2+4 tulikin1+1???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja janski85, 2.1.2008.

  1. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Ja jos tankkaa venäjällä pääsee melko halvalla molemmilla.. :poff:
     
  2. janski85

    janski85 1st gear

    1+1

    jep jep bensahan on kulutustavaraa :D
     
  3. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Lähellä itärajaa asuvilla vähän helpompaa, mutta täältä kun lähtis sinne tankkaamaan niin tarttis olla varmaan ainaki 1000 litran tankki että kannattais
     
  4. mke77

    mke77 Gearhead

    jep... kunhan se on tarpeeks painava(oiskos ollu 1800yli) ja tarpeeks vanha (oiskos ollu 1996alle) en muista enää! ajoneuvoon tulee vaan et"erikoisajoneuvo" ja 80lätkä


    LähetäLähetetty: 03.01.2008 22:05
    KaapoLöllö kirjoitti:
    Ja jos tankkaa venäjällä pääsee melko halvalla molemmilla..


    Lähellä itärajaa asuvilla vähän helpompaa, mutta täältä kun lähtis sinne tankkaamaan niin tarttis olla varmaan ainaki 1000 litran tankki että kannattais

    niin ja kun yksitis henkilö ilamn adr-korttia ja adr-ajoneuvoa ei saa enää kuljettaa kuin 4L bensaa mukanaan ja 20L diiseliä/tupaöljyä irtotavarana(siis kanisterissa)...... kiitos EU:n yhtenevät tieliikenne lait :poff:
     
  5. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Ei sillä mitään ikärajaa ole ja tulee pakettiauto ja erikoisehtoihin huoltoauto.
    Erikoisautoja ei ole enään, ainoastaan ne vanhat, uusia ei enään tunneta.
     
  6. Flea

    Flea 1st gear

    Re: 1+1??

    En minä löydä? :oops:
     
  7. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Re: 1+1??

    Etsi se vanha siesonta-aika/ ake-ketju.

    Tai sitten tuolla http://www.ake.fi/NR/rdonlyres/B9E02F68 ... tuimet.xls
     
  8. Flea

    Flea 1st gear

    Jo löytyi.

    Tilapäisistuinten määrä näyttäis olevan mulla 4 niinkuin pitikin.
     
  9. janski85

    janski85 1st gear

    1+1

    joo löytyi ja ton mukaan tilapäisistuimia 6!!!!!!!!auto on econoline f250.kyllä ne konttorilla tietää..joopajoo....eli tää nyt sit on 2+6 vai...
     
  10. Vieras.

    Vieras. 1st gear

    Ne joilla on tullut muutoksia henkilömääriin niin menkää ehdottomasti korjauttamaan rekisteriotteet konttorille, koska kuka tietää mitä seuraavaksi sekoaa AKE:n koneilta.
    Jos huolii otteen jossa enne oli 2+4 tai jotain muuta ja nyt sai 1+1 niin seuraavassa katsastuksessa voi tulla hankaluuksia!
     
  11. Chevyx2

    Chevyx2 1st gear

    Mun vania ei löytyny listalta, pitää varmaan alkuviikosta käydä konttorilla korjaamassa tilanne. Vanhassa otteessa penkit 3+4... Onneks ruumisautosta löyty penkkitiedot oikein..
     
  12. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Kannattaa säilyttää se vanha ote, mutta ei pitäis olla mitään tarvetta mennä konttorille sekoileen, seuraavalla kertaa kun ote tulostetaan pitäisi sitten tulla penkit oikein, jos ei tule, kannattaa sitten korjata virhe.
     
  13. Luksu

    Luksu 2nd gear

    Mulla hävis joulukuun leimalla kans penkit takaa,ennen oli 2+3 ja nyt 1+1.Huomasin ton keskustelun ttäällä ja siks älysin tarkistaa.Soitin eilen siis akelle ja ne sano et ei ole hätää,kaikkien tiedot ovat nyt oikein ja toi meidänkin näkyy nyt siellä 2+3 niin kuin ennenkin.Kysyin et mites poliisi ratsiassa, niin sanoi et niille ja konttoreille on lähtenyt tieto ja seuraavassa leimassa vika korjautuu automaattisesti.Ratsiassa jos poliisi alkaa vinoileen otteesta niin heidän kuulema tarvitsee tarkistaa tiedot koneellaan aken järjestelmästä.Ja lopuksi sanoi et sen otteen saa käydä missä konttorilla haluaa uusimassa maksutta,pakko ei ole ja siksi kuulema onkin tarkoitettu et vuosikatsastuksessa korjataan.Kuulema muuten saattaa konttorit näistä ruuhkautua.
     
  14. stw307

    stw307 1st gear

    Mulla on G30 ex-ambulanssi, entinen rekkari oli erikoisajoneuvo 4+1+1 eli 4 pehmiää, 1 seisomapaikka :eek: ja yks makuupaikka :eek: . Viime vuonna katsuri kertoi että tuota sydeemiä ei enää saa käyttöön mutta jos penkkejä haluaa niin sinne vaan ja VYÖT MYÖS niin voi leimata sen 8-h kuorkiks. Hyvä idea, mutta :pinup: ei riitä kortti enää ja vakuutus nousee n. 150e (joskin verot tippuu n.100e). Nyt tää on vissiin pakko tehdä sitte taas käyttöverojen takia, kun nousee ne pakuissakin joskus. 2009-2010?

    Täytyy varmaan ladata 454 pellin alle niin jää verottaja nuolee näppejään, kuorma-autoissa kun ei ole ns käyttöveroa, on vaan käyttöVOIMAvero=diisselivero :poff:
     
  15. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    ???

    Eikös ambulanssi ole henkilöauto, eli siitä on maksettu täysi autovero, jos on siitähän saa verollisen matkailuauton.
     
  16. TEKELE

    TEKELE Gearhead

    Mulla ollu kans mielessä jos hankkis harrastekäyttöön kuorma-autoks rekisteröidyn vanin joka ois 8 henkilölle ja isolohko-bensakoneella 8)
    Rupee oleen sama mitä polttoainetta ostaa kun kaikki on kallista tai kalliimpaa ja kaiken nuo vehkeet syö mitä tankkiin laittaa :poff:
     
  17. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Eikö lavetti ollut hävinnyt?
     

Kerro tästä muillekin!