olds 350 + carter + sähkönen p-a pumppu = ongelmia....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja T.N.T, 6.4.2009.

  1. T.N.T

    T.N.T 1st gear

    Tyhjäkäyntiä käy hyvin mut kierroksia ei ota millään (röpöttää). Voipiko olla että toi sähköpumppu ei tuota tarpeeks tavaraa kaasarille? Suodatin ei ainakin oo kovin täynnä kun antaa koneelle kierroksia... Päästöarvot ok..
     
  2. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Yleisesti huonokin bensapumppu riittää paikallaan huudatteluun oireettomasti mutta kuormaa annettaessa sitten alkaa päksiin kun kohokammiot tyhjenee. Paikallaan oleminen ei paljoo bensaa syö. Vikamahdollisuuksia on muutama tuhat noitten kuvauksien jälkeen mutta aloittasin vianpoissuljennan siitä kartterin kaasarista varsinkin jos pelaamattomuus alkoi sen vaihdon jälkeen...
     
  3. T.N.T

    T.N.T 1st gear

    Pumpun siirto konehuoneesta taka-akselin viereen ja hapertuneet bensalinjat uusiks nin jo rupes toimiin;)
     

Kerro tästä muillekin!