Yrittäjähenkeä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja PauliP, 11.2.2007.

  1. PauliP

    PauliP 1st gear

    Kyllä sitä on hyvää palveluakin saatavissa. Lauantai-iltapäivällä todettiin että tarttis saada dieselin välitetyyn starttiin hiilet. No soittamaan Amerikkalaisiin autoihin varaosia myyvään liikkeeseen kaverin matkapuhelimeen. "Olen juuri nyt kaupassa perheen kanssa, mutta illalla kyllä paikalla, soittakaa kun tuutte".

    No hiilet saatiin, eikä maksaneet edes viikonlopuhintaa. Jotkut ne jaksaa palvella... :D
     
  2. Qjet

    Qjet 1st gear

    Harvinaista nykypäivänä. Itse annoin taannoin palautetta yritykselle, jonka toimialatiedoissa lukee "k*jne - ja n*jnepalvelu". Tämä ko. yritys ei useasta lupauksestaan huolimatta onnistunut saapumaan ja hoitamaan sovittua työsuoritetta. Sanallisessa vastineessa, muun kielellisen tulvan seassa, kehoitin heitä lukemaan Tommy Tabermanin kolumnin "Pesula Italiassa" Me-lehden numerosta 1/07. Vaikka en TT:n suuri fani olekaan, hän tuossa kolumnissaan käsittelee termiä " palvelu " sen verran osuvasti, etten voinut olla sitä kuittaamatta raavalle ruumiillisen työn tekijälle....siis tässä tapauksessa työn tekemättä jättäneelle.
     
  3. Tero.Rutanen

    Tero.Rutanen Gearhead

    Joo. Hyvää palvelua hartolassa.

    Hyvää palvelua löytyi myös paulip:ltä, kun sunnuntaina avitti noi hiilet ja startin paikalleen.
     

Kerro tästä muillekin!