V8-Magazine

Veekasi on the road 2018!

14.8.2018

Veekasi on kiertänyt aktiivisesti läpi kesän eri puolella Suomea niin tapahtumissa, talleissa kuin yksittäisiä alan harrastajiakin tapaamassa.


Ensimmäinen SM-osakilpailu Kauhavalla oli onnistunut!

14.8.2018

Tammikuussa alkanut työ on nyt tuottanut hedelmää ja Suomeen on saatu uusi, kansainväliset mitat täyttävä kiihdytysrata. Se on rakennettu tämän kesän aikana Kauhavalle, LSK Business Parkin, eli entisen Lentosotakoulun alueelle. Rata valmistui LSK Business Parkin ja Finnish Hot Rod Association:in, eli FHRA:n yhteistyöllä ennätysajassa.


Polta kumia - älä huumeita!

31.7.2016

Ace Corner Finland, Finnish Hot Rod Association (FHRA) ja V8-Magazine ovat käynnistäneet yhteistyön, jonka tarkoituksena on saada nuorille mielekästä ja palkitsevaa tekemistä huumeiden käytön sijaan.


EM Nitro Nationals -pressi

6.7.2016

FHRA järjesti keskiviikkona 6.7.2016 aivan huippuhienon EM Nitro Nationalsien pressitilaisuuden Malmin lentokentällä.


Pelkkää rautaa - kotimainen uutuuskirja jenkkiautoista

23.3.2016

V8-Magazine on ollut jenkkiautoilun puolestapuhuja jo kohta 40 vuotta.  American Car Shown aattona julkistettuun Pelkkää Rautaa –kirjaan on koottu ”Veekasin” 2000-luvun huimimmat otokset jenkkiautokulttuurin parista.


V8-Market tuli nettiin!

24.2.2016

Overdrive.fi:n suositun Rompetori -osion päivittäminen on ollut käyttäjien toivelistan kärjessä jo vuosikausia. Nyt osto- ja myyntipalsta on irrotettu keskustelufoorumista omaksi toiminnalliseksi kokonaisuudeksi ja samalla se on saanut uuden nimen V8-Market.


Overdrive.fi on uudistunut!

24.2.2016

Kauan toivottu ja odotettu hetki on vihdoin ja viimein koittanut. Overdrive.fi on uudistettu niin tekniikaltaan kuin ulkoasultaankin vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita.