yorkerin virtalukko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja cuda69, 13.4.2010.

 1. cuda69

  cuda69 Gearhead

  vaihdeltiin lukkoja Ripen kans yorkeriin ja tuli minulle ymmärtämätön ongelma.Otettiin vanha virtalukon patruuna pois ja uutta tilalle,eipäs käänny enää se natsa rattipylväässä niin taakse et menis rattilukko päälle ja sais avaimen pois lukosta?Irrotettiin virtalukko ja vaihdevipukin mut ei ni ei.sit meni hermot ja lähettiin kruisaileen Ripen voortilla.Soitin jopa Pauli.P:llekin ja Paulikin oli hieman ihmeissään.HELP!
   
 2. cuda69

  cuda69 Gearhead

  kaks iltaa värkätty eikä mitään tolkkua,jätettiin sisukaluja pois ja virtalukko roikkuu johtojen nokassa kojetaulun alla,pelaa noin ja saa olla siihen asti kun löydän uuden rattipylvään.(tiltti ja syvyyssäätö)
   

Kerro tästä muillekin!