yskii ja pätkii..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja rantavaari, 25.2.2006.

  1. rantavaari

    rantavaari 1st gear

    mikä chevyä vaivaa kun rupee yskiin ja räkiin kun antaa vähän nopeemmin hanaa? kone 5,7 efi -89 oliskohan jotain sähkö vikaa? tasasesti jos kaasuttaa niin ei ongelmaa, rupes tekeen ku seiso muutaman kuukauden suulissa..
     
  2. ebakatja

    ebakatja 1st gear

    ookko sytkän kahtonu.... :pinup: tai tulpat..
     
  3. rantavaari

    rantavaari 1st gear

    periaatteessa jos se olis tulpissa tai sytkässä niin sehän tekis sitä yskimistä kokoajan, mutta jos painaa kaasua rauhallisemmin niin ei ilmene ongelmia.. Ainoastaan tietyllä kierros alueella yskii ja varsinkin jos pumppaa nopeemmin kaasua, ikään kuin kone ei kerkeisi mukaan.. :eek:
     
  4. KJii

    KJii Gearhead

    Onko vika selvinny?

    Mulla Olssin 307:ssa samanlainen tauti.
    Vaihettu on virranjakajan pyörijä, kansi ja keskipakosäädin, sytkää on säädelty ja ilmavuotoja etitty mutta ei vaan ruppee korjaantuu.

    Auttakkee tietäjät.
     
  5. rocketman

    rocketman Gearhead

    efi: kato vikakoodit, mahdollinen vikakohta esimerkiksi kaasuläpän asentoanturi

    307: tarkasta kiihdytyspumpun toiminta
     
  6. dustez

    dustez Gearhead

    moottorin ja ecämmän maadotus vika tekee tollasta rykimistä että kattosin iten ekana kaikki maa piuhat.
     
  7. KJii

    KJii Gearhead

    No Olssissa vika hävis lopulta niinki helpolla tavalla ku tulpan johtojen vaihtamisella. Käy nyt tosi hienosti ja happee antaessa ei nykästele ollenkaan.

    Kele koko talvisyömmen tautia etitty. :mad:
     

Kerro tästä muillekin!