ps.Nimettömyydestä lisää toisen otsikon alla koska tämäkin rönsyily olisi kuulunut oman otsikon alle kun ei liity mitenkään tuohon yhteistyöhön.
   
 9. dodge

  dodge Gearhead

  Kannatetaan yhteis toimintaa;
  Esim joku kilpailu mopar vastaan GM / Fjord
  ei välttämättä kiihdytys ajoa,miten olis köyden vetoa autilla tai jotain tarkuus ajoa.
  ps. ikonen meni sutisen kanssa bubiin ettimään koposta ,missä se olikin kossulla koskisen kanssa ..............
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  Niinpä niin, mahdoitko katsoa myös autojen kuvat, ei siis pelkät kirjoitetut (kuvien kera tai ilman artikkelit).
  On 2003-11-29 15:39, LilRedTruck kirjoitti:
  Palaan vielä kerran tuohon lehden
  materiaalista käytyyn keskusteluun joka on perustunut "musta tuntuu" juttuihin.
   
 11. LilRedTruck

  LilRedTruck 1st gear

  Joo, katselen myös kuvia mutta en niin että etsisin niistä seitsemää virhettä, eikös ne kuulu ihan eri lehtien kilpailuihin FMAgazine:ssa on mun mielestä ollu hauskempia kilpailutehtäviä.
  Jos lehden kuvissa ei saa olla mitään muuta kuin oman merkin autoja se rajaa aika paljon pois juttuja joita kuitenkin suurin osa jäsenistäkin varmaan lukee mieluummin kuin tyhjiä sivuja, vai miltä näyttäis kuvat joista olis rajattu pois kaikki muut paitsi "oikean" merkkiset autot? Entäs ihmiset, pitäis varmistaa ennen lehteen laittoa ettei seassa vaan näy väärän merkin harrastajaa tai HUI vaikka joku vihree tai muuten erilainen? Ja tietysti maisemat taustalla pitäis tsekata ettei oo mitään epäilyttävää.(eikös jotain ton suuntasta yksi viiksekäs kaveri jossain päin Eurooppaa yrittänytkin n.50 v sitten.......... toi oli rumaa,Sorry)
  Samantien vois alkaa tekemään lehteä: Anonyymit pipot! ei paljo tarvis palsta tilaa.

  Lupaan etten kommentoi tätä aihetta tämän jälkeen(vapaaehtoisesti)ettei mene hiusten halkomiseksi, mutta muiden mielipiteitä kyllä seurailen mielenkiinnolla! :smile:
   
 12. 67

  67 1st gear

  eikös tämän lehden teko asian voisi jo antaa olla?lehteä teki aikoinaan joku,ja nyt taas tekee joku toinen.jonakin päivänä tekijä taas vaihtuu,joksikin muuksi.ja luultavasti myös samalla lehden anti.ehkäpä talbotti juttuihin? :grin: kuka tietää?
  yhdelläkään lehden tekijällä,ei kuitenkaan tule olemaan,liikaa juttuja lehteen.niin laiskoja me olemme.hyi meitä jäseniä.olinpas saarnaava :grin:
   
 13. Simo

  Simo 1st gear

  Eikös esim. tästä keskustelusta voisi tehdä referaatin lehteen, jotta myös ei nettiä kayttävät jäsenet (onko heitä?) tulisivat osallisiksi keskustelusta? Samoin yhteistyökeskustelusta ym..
  Tämä noin vaan ajatuksena ilmaan heitetty.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Simo 2003-12-02 08:02 ]</font>
   
 14. HornetRWB

  HornetRWB Gearhead

  Täytyy tähän väliin heittää, että jos AMC hörhöt on tervetulleita niin tottahan toki yhteistapahtuma kiinnostaa...

  Tuotatuota. Millaista aikataulua "yhteismiitille" on suunniteltu...? ja oliskos jotain päivämääriä jo tiedossa, voitaisiin samalla tässä lähenevässä AMCCF:n pikkujoulukokouksessa katsoa jos homman sais sovitettua meidänkin kerhon tapahtumiin...?

  _________________
  A-V Nauha
  AMC Club Finland (AMCCF) PJ
  http://www.amccf.com

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: HornetRWB 2003-12-03 16:59 ]</font>
   
 15. roope

  roope Gearhead

  Terve taas !
  Aikataulua ei ole vielä mietitty ollenkaan.Asian tiimoilta ei itseasiassa ole tapahtunut vielä mitään.Ollaankohan me vähän laiskoja?Veikkaisin että joulukiireiden mentyä ohi voitaisiin tavata,vai kuinka? Olisiko meetin ajankohta viikko juhannuksen jälkeen ??
   
 16. Käkö

  Käkö Gearhead

  Koittakaa miettiä se miitti niin ettei oo kisoja samana viikonloppuna, siis niinku noita kiihdytyskisoja, tämä tietysti toivomuksena ylemmälle taholle...
  Tammikuussa vois FMA:n ja FDVA:n edustajat tavata jossain ja ihmetellä asiaa uudestaan, joulukuussa pistää vähän kiireex...
   
 17. 67

  67 1st gear

  kiireitä joulukuussa?outoa :grin: (soittavat jotain outoa mölinääkin kaupoissa taas,prkle)toisaalta,ensi kesähän on jo kohta?
   
 18. dodge

  dodge Gearhead

  Niin ja jotkut pileet vaikka rämpylä porukan kansssa jossain kuppilassa esim.nyt talvella ,vois olla vapaata ohjelmaa seurustelua tuopin ääressä tai vastaavaa ,ei kai sen aina olla niin virallista ja ihmeellistä .itse ainakin tykkäisin että olis yleistä turinaa autoista ja harrastuksta .
   
 19. Käkö

  Käkö Gearhead

  Jäix tää yhteismiitti systeemi nyt sittekin haaveilux?

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Käkö 2004-02-08 01:08 ]</font>
   
 20. roope

  roope Gearhead

  Terve taas !
  Olen ollut puheissa/jättänyt soittopyynnöt FDWA:n sekä AMC:clubin puheenjohtajille. Elikkä odottavalla kannalla ollaan!!!
   

Kerro tästä muillekin!