caprice classic 1990

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja T.N.T, 29.1.2008.

  1. T.N.T

    T.N.T 1st gear

    otsikon mukanen ajokki tuli hommattua talvi-iltojen iloksi.. Perushuollon tein ja capricemanin innottamana jatkoin ed. omistajan alottamaa korin perusteellisempaa huoltoa....

    http://kuvablogi.com/nayta/884455/

    :rotfl:

    Mahtaakohan noita oven alareunoja saada mistään vai täytyykö alkaa ite taitteleen? Vai onko jollain myynnissä edukkaita ja ehjiä ovia? En tarvisi kun 4 x kuoret ja hantin etuovenkahvan.....

    :odroll:

    Nii... ja miten ikkunan ympärillä olevat kromilistat lähtee irti? Ne ruuvvattavat otin jo...
     
  2. Qjet

    Qjet 1st gear

    Jos löydät jostakin ehjät ovet, huomioi, että etuovien tulee olla just -90 mallista turvavöiden kiinnitystavan vuoksi ( ovat ovissa ) . Lienee tosin mahdollista vaihtaa turvavyötkin tarvittaessa vanhemmasta mallista. Kiinnikkeet korista niille löytynee? Ovien alareunojen korjauspalat on helpohkoa askarrella itse metripellistä. Ainoa hidastava seikka on etuovien yli 1m pituus eli normi kanttarista loppuu kapasiteetti.

    Oven ulkokahvoja löytyy mm. HELPin tuotteena ( Made in mikälie ), mutta tankojen kiinnitystä joutuu modifioimaan. Alkuperäinen ehyt kahva on parempi vaihtoehto.

    Kiinteiden lasien listat ovat kiinni klipseillä.
     
  3. mawe

    mawe Gearhead

    ovenkahvoja löytyy mm nippelit.net ja monista usa varaosaliikkeistä.
     
  4. Piilofarkku

    Piilofarkku 1st gear

    Made

    Ne made in Taiwan kahvat ei sit välttämättä kestä kuin yhden talven/kesän hyvinä. Kromaus on tosi surkeeta, menee nopeesti rakoille. Mut alkuperäiset maksaa muistaakseni n. 50$, kun tarvikkeet saa alle 20$??? Hinnat on euroina samaa luokkaa... Ne mitä oon ite ostanu tarvikkeina, ovat kyl käyneet heittämällä...

    Joskus vuosia vuosia sitten satuin varaosaliikkees pleraamaan aikani kuluks peltiosien katalookia, sillo viel sai Örumin (muistaakseni, voi olla Koivunenkin) kautta korjauspaloja oviin mut ovat jo varmaan tiputtaneet pois listalta???
     
  5. T.N.T

    T.N.T 1st gear

    projekti valmis.... vuonna 2050 tällätahdilla...

    Migin ostin, pitäs tulla alkuviikolla. Talliin tein kans lisää tilaa ja ajellutin capricee samalla hiukan.

    http://kuvablogi.com/nayta/908670/

    Kamerasta hajos näyttö joten jatkosa kuvat tarvii ottaa puhelimella...

    Valmiita paloja ei ovien alareunoihin taida missään olla?

    Tai olisko jollain ehjiä ovia myytävänä?
     
  6. T.N.T

    T.N.T 1st gear

    jepu jepu...

    Siimahäntä saapu ja oli jopa toimivakin. Ite nuo oven pellit näköjään tarvii taiteilla. Soittelin töistä n. 20 eri paikkaa läpi ja kyselin ovien korjauspaloja eikä niitä kyllä misään ole :cry: Projekti jatkuu viikonloppuna :eek:
     

Kerro tästä muillekin!