koripeltiä ja hiekkapuhallusta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja textex, 30.10.2011.

  1. textex

    textex 1st gear

    projekti kaipaa peltiä liimattavaksi mig liimalla, mistäs saisi sopivaan hintaan sopivaa palaa eli sellaisena palana jonka kuljetus onnistuisi farkun perällä?
    Pellin paksuus 0,8....

    Millaisia kokemuksia uudenmaan hiekkapuhaltajista eli projekti saa joko soodaa tai hiekkaa niskaansa, ketä suositellaan?
     
  2. audiq

    audiq Gearhead

    Hyvinkään Pintakäsittely oy.
    Oli hyvä palvelu, etukäteen saatu hinta-arvio oli paljon halvempi kuin toisessa paikassa, josta kysyin ja hinta-arvio myös piti. Kaikin puolin hyvä maku jäi paikasta.

    Kuvassa Audin jousijalka työn alla.
    [​IMG]
     
  3. Buddy

    Buddy 1st gear

    Kannattaa kysel peltii peltisepänliikkeist. Ainaski täälläpäin se on peltisepäl halvempaa ku rautakaupas ja saa haluamansa kokoisen palan. Romukaupoiski voi olla hyväs lykys peltii. :wink:
     
  4. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Suosittelen sooda sekä hiekkaa.Soodaa pintaosille hellävaraisuuden puolesta ja hiekkaa alustan puolelle jotta saa ruosteet pois. Harvassa on ne hiekkapuhaltajat jotka ei venytä peltiä esim ovesta. :lol:
     
  5. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Heittäkääs levottomia arvioita, miten tän saa venyttämättä puhtaaks? :rotfl: http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img3328839.jpg

    Soodaa on aika turha tarjota, kun se ei ruosteeseen pysty. Neekerintukka ei ota kaikkee ruostetta? Happoallas on työläs rakentaa...
     
  6. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Korkeapainepesu?
     
  7. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Yks mahdollinen vaihtoehto et ulkoilutat sitä Etelä-Karjalassa, mut tuo sit vasta ku mein allas on valmis.(vinkki:ei ole viel edes aloitettu) 8)

    Kiireet painaa, hommat siirtyy mut tehdyksi on tullu.

    Toinen vaihtoehto: käärit auton pressuun ja täytät sit happoliuoksella, ei mene niin paljon.

    Kolmas: sekoitat sittiksen tapettiliisteriin ja eiku pintaan.
     

Kerro tästä muillekin!