Jäähdytinkorjaamo/kennottaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Futurage, 31.1.2007.

  1. Futurage

    Futurage Gearhead

    Löytyykö tällaista, luonnollisesti hyvää ja halpaa, mistään päin Suomea vai onko tämä katoavaa kansanperinnettä ? Täällä Tampereella ainakin oli joskus joku jäähdytinkorjaamo, mutten tiedä onko enää.
    Tarkoitus olisi kennottaa -66 Fairlanen 390 3rivinen jäähdytin.
     
  2. lincci

    lincci Gearhead

    Jos parasta etsit ja laatua arvostat niin paikka on Turun Jäähdytinkeskus.
    Tai sitten voi nimi olla nykyään joku Suomen Nissens tai sinne päin.
    Ei välttämättä halvin paikka mutta hyvä ja nopea. Suosittelen.
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kennomateriaali on kallista, mikä tekee koko operaatiosta aika arvokkaan paikasta riippumatta. Aika laaja sais itelläni olla käyttökokemus suomen erilaisista jäähdytinpajoista, ennenkuin uskaltaisin jotain alkaa parhaaksi väittämään. Rutiinihommia, johon varmasti pystyy mikä tahansa jäähdytinkorjaamoks itseään nimittävä.
     
  4. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Jos sen jäähdyttäjän ei tarvitse olla alkuperäinen niin todennäköisesti halvemmalla saat uuden.
     
  5. buick8791

    buick8791 1st gear

    Kyselin tuossa vähäsen aikaa sitten toisessa topicissa jäähdyttimen uusimisesta; joko korjaus/todennäköisesti uusi kenno vanhohin tankkeihin tai vähintään tankkien irrottaminen ja öljyjen jäähdyttimien uudelleen juottamien tankkeihin tai uuden hankkiminen.

    Toki voin käydä näyttämässä jäähdytintä korjaamossa, mutta olisikohan viisaampaa satsata uuden hankkimiseen? Jäähdytinhän kun on 20 vuotta vanha eli voi olla jo syöpymiä putkissa vaikka ei vielä niistä vuodakaan.
     
  6. J.M

    J.M 1st gear

    Kajaanissa jääh.korjaamo tikkanen,pikku paja mutta pitäjä omaa vankan kokemuksen jäähdyttimistä.se on joskus tainnu tehdäkin jonkun jäähdyttimen kun ei oo mistään saanut.arvokasta hommaa tietysti tuollainen käsityö on mutta kaikkihan maksaa!
     
  7. monterey

    monterey 1st gear

    DRIVE-IN korjaamo Pietarsaaressa on näitä hommia tehnyt kauan.
     
  8. Futurage

    Futurage Gearhead

    Kiitos kommenteista. Päädyin sitten lisäämään tilaukseeni ömeriikasta myös uuden jäähdyttimen, 450 usd, taitais tulla maksamaan saman ton vanhan korjaaminen täällä Suomessa.
     
  9. pirre

    pirre 3rd gear

Kerro tästä muillekin!