Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. Stance

    Stance Gearhead

    Nyt osuit naulan kantaan!
     
  2. jeddah

    jeddah 2nd gear

    Kuten sanottua, kiinni valinnoista.
    Nimim. omistan kaksi autoa, joista käyttiksenä jenkki, asun rivarineliössä automatkan päässä koulusta, juon keskieurooppalaisia tuontioluita ja pärjäilen opintotuella enkä käy opintojen ohella töissä. Rahatkin riittää mainiosti :wink:

    - -
    Noh, kämppä on tietty kimppa-asunto, käyttöjenkki diiselöity ja toinen pirssi ei ole vielä edes liikenteessä.... :lol:
    Mutta silti niin kiva pottuilla noille itujensyöjille jotka valittaa että makarooni maksaa liikaa ja mun harrastukset tuottaa hiilidioksiidia
     
  3. Henkseli

    Henkseli Gearhead

    Ehkä se naapuri ajattelee sun ajattelevan, että sulla on ihan vitusti kulkuja jenkissäsi ja koittaa provosoida viivalle kuitenkin tietäen ettei se lotjas mihinkään lähde ja ettei sulla ole samanlaista poikamaista halua leikkiä autoilla, koska olet vakavasti otettava ragggari ja tiedät jo valmiiksi häviäväsi jos lähdet bemarin kanssa viivalle?
    Voi niitä aikuisia miehiä, hyi olkoon.
     
  4. PauliP

    PauliP 1st gear

    tai sitten sitä vituttaa kun itse panee diesel bemunsa tulille ja meidän juniorin konehuoneesta kuuluu turbo Buickin Darth Wader äänet. Kulkujahan tuossakaan ei ole diesel bemariin verrattuna, eikä ajo-ominaisuuksiakaan, mutta näyttää niin pahuksen hyvälle, ja kuulostaa. Toisaalta, tallissa odottaa viimeistelyä se 3.8SFI jolla nuo mopot olivat nopeimpia ikinä valmistettuja 0-60mph jenkkiautoja. Sittenhän sitä voisi vaikka itsekin postilaatikolla kokeilla että sutiiko :poff:

    Nuorison fiilistelyä:
    http://www.youtube.com/watch?v=TWZS5_g3OL4
     
  5. Henkseli

    Henkseli Gearhead

    Niin, siellähän se kosto. Tallissa. Parempia aikoja odotellessa... :rotfl: Kun suditte toisianne postilaatikon edessä :poff: Uittu ne diiselipemaristit on kunnon runkkareita :lol:
     
  6. PauliP

    PauliP 1st gear

  7. Henkseli

    Henkseli Gearhead

    Komiaa menoa. Tsemppiä rakentamiseen!
     
  8. kole

    kole 3rd gear

    Tuli tuossa PauliP:N bemarikommentista mieleen että täällä pikkukylillä alkoi kesällä ilmentymään melkoista kyläkiihdyttelyä ja raitaa asfalttiin ja tottakai kohtalaisia vaaratilanteitakin. Poliisit ja "kansalaisryhmä" alkoi seuraamaan tilannetta ja kaveri oli keskustellut yhden ryhmäläisen kanssa; Kyllä se vaan hirveä auto se kolen puikki ja hullu se ukko. Kiihdyttelee illat ja yöt ja meteli on kovaa. Kaveri oli todennut vaan että ehkä se onnistuisi mutta kun silla on moottori vielä koneistamolla :poff: :poff: Ja mun osallistumista kyläralliin oli poliisien kanssakin pidetty ihan selvyytenä, saa sitä syyt joskus bemaripojiltakin :argue:
     
  9. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Niin ja vielä selvennyksenä että enpä juuri käy torilla pyörähtämässä joolei joku pakko ole torilla käydä, ja tapahtumatkin on jääneet muutamana viimeisenä vuotena käymättä... :oops:

    No mutta kun ei rahoitusta saa >häiriö luottotiedoissa< merkinnän takia, eikä tekniikasta mitään tajua, niin on pakko vaan ajaa jenkillä... :rotfl:

    Kivaa että on pakko tehdä jotain sellaista joka ei vituta.... :D
     
  10. Luksu

    Luksu 2nd gear

    Mulle tuli vaihdossa kesällä 740 automaatti vole, joka vuoti öljyä vähän kaikkialta.Siitä alkoi tulla puhetta naapureilta, et kun tollasta öljyruiskua tarttee pitää vielä liikenteessä, no samaa mieltä et sääliks käy sitä joka sellaisella joutuu ajamaan.No sitten siihen tilalle tuli amerikkalainen(ei se muuten mikään jenkki ole,ainoastaan siellä tehty, 6cyl ja jne.) no kuitenkin siitä tuli heti et toi on liian iso kun ei sovi edes ruutuun leveyden puolesta.Kysyin et onko meidän vika jos se ei sovi kun ruutukin on sellanen et vaikka civikin ajat siihen niin renkaat on viivoilla.No toinen naapuri sano et toi saastuttaa ja kuluttaa aivan kauheasti... Kysyin et onko sillä katalysaattori ja paljonko vie ainetta satkulla, vastaus et ei ole kattia ja kulutuskaan ei ole paljoa yli kympin talvella.Sanoin sille, et hommaa ukko itelles AUTO joka oikeasti on ympäristöystävällinen ja tule sit uudestaan kyselee ja haukkumaan. Ei ole vieläkään 2107 lada vaihtunu ja ei kyllä sano enää tervekään.Muistan kyllä aina kysyä siltä kun sillä nokkapelti auki, et öljyäkö lisäät idänihmeeseen... No en hauku ladaa,mutta en kyllä sellaista ikinä halua muualla nähdä kuin paalissa.Anteeks niille jotka pitää sitä autona!
     
  11. mke77

    mke77 Gearhead

    siinäkin muuten on jännäjuttu et kuin lada(siis takavedot... muut ei ole ladoja) ON niin huonossa maineessa?? siis en omista ladaa enkä sitä kellekkään suosittele......mut silti.... vahva, yksinkertainen, helppokäsitellä,varas ei vie,eikä edes kovaruostumaan!! ei läheskään yhtä kovakuin saman ikäiset japskit tai 94:nen ford focus :rotfl: ja mikä parasta lähes kaikkia osia läytyy jokavaraosa putkasta ja mikä kaikkein parasta lähes ilmaiseksi!!!!!!!

    ja toinen hassu juttu mikä liittyy ladaan on se et jos joku menee 72vuoden ladalla torille niin kukaan ei mene kattoo viereen ja kehu:"oot näkäjään kunnossa pitäny.... mul oli ja siloin tämmänen....." mut meny vaik(saman ikäsellä) c-kadetilla, kuplalla, mossella...... ni johan on ihmettelijöitä?

    ....niin ja sit aiheeseen : " Tommonen saatanan ameriikan mosseko siel oli? mää luulin ett siel tuli panssari vaunu....." kaverin faija kuulosuojaimet päässä selin autotallin oviaukossa sahaamassa puita kun ekan kerran menin käymään....... :(
     
  12. rrauta

    rrauta 3rd gear

    siis et omista ja kehut kuitenkin, en kans omista enkä takuulla kehu, nehän on ihan paskoja, ja muuten kyllä ruostuu, ja sen lisäksi ajoasento on tarkoitettu jollekin apinalle muttei ainakaan ihmiselle, eihän sellasella voi ajaa kun se ajoasentokin on sellanen että selkään sattuu ja pahaa tekee.
    no jokaisen oma asia millä ajaa, mutta ei se paskasta tee parempaa.... :rotfl:
     
  13. Luksu

    Luksu 2nd gear

    Vole menee ennemmin kun lada.Tosin en kehu kumpaakaan, mutta toisia ollu elämän aikana yli 20kpl. mutta ykskään ei yli vuotta.Paljonko saa autosta muuten lähteä desibelejä, jos vaikka vielä kiusais vähän äänillä...?
     
  14. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    no näiden oftopiceiden jatkoksi sanon vaan että se on ihan sama mitä se mun jenkki kuluttaa. se on harrastus. ja harrastukset maksaa..
     
  15. Foorti

    Foorti Gearhead

    En tiedä varmasti paljonko autosta saa lähteä ääntä(muistaakseni 85dbl täyskaasulla ohi ajaessa). Mutta mitattiin piruuttaan joskus multa, niin oli 114dbl tyhjäkynnillä. Eikä katsuri koskaan valittanut. 8)
     
  16. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Nii ja ainakin meikäläisen kohdalla se bensan kulutus kesällä on aika pien lovi verrattuna siihen, mitä tuo auto kuluttaa (rahaa) talven aikana seistessään osina pajassa... Sen takia oon yrittäny jatkaa tuon vanhuksen ajokautta mahdollisimman pitkälle. :rotfl:
     
  17. sen on saanut huomata että ajoit kummalla tahansa niin (ladalla tai jenkillä ) niin jollain naapurilla on naputtamista asiasta, onneksi omakoti talo rakennus alkaa keväällä ja tulee sen verta syrjään ja tonttia tarpeeksi jotta kellään ei kilometrin säteellä ole mitään asiaa.. niin ja mitä ladaan tulee, niitä on ollut ja taas tuli ostettua ventti seiska (2107), en kyllä tiedä vielä oikein käyttö tarkoitusta mutta kun halvalla sai. myönnetään että ajoasento on hirveä, jäykkä kääntää ja melua riittää sisälle mutta tekniikan ymmärtää simpanssikin, osat eivät maksa juuri mitään ja ruostettakin esiintyy yllättävän vähän japsikiinereihin nähden. ennemmin ajan parinsadan ladalla ja syön hyvin kuin kiristän vyötä ja maksan saman ikäisestä japsista kolmin tai nelinkertaisen hinnan, mutta chevyllä mennään kun sellaisen sitten vihdoin sai irti (vaikkakin on ainakin 20 vuotta liian uus)

    niin ja mitä tulee ladan omistuksesta oleviin kommenteihin niin kommarina kylällä pitivät kun kotitalon pihalla oli parhaimmillaan yli kymmenen ladaa... chevy taas tuntuu varsinkin pikkupoikien mielestä olevan hirmuisen hieno ja pariin kertaan on pitänyt näyttää miten kumi palaa 8)
     
  18. mke77

    mke77 Gearhead

    kehu ja kehu...... onhan ladassa enampi järkevämpiä asioita kuin .... esim.. tota vaikka 87 caprice classic....ite en ymmärrä kuin joku välttämäti haluu juur moisen kikottimen?? ja vielä maksaa siitä? jollain se voi olla "välikelinrassi"et ei imagokärsi, jollekkin se voi olla jotain muuta, mut järjellä mää en ymmärrä sitä autoa ollenkaan!! ite ajaisin tietysten ennampi "välikelit 740volella .... mut enmää siitäkään mitään maksais ..... ja kulutukset/käyttökolut/ominaisuudet on varmasti samaa luokkaa kuin capricessa! mut lada olis silti näppärämpi ja varmasten ainakin kulutukseltaan/kuluiltaa halvempi :wink:

    mut kuten se "jamppa" jo mainitti "mielipiteet on kuin persereikä.... jokaisella on omansa"
     
  19. lintta&romu

    lintta&romu Gearhead

    täytyy sanoo ettei noi pönttöladat kyllä tosiaan ihan hajulla kulje
     
  20. sami

    sami Gearhead

    Ajoin jonkun vanhemman mies ihmisen viereen hyrylän konttorin pihaan chevelleä kilvittämään:

    (ukko kyylää jo kun käännyn isolta tieltä pihaan)Siinä se on todellinen ekoauto, äijä murjas kun astuin autosta ulos.

    repesin ja sanoin et saastuttaa elämänsä aikana vähemmän kuin ton sun uuden auton tekeminen. Keskustelu päättyi. :poff:
     

Kerro tästä muillekin!