V8-Magazine

Renkaiden ja Vanteiden Viimeisimmät Trendit – Miten Ne Muovaavat Autoharrastusta?

13.3.2024

-KAUPALLINEN YHTEISTYÖ- Autoharrastajien maailma on jatkuvassa muutoksessa, kun uudet trendit, teknologiat ja innovaatiot muokkaavat tapaamme ajatella ja puhua autoilusta. Yksi alue, joka näyttelee keskeistä roolia autoharrastuksen sydämessä, on renkaat ja vanteet. Ne eivät ainoastaan ole välttämättömiä ajoneuvon suorituskyvylle ja turvallisuudelle, vaan ne myös tarjoavat mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ilmaisuun ja ajoneuvon ulkonäön mukauttamiseen. Tässä artikkelissa sukellamme syvälle siihen, miten viimeisimmät trendit renkaiden ja vanteiden maailmassa vaikuttavat autoharrastukseen, sekä tarkastelemme, miten Rengastukkurit.fi auttaa harrastajia pysymään aallonharjalla.


Autoharrastajan opas lainavertailuun: Näin rahoitat unelmiesi autoprojektin

12.3.2024

-KAUPALLINEN YHTEISTYÖ- Autojen muokkaaminen ja tuunaaminen on hieno harrastus, jota voi melkein sanoa elämäntavaksi. Yleensä autoprojektit kestävät kauan ja eivät oikeastaan koskaan tule valmiiksi lopullisesti, koska valmistakin autoa haluaa yleensä jossain vaiheessa tuunata. Usein myös autoprojektia seuraa toinen autoprojekti. Autoihin asennetaan lisälaitteita ja -varusteita, maalataan niitä ja muutenkin muokataan niitä halutun näköisiksi ja tuntuisiksi.


Ryhdy parhaaksi automekaanikoksi, jolla on kokemusta

30.11.2023

- KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - Suomen autoteollisuus on aina ollut käytännön innovaation ja tehokkuuden kulmakivi. Tällä dynaamisella alalla automekaniikka on tärkeässä roolissa. Heidän asiantuntemuksensa ajoneuvojen huollossa ja korjaamisessa on ratkaisevan tärkeää yksittäisten autonomistajien lisäksi myös kuljetusalan yleisen terveyden kannalta. Käytännön innovaatioiden ja tehokkuuden maineensa lisäksi Suomen autoteollisuus on omaksunut myös huipputeknologian ja kestävän kehityksen. Tämän edistyksellisen alan automekaanikot ovat eturintamassa ottamassa käyttöön ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja integroimassa kehittynyttä elektroniikkaa nykyaikaisiin ajoneuvoihin. Kun Suomi jatkaa autotekniikan rajojen ylittämistä, automekaanikkojen rooli on entistäkin tärkeämpi näiden huipputeknologiaa edustavien autojen turvallisen ja luotettavan toiminnan varmistamisessa. Tässä artikkelissa tarkastellaan matkaa huippuluokan automekaanikkoksi Suomessa ja tuodaan esiin tämän kehittyvän alan tärkeimmät askeleet ja taidot.


Lainojen vertailu helposti ja nopeasti

15.11.2023

-KAUPALLINEN YHTEISTYÖ- Lainojen vertailu on tärkeää, kun haluaa löytää itselleen sopivan lainan parhailla ehdoilla. Tässä artikkelissa kerromme, miten voi vertailla eri lainoja, millaista lainaa voi hakea netissä, kenelle lainaa myönnetään, millaiset ovat lainojen ehdot ja miten voi hakea lainaa netissä.


Museoautot - onko harrastus kallis?

16.10.2023

- KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - Museoautoista puhutaan, kun ajoneuvo on yli 30 vuotta vanha ja on rekisteröity museorekisteriin. Etenkin hyväkuntoiset Dodget, Cadillacit, Chevroletit ja Chryslerit saavat päät kääntymään kaduilla. Se kuinka kalliista harrastuksesta on kyse, riippuu monista tekijöistä. Itse museoauton hinta vaihtelee merkin, mallin, iän ja auton kunnon mukaan. Luonnollisesti harvinaiset ja hyväkuntoiset autot ovat arvokkaampia, kun taas huonokuntoisempia ja yleisempiä autoja löytyy edullisemmin.


Mistä rahoitus autoon?

9.3.2023

- KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - Auto on kallis hankinta, jonka hankkimiseksi tarvitaan usein lainaa. Yleisin tapa on ostaa auto onkin tehdä se luotolla ja maksaa se pois sen jälkeen sovitun ajan sisällä. Kun auton hankinta tulee ajankohtaiseksi, kannattaakin ensin vertailla eri vaihtoehtoja sen rahoittamiseksi. Edullisimman vaihtoehdon löytämiseksi on tärkeää lähteä kilpailuttamaan lainat. Lainatarjousten kilpailuttaminen onnistuu muun muassa Omalaina.fi sivujen kautta, jossa yhden hakemuksen kautta on mahdollista tavoittaa jopa kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia.


Autorahoitus kätevästi netistä

18.10.2022

-KAUPALLINEN YHTEISTYÖ- Nykyään auton hankintaan saa haettua rahoituksen kätevästi netin kautta. Normaalisti auton ostaminen edellyttää käsirahan maksamista, joka on yleisesti noin 10 – 30 % auton hinnasta. Käsirahan määrään vaikuttaa auton ikä ja sen hinta. Yleisin tapa maksaa käsiraha on antaa oma vanha autoa vaihdossa. Toinen tapa on käyttää omia säästöjään.


Autorahoitus parhaalla korolla ilman käsirahaa

6.7.2022

- KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - Auton vaihtaminen voi tulla ajankohtaiseksi, jos auto alkaa jo olla vanha ja reistaileva. Tai jos perhe kasvaa, on usein pakko ostaa isompi auto. Kun auton hankinta on edessä, kannattaa eri rahoitusvaihtoehtoja pohtia ja vertailla tarkasti.


Klassikkoauton ostajan muistilista

10.3.2022

-KAUPALLINEN YHTEISTYÖ- Tavoitteenasi on ostaa klassikkoauto. Vintageautoja ostettaessa on tärkeää muistaa tarkastaa auto läpikotaisin. Se on jopa niin tärkeää, että jotkut ihmiset käyttävät tähän ulkopuolista tarkastajaa. Mikäli kuitenkin haluat tehdä tarkastuksen itse, Rahalaitos.fi tarjoaa muistilistan tärkeimpien asioiden tarkastamiseksi:


Halvin autorahoitus löytyy vertailemalla

11.1.2022

-KAUPALLINEN YHTEISTYÖ- Suunnittelit sitten uuden tai käytetyn auton ostoa, on todennäköistä, että olet pohtinut myös autorahoituksen mahdollisuutta. Auton ostaminen onnistuu tänä päivänä kolmella eri tavalla: autoliikkeen osamaksusopimuksella, autolainalla tai omilla säästöillä. Usein omat säästöt eivät välttämättä ole riittävät, joten osamaksusopimus tai autolaina voi olla ainoa järkevä vaihtoehto.


5 parasta keinoa rahoittaa auton kunnostusprojekti

7.1.2022

-KAUPALLINEN YHTEISTYÖ- Unelmien klassinen auto saattaa olla vihdoin hankittuna, mutta se vaatii hieman työtä, mikä on tyypillistä vanhoille autoille. Auton kunnostus ei ole kovin halpaa, etenkään jos haluaa käyttää laadukkaita tuotteita ja mahdollisimman hyväkuntoisia alkuperäisiä osia. Automerkistä riippuen harvinaisimmista autonosista voi joutua maksamaan melkoisia summia.


Kuinka löytää edullinen autolaina verkosta?

23.4.2021

-KAUPALLINEN YHTEISTYÖ- Oletko löytänyt unelma-autosi, mutta tarvitset taloudellista lisäapua sen hankintaan? Lainamarkkinoiden laajuuden takia edullisimman autolainan löytäminen voi joskus tuntua haastavalta. Lainavertailusivustot voivat auttaa vertailemaan autolainoja ja löytämään sopivimman lainan.


Gene Winfield on päässyt turvallisesti kotiin

29.10.2018

Suomen vierailullaan tapaturmaisesti loukkaantunut 91-vuotias Gene Winfield on päässyt lonkkaleikkauksen ja kuukauden kuntoutusjakson jälkeen turvallisesti takaisin Yhdysvaltoihin.


X-treme Hall Of Fame

4.10.2018

Lahden Messukeskuksessa 29.–30.9. järjestetyssä Autot ja Viihde -tapahtumassa lanseerattiin X-treme Hall Of Fame.


Hyvällä asialla!

13.9.2018

Custom Car Club Porvoo ja Cherubs MC Porvoo järjestivät 18. elokuuta Nevada Car & Bike Show -hyväntekeväisyystapahtuman porvoolaisten nuorten hyväksi.


Ja pitoa riitti!

10.9.2018

Vuoden puhutuin juttu on ehdottomasti Kauhavan uusi kiihdytysrata, joka syntyi suorastaan maailman ennätysvauhdilla. Elokuussa ajettiin avajaiskisa, mihin Stock/Super Stock -ryhmässä kilpaileva V8-Magazinen päätoimittaja lähti intoa ja uteliaisuutta täynnä.


Veekasi on the road 2018!

14.8.2018

Veekasi on kiertänyt aktiivisesti läpi kesän eri puolella Suomea niin tapahtumissa, talleissa kuin yksittäisiä alan harrastajiakin tapaamassa.


Ensimmäinen SM-osakilpailu Kauhavalla oli onnistunut!

14.8.2018

Tammikuussa alkanut työ on nyt tuottanut hedelmää ja Suomeen on saatu uusi, kansainväliset mitat täyttävä kiihdytysrata. Se on rakennettu tämän kesän aikana Kauhavalle, LSK Business Parkin, eli entisen Lentosotakoulun alueelle. Rata valmistui LSK Business Parkin ja Finnish Hot Rod Association:in, eli FHRA:n yhteistyöllä ennätysajassa.


Polta kumia - älä huumeita!

31.7.2016

Ace Corner Finland, Finnish Hot Rod Association (FHRA) ja V8-Magazine ovat käynnistäneet yhteistyön, jonka tarkoituksena on saada nuorille mielekästä ja palkitsevaa tekemistä huumeiden käytön sijaan.


EM Nitro Nationals -pressi

6.7.2016

FHRA järjesti keskiviikkona 6.7.2016 aivan huippuhienon EM Nitro Nationalsien pressitilaisuuden Malmin lentokentällä.


Pelkkää rautaa - kotimainen uutuuskirja jenkkiautoista

23.3.2016

V8-Magazine on ollut jenkkiautoilun puolestapuhuja jo kohta 40 vuotta.  American Car Shown aattona julkistettuun Pelkkää Rautaa –kirjaan on koottu ”Veekasin” 2000-luvun huimimmat otokset jenkkiautokulttuurin parista.


V8-Market tuli nettiin!

24.2.2016

Overdrive.fi:n suositun Rompetori -osion päivittäminen on ollut käyttäjien toivelistan kärjessä jo vuosikausia. Nyt osto- ja myyntipalsta on irrotettu keskustelufoorumista omaksi toiminnalliseksi kokonaisuudeksi ja samalla se on saanut uuden nimen V8-Market.


Overdrive.fi on uudistunut!

24.2.2016

Kauan toivottu ja odotettu hetki on vihdoin ja viimein koittanut. Overdrive.fi on uudistettu niin tekniikaltaan kuin ulkoasultaankin vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita.