Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Rannis

    Rannis 3rd gear

    Anza tykkää tästä.
  2. Anza

    Anza Gearhead

    Just noin kun linkin kuvassa. Tosin tässä pitäis olla kai np205 jakis, mutta nyt np208.
     
  3. 66monaco

    66monaco Gearhead

    mistäs nyt sit paras ja halvin :p 3 levy billet low stall turbiini 47rh askiin.. pitäis saada suoraan ilman et pitää oma lähettää johkin...
     
  4. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    No

    Oma turbaani meni Pekka Nätkinin kautta jn tradingille. Silloin se sanoi, että sillä on joku(vai jokunen) aihiokin nurkissa pyörimässä. En tiedä niistä onko ykslevysiä vai vakioita tai ylipäätään mitään.

    Voihan sille soittaa ja kysyä? Mulla oli se 3 levynen ats five star billetti päädyllä kun antautu ja hyvä limppu sieltä jn pajalta takasin tuli.
     
  5. Karppaj

    Karppaj 3rd gear

    Täältä lähtee ääni TH-Maticciin.. Pystyivät muokkaamaan stallia matalammaksi, kun käytin 3-levysen siellä korjattavana. Voi olla, että joudut lähettämään vanhan sinne. Eikös se billettipäätyinen ole?
     
  6. Rannis

    Rannis 3rd gear

    Nopein ja helpoin mutta ei ehkä halvin tapa olisi ottaa yhteyttä jenkkeihin jos sieltä sais, eijän fedexillä monta päivä menee lähettää. Coren joutuu varmaan maksaa mikä on yleensä ollu sen 300 taalaa. Mutta sieltä saa sit turbaanin joka kestää.
     
    ReDDot tykkää tästä.
  7. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Eipäs se ats five star billetkään kestäny. Luulisin senkin olevan amerikan tuonti. Alkuperäisen muokkaaminen on aina kompromissi minusta. Ei sitä stalliakaan voi muokata kuin muutama sata rpm Nurolan mukaan alkuperäisestä ainakaan. Valmis uusi on varmasti kestävämpi ja voi vaikuttaa stalliin ainakin tilauksesta tehtävään. 1-levyinen jn-trading on kestänyt kohta 3,5 vuotta. Riippuu varmaan tietysti tehoista/väännöstä ja käytöstä. Saiskohan käytetyn paskan joltain joelta halvalla ameriikoista? Pyytäs sen lähettämään suoraan corena turbiinishoppiin. Ne lähettäs tänne Suomeen ehjän uuden. Liekö niille väliä mistä se core tulee? Ameriikois lähetys ei maan sisällä ole kallis ja paska turbiini ei juur mittään maksa luulen.
     
  8. Rannis

    Rannis 3rd gear

    Kyllä kaikki saa rikki jos oikein rääkää. Onhan mullakin 8v vanha 1-levyinen gearmanin tekemä ja toimii vieläkin hyvin. Yli 400hv ollu kokoajan sen kans ja en todellakaan ajaa mitenkään kevyesti.
     
  9. kompassi

    kompassi 1st gear

    Selvennykseksi ettei tule väärinkäsityksiä:sen sun turbiinin on tehnyt juurikin Haaksi th maticista,tekee suurimman osan käyttämistäni turbiineista toiveiden mukaan ja loistavalla onnistumisprosentilla.
    Makke/Gearman oy
     
    exxcevy tykkää tästä.
  10. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ja kukas sen Haaksen on opettanut tekemään niitä??
     
  11. 66monaco

    66monaco Gearhead

    jn trading sais 3 levysen, 1300e (mikä on ok) mut käsitin että pitäis vanha lähettää eka sinne ja et kestäis 2-3 viikkoo.. auto joka päiväisessä ajossa, pitäis saada jossain vkl väsäiltyy kuntoon...
     
  12. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Ostin ite muutaman satasen auton viimeeksi remontin ajaksi. Tosin tein siitä kyllä sitten tytölle ajoauton jos mikäli ja kun se saa kortin nyt ens tammikuussa. Meinaan kun ite oon sen opettanu.

    Nurola tekee 1-levyiset kai yleensä omasta lähetetystä vaan 3-levyiset tulee jostain muualta/eri aihioista?
     
  13. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    No kuka sen on opettanut?
     
  14. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Ja onhan tuossa tiukassa turbiinissa se huono puoli että täytyy liikennevaloissa painaa lujaa jarrua. Tai laittaa N:lle. On jotkut täällä sitä moittineet, noh se on se harrastaminen semmosta :)
     
  15. tsipi

    tsipi Gearhead

    Laitoin yv 66monaco. Ois kaverilla tossa orkkisturbiini jouten.
     
    Rannis tykkää tästä.
  16. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Nurola, oli oppipoikana...
     
    tappokinnas tykkää tästä.
  17. smgt

    smgt 3rd gear

    Mulla on th matikin 3levynen lowstalli. Stallin eroa en huomannu orkkisturpiiniin millään ja muokkaaminen ei onnistu. Sano että se on se mikä on :D
     
  18. Karppaj

    Karppaj 3rd gear

    Kuinka vanha tapaus tämä on? Ainakin kolme vuotta sitten onnistui muokkaus ja eron kyllä huomaa :)
     
  19. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Sulla taitaa olla niin pirusti vääntöä koneessa :D
     
  20. smgt

    smgt 3rd gear

    2015 joulukuussa tuli limppu kotia.
     

Kerro tästä muillekin!