Tienkäyttömaksu -idioottien keksintö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ohc205, 14.12.2012.

  1. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Eivät kuulemma pahemmin olleet tykänneet mainostaessaan uutta turvallista älytaloa ja joku paikalle sattunu kattelija oli alkanut kännykällä vilkutella valoja ja muita älytalon laitteita "heilutellut"

    Näin olen ainakin antanut itelle kertoa


    Mut tosiaan nykyään kun kaikki pitää olla netissä. Saa kateltua jääkaapin sisälle ja varmaan kulunvalvontakin on jo joihinkin taloihin ympätty ovien lukkoihin

    Ei olisi vaikeaa kokeilla onko ketään kotona, vilkuttelee valoja jos valoja ei manuaalisesti sammuteta, laittaa pakastimen kiljumaan sulatusta jos vieläkään ketään ei reagoi kävelee sisälle, kännykällä älylukon avaten.
    Samalla kun keräilee arvokkaita tilaa automaagisen auton pihalle valmiiksi ja ajattaa sen kaverin luokse joka ottaa takapenkiltä saaliin.
    Talon omistajan liittymällä tilattu se auto joka ajaa paikalliselle kesoilille ilman että ketään on kyydissä, niin milläs saat sen varkaan kiinni
    Vielä jos talossa on älykäs-sammutusjärjestelmä niin lähtiessä laukasee spriklerit pesten todisteet pois
     
    rane58 tykkää tästä.
  2. valpas

    valpas Gearhead

    On, tasa-arvoinen avioliittolaki.....
     
  3. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Aika moneen laitteeseen pääsee vaan brute forssaamalla ittensä sisään, siis pistämällä koneen koittamaan kaikia salasanoja. Missään internettipalvelussa ei tollanen enää tulis kysymykseenkään enää nykyään. Joskus bruteforssasin itteni kaverin youtube accountille mut se oli 2000 luvun alkua. IOT laitteet vielä ihan umpialkeellisia tossa kohtaa, ainut mihin tietoturva perustuu on se oletus että kukaan ei tahdo trollata toisen kahvinkeitintä yms. No kaveri pääsi tollailla vuosi sitten yhden tehtaan tietojärjetelmiin ja ohjaus systeemeihin kun tietosuoja oli paskaa. Kuulemma nopeampaa oli hakkeroida salasana kun kävellä kysymään sitä toimistolta...

    Sit vielä kun tietää kuinka päin helvettiä ihmisten tietoturva on niin aika pommi noista älytaloista tulee. Ei ole mitenkään harvinaista että virustorjunta koneessa on se joku mikälie mikä on tullut koneen mukana eikä sen jälkeen päivitetty kertaakaan ja sillä koneella tehdään pankkiasiat, firman asiat yms. Ylipäätään jo se on iso uhka että kaikki koneet kytketään verkkoon vaikei se olisi niiden toiminnan kannalta edes oleellista.
     
    rane58 tykkää tästä.
  4. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  5. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Ei tietenkään, eihän ne halua negatiivista palautetta. Kysytään vain niiltä ketkä tolla tienaa. Toki sieltäkin voi sora ääniä kuulua, jos voitto jää toivottua pienemmäksi.
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  6. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Niinkuin Eero Tillasen biisissä lauletaan, sipilä isänmaamme myi ei suomalaiset sille mitään merkkaa kunhan tulee omalle tilille fyrkkaa....
     
    rane58 tykkää tästä.
  7. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    rane58 tykkää tästä.
  8. rane58

    rane58 Double Gearhead

    "Hyväveli" järjestelmä toimii ulkomaille asti....! :confused:
    Voi vittu! :mad:
     
  9. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

  10. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    En ihan kaikkea jaksanu lukea mutta tietoturvariskit ovat minusta liian suuret hyötyyn nähden, polttoaineen kautta kerättävä verotus toimii täydellisesti, sähköautoihin voi sitten kehitellä ihan mitä vaan, mutta polttomoottori kaluston verotus toimii kyllä täydellisesti nykyiselläkin systeemillä.
     
    chevytb02 tykkää tästä.
  11. sectoid

    sectoid Gearhead

    Kyttääminen tässä tavoitteena on, olivat perustelut mitkä tahansa.
     
    rane58 ja Nikuzai tykkäävät tästä.
  12. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    rane58 tykkää tästä.
  13. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    tinareki ja rane58 tykkäävät tästä.
  14. valpas

    valpas Gearhead

    Tampere Hämeenkyrö välillä ei oo pitkää aikaa, kun tehtiin uudet ajoratamaalaukset. Nyt aloitettiin asfaltointi koko leveydeltä (no ulkoreunaan jäi semmonen porras, ja puoli metriä asfaltoimatonta!), ja hävitti tuplakeltasetkin. Uus asfaltti on kuin pyykkilautaa, eli osaamatonta työn jälkeä, täristää niin, että autokamerakin väpättää. Rengasmelu on murto osa vanhaan asfalttiin verrattuna! Ei olis ollu pakko nyt syksyllä asfaltoida. Olis menny kevääseen helposti vain muutaman kohdan urapaikkauksella.
    Nopeusrajoitus on 80, mutta harva lisäkseni sitä noudattaa. Tekevät hommia vissiin vain yöllä, mutta merkit on koko ajan paikoillaan. Ei sentään ne liikenevalot.
     
  15. peto

    peto Gearhead

  16. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Muiden muassa Varsinais-Suomen ja Hämeen liitot, Pyöräliitto ry, Tampereen ja Kuopion kaupungit, ympäristöministeriö, Kuntaliitto sekä HSL katsoivat,
    että maksullisuuden poissulkeminen lakiteitse estää mahdollisuuden kerätä rahoitusta käyttäjäryhmiltä.

    Oliko yllätyskään, et kaupungit, fillaristit, bussifirma kunnat ja ympäristöministeriö kannattaa laskutus vapautta
     
  17. valpas

    valpas Gearhead

    Helkkari, odotuttivat Hämeenkyrön suunnalta tulijoita asfalttityömaan liikennevaloissa noin 20min! Päästivät vain Tampereen suunnalta tulijoita! 20 min. on aika pitkä aika odotella, ja se valojen väli oli vain noin 400m! Tietenkin autoja meni Tampereen suunnasta enempi, mutta ei olis pitkää katkosta tehny, kun olis vastasuunnastakin päästäny välillä.
    On noissa uusissa autoissa hyvät jarruvalot! Pakko oli laittaa lippis silmille, kun edessä piti koko 20min. jalkaa jarrulla.
     
  18. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    rane58 tykkää tästä.
  19. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

  20. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Lähestyy Suomen kansan mahdollisuus lyödä luu kurkkuun globalisteille jotka tähänkin ovat syyllisiä, ei äänestää Laura Huhtasaari Presidentiksi, mutta onko Suomen kansalaisista tähän ? Amerikan kansalaisista oli.
     

Kerro tästä muillekin!