Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. F250

    F250 Gearhead

    Vähän asianvierestä:
    Töissä tulee korjaamopäällikön kanssa kiusattua automyyjiä kehumalla vanhoja romua ja moittimalla uusia. Kerran myyjänretale puolustautui sanomalla että me ollaan muka laitettu perusasiat kuntoon noihin vanhoihin vehkeisiin kun ne yleensä toimii. Tähän korjaamopäällikkö vastasi että perusasiat kunnossa: Bensaa, kipinä ja puristus!!!!
     
  2. 660

    660 1st gear

    toi on tullu huomattua monesti :odroll:
     
  3. gintonicice

    gintonicice 3rd gear

    Eilen kaupasta kotio ajellessa punaisella rumalla Rotken kaapilla pysähtyi eräs mies kadun reunassa ja veti kättä lippaan ja vilkutti ohi mennessäni :)

    Ilmeisestikin näinä autoilunvastaisina aikoina pidetään sitten isolla autolla ajamista kulttuuritekona tai kunnioitetaan ihmisiä, jotka maksavat veronsa (polttoaine) ja antavat poliitikkojen lämmittää maapalloa p*sk*njauhannallaan. Hiilidioksidia hekin tuottavat ja ilman katalysaattoria.
     
  4. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Vanhempi taksikuski kysyi, kun näki mun vanhan crewcabin: "Tuolla takana on varmaan hyvä n*ssia?"
     
  5. B 50

    B 50 Gearhead

    Screwcab?
     
  6. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Sitäkin...
     
  7. Thunderb

    Thunderb 3rd gear

    Heh heh, sitäkin on kyselty :) "Miltä tuntuu nuss#a sohvapenkillä / lavalla?" :lol: :lol: On sitä myös munamankeliksi kutsuttu :wink:
     
  8. kipa76

    kipa76 3rd gear

    aina vaan tuntuu naapureilla ja työkavereilla olevan halu arvostella meikäläisen autoja ja jos ei muuta vikaa löydy niin pitäähän sitä ainaki sanoa että tuo vie varmaan 50l/100km! :mad: .yleensä tuumaan siihen että on vähintään sen arvosta ja hieman eri tunnelma ku ajelis jollaki corolalla :rotfl:
     
  9. Terosu

    Terosu 1st gear

    Heitin tos yhden mummelin landelta meille ja takas landelle Buickilla, löi sit 20e käteen kun päästiin takas "Ota ny, eiks tää vie aika paljon bensaaki?" No onhan se niinkin tietty 8)

    Niin ja samalta mummelilta "Jaa tässä mallissa on turvavyöt?" (-86 Electra) :rotfl: Suuresti ihmettelen ettei sähköikkunat ja keskuslukko sit herättäneet kummastusta.
     
  10. Johnny Motör

    Johnny Motör 1st gear

    Kun olin pankkiautomaatilla käytiin tällainen keskustelu.
    -sinullahan on iso auto, onkos tuo kasilla?
    -Joo bensakasilla, vastasin kyselijälle.
    -Ei enempää kysymyksiä, tuli vastaus nopeasti kuin peläten että kerron vielä
    valmiiksi paljon se kuluttaa
     
  11. skrode

    skrode 1st gear

    Kerran Multialla

    Kesälomareissulla, yhtenä kauniin kesäpäivänä, poikettiin vaimon kanssa kauppaan, jossakin tuolla Jyväskylän sivussa. Vaimo meni kauppaan ja minä jäin autoon tupakalle. Autona oli -70 mallin punainen avo-Impala. Jonkun ajan kuluttua kurvasi viereiseen parkkiruutuun joku Nissani, josta kiireinen perheenäiti suunnisti kauppaan. Autoon jäi pari n.7-8 vuotiasta pikkulikkaa ja n.4v poika.
    Auton ikkunat olivat auki ja likat keksivät sellaisen leikin että he kyyristyivät auton sisälle ovien taakse piiloon ja yht´äkkiä nostivat päänsä oven reunan yli ja huusivat nauraen, ROCK ROCK !!! ja kyyristyivät taas oven taakse piiloon. Tätä jatkui muutaman minuutin kunnes vaimoni palasi kaupasta, ja jatkoimme taas matkaa. Likoilla oli hauskaa ja kyllä minuakin huvitti :rotfl:
     
  12. Thunderb

    Thunderb 3rd gear

    Heh heh :D Lasten suusta kuulee muutenkin enemmän positiivisia kommentteja jenkeistä 8)
     
  13. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Niin, ne ymmärtää AUTOJEN päälle. "Isi ostetaan mekin tommonen" :rotfl: :rotfl:
     
  14. rusteri

    rusteri 3rd gear

    Olin kans viime talvena tankkaamas talvi Darttia(75, 225) kun vieressä vanhempi isäntä tankkaili B kopan Vectraansa( joku 1,6). Yhtäkkiä isäntä kysyy sen legendaarisen kulutuskysymyksen, johon vastaten että ainaki sen kympin. Heti perään vähän kovemmalla äänellä äijä meinas: Ja tehoaki varmaan neljättä sataa. 8)

    Kun oliski ollu.
     
  15. Jza

    Jza Double Gearhead

    Tämä totta. Tuntuu, että jokainen pikkupoika on meidänkin autoja kattelleet tälleen :eek: mutta missä ihmeen kohtaa niistä tulee noita harmaaseen tweediin pukeutuvia corollamiehiä?

    Joku vois sanoa tähän, että silloin kun ne kasvaa aikuisiksi, mutt kyllä ainakin itellä on edelleen samat mielipiteet kun pikkupoikana; Jenkkiautoissa on sitä jotain ja niissä matkustaminen on mukavaa. Se on semmoista teeskentelemätöntä tykkäämistä, vähän niin kuin ruokienkin kanssa. Harva muksu bigmacille sanoo ei. Tosin ittellä ne on alkaneet tökkimään...

    Mutt ehkä se on se laatokalla ajava ala- / yläasteen opettaja, joka jättää venäläisen kateuden siemenen kytemään nuoreen sieluun ja siitä siemenestä sitten ajan saatossa kasvaa kukkakaalia ja tillilihaa puputtava angstinen toimistorotta, joka ei voi sietääkään mitään mikä on mukavaa ja helppoa.

    Jaaniin kommentteja? "Olis toi ohitus omalla sitikalla kestänyt aika helvetin paljon kauemmin" kuului kakkoskuskin paikalta, kun yhdistelmän takaa siirryttiin eteen. :D
     
  16. jaketin

    jaketin Gearhead

    esson baarissa olis ollut noita tehoja.... :rotfl:
     
  17. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Ja taas slanttia aliarvioidaan, se pystyy mihin vaan :soosoo: :D
     
  18. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Kai se niillä alkaa silloin kun vanhemmat "puhuu järkeä" kulutuksesta yms. silloin kun ovat ekaa oma autoa ostamassa (siis ei Autoa, koska jo harkintavaiheessa vanhemmat aloittaa painostuksen)...
    Ostavat siis kalliimmalla (usein laina-rahalla tai rahoituksella) sen "hyvän ja luotettavan" korollan.
    Sitten huomaavat kuinka kallista sillä on ajaa ja huollot lisäksi, niin jäävät kuvittelemaan että Oikea Auto olisi vieläkin kalliimpi, joten katkerana jäävät siihen uskoon että korolla,ooppeli tai muu vastaava :wc: on ainoa järkevä ja taloudellisesti mahdollinen vaihtoehto...
     
  19. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Mää tein juuri tuon virheen ekaa autoa ostaessani. Aspenia suunnittelin, mutta valitettavasti kuuntelin kun isä sanoi että ne kuluttaa paljon ja niissä on kalliit vakuutukset. Hommasin sitten p*skan euro-Fordin 2.0 koneella. Se oli ruma, paska, ahdas ja kulutti enemmän ku Aspeni ja vakuutukset melkein 2 kertaa kalliimmat :wc: :wc: :wc:
     
  20. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Hmm pukeudun joskus - aika usein harmaaseenkin takkiin/pukuun? - mutta ajan kyllä ihan käyttöautona piilofarkulla - kuten olen käytännössä aina ajanut.



    Hmm. Olen koulutukseltani yläasteen/lukion opettaja
    :odroll: Ja joskus niitäkin hommia paiskinut. Ja silloinkin ajoin piilofarkulla ;)
    Jopa opetusharjoittelussa Joensuussa. Ohjaava opettajani Niinivaaralla 90-luvulla totesi autoni nähtyään, että; "Noissa on hienot äänet".

    Kuopiossa 2000-luvun alussa taas eräs kollega (opettaja) ajoi -67 Mussella. Talvellakin. Saman koulun rehtorilla oli autona vm. 1989/90 remmiahdettu Thunderbird. Ei Caprice aiheuttanut opettajanhuoneessa kuin positiivista suhtautumista.

    Eli stereotypiat istuvat sullakin tiukassa?
     

Kerro tästä muillekin!