Gm autojen osien sopivuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja VM.79, 20.4.2005.

  1. VM.79

    VM.79 Gearhead

    Oon joskus kysyny tätä aikasemminkin mutta tarkennusta kaipaisin!

    Eli oma auto 79 Impala ja siihen käy capricestä osia (uudemmista ei peltiosat)

    Käykö muiden samanikäisten tai uudempien GM autojen (niinku pontiac yms fullsizet) koriosat, sisustan osat jne... tähän minun autooni?
     
  2. 5670

    5670 Gearhead

    alfameriltä saapi ostaa opuksia missä on vuosimalleittain mikä menee mihinkin.ostin pari vuotta sitten yhden joka oli vuodesta 60-70 gm:n autoihin tarkoitettu.hinta oli jossain 30:pin hujakoilla muistaakseni.ainakin cadillakkiin meni yllättävän paljon chevyn halpaa/halvenpaa osaa.mm tiivisteitä ja joitain sähkö hiluja
     
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Gm:llä on suuri osa perustarvikkeista vaihtokelpoisia toisiin. Tietyt auto merkkikohtaiset osat saavat Chevystä Chevyn Ja Olssista Olssin jne... kannattaa tarkistaa onko sisar merkillä minkä hintaisia ja sopivia osia.
     
  4. sonder

    sonder 1st gear

    Meneeköhän astroon esim camaron etunavat/jarruvehkeet?
     
  5. VM.79

    VM.79 Gearhead

    Joo, katoin niitä Alfamerin opuksia töissä tänään ja siinä suomenkielisessä oli kaikki Gm Fullsizet ja Stw:eet 1970-1990, muistaakseni!

    Eli aikasta laaja toi skaala...
     

Kerro tästä muillekin!