kanttikoneita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja laiska`s custom, 8.9.2009.

  1. laiska`s custom

    laiska`s custom 1st gear

    elikkä vesileikkuusta tulossa 1.5 ja 2m kanttien osasarjoja.sarjat sisältää kaikki osat ja kovametalli terät mitkä pitää tietenkin koneistaa muotoonsa.
    laitan kuvan koneesta kun ehdin. koneessa tulee olemaan yläterä kiinteä ja alateräpöytä liikkuu minkä mukana liikkuu myös kanttaus terä. pöytää liikutetaan kahdella hydraulisylinterillä tai jos haluaa myös tunkeilla.materiaalivahvuudet kopioitu kaupallisista ja paino valmiina 2m +300kg.

    hinnat viellä avoinna mut alustavasti 2m täydelliselle paketille tulee hintaa max 600e sisältää 22%alv ja vastaavasti 1.5m paketti 450e alvilla.
    + rahdit. kiinnostusta?

    voin laittaa kuvat jonkun sähköpostiin jos viittii laittaa tähän esille.
     
  2. laiska`s custom

    laiska`s custom 1st gear

  3. laiska`s custom

    laiska`s custom 1st gear

    hintaluokka tulee olemaan aikalailla toi,kiinnostuneet yv tulemaan,nyt otetaan :rotfl: yks erä ja irtokoneita ei ruveta teettämään.
     
  4. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Parikin YV:tä lähetetty. Onko tulleet perille?
     
  5. laiska`s custom

    laiska`s custom 1st gear

  6. laiska`s custom

    laiska`s custom 1st gear

    nyt on tilaus menossa, 150cm on ainoa versio mitä nyt tilataan.
    470e sis 22%alv vapaasti lohjalta.

    tilauksia tulemaan yv tai 0407459395 tai hellsten@nettorauta.com
     
  7. Gutless

    Gutless Gearhead

    onko tämmöstä konetta olemassa jo protona? Ja kuvia siitä? Olisi kiva nähdä vähän paremmin toimintaperiaatetta. Harrasteprojektit ei saisi jäädä liikesalaisuuksien peittoon 8)
     
  8. laiska`s custom

    laiska`s custom 1st gear

    protoa ei voitu tehdä,yhden koneen leikkaus olis ollut sen 800e eli se siitä.volkkaripalstan kuvista toiminta selvinee varmasti,ihan normaali kantti pohjimmiltaan.

    1.5mm toi on mietitty,2mm menee varmaan kohtuu hyvällä kulmalla mutta joku kyseli 3mm kanttausta,eiköhän sekin onnistu kun ottaa pakettiin mukaan tuplana ala ja ylävasteen vahvikkeet,hinta nousee noin 100e max

    puhelimella lisää
     
  9. laiska`s custom

    laiska`s custom 1st gear

    pari tilaajaa mahtuis viellä :rotfl:
     
  10. Pitu

    Pitu Gearhead

    Mitäs tälle kuuluuu?

    Onko protoista käyttökokemuksia/ kuvia?
     

Kerro tästä muillekin!