Devils cc car club.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Dredg, 17.2.2009.

  1. Dredg

    Dredg 1st gear

    Olen kuullut tämän nimen tosi monta kertaa ja kysellytkin ihmisiltä mutta en vieläkään ole saannut mitään tietoa kyseisestä pajasta. Onko siihen mahdollisuutta osallistua? Pystyykö siellä teettämään jotain hommia? Uskon että overdrivestä löytyy joku devilssiläinen joka osaa minua neuvoa tässä asiassa. Terveisin kiinnostunut kotkalainen. 8)
     
  2. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

  3. Dredg

    Dredg 1st gear

    toi on ollu joku keikka setitys siellä. Ei ihan sitä mitä haettiin. :lol:
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Sekalainen porukka vaihtelevan ikäistä jengiä joista suurin osa kiduttaa autojaan illan ja yön pimeinä tunteina vanhan tehdaskiinteistön alakerrassa. Pieni osa on kallistunut alkuperäisyyden kannalle. Näin sivustakatsoen oldschool rod ja kustom hommat kuitenkin vallitsevina suuntauksina. Liittyminen lienee mahdollista mutta saattaa johtaa pahaan autoholismiongelmaan josta paranee vain hankkimalla oman rodi tai kustomprojektin.
     
  5. petu54

    petu54 2nd gear

    kas päivää. Tämä meidän autokerho on suunnattu lähinnä hotrod ja kustomautojen rakentelijoille. Ei taida yhtään entisöityä autoa olla koko porukalla. Liittyminen kerhoon melko tai täysin mahdotonta. Jos omistaa hotrodin( Ei streetrodia) tai Kustomin ja tuntee jotain tallilaisia, niin on joukkoon päässyt livahtamaan, jos on tilaa ollut. Rakentelupaikat kokoajan täynnä, koska jos paikkoja jostain syystä vapautuu, niin joku jäsenistä tarvitsee aina lisätilaa, johtuen useammasta projektista. Tallilla ei pysty teettämään mitään, koska porukka rakentelee omia autojaan. Eli ei ole mikään TI-halli. Saa sinne tulla katsomaan, jos joku on paikalla. Esittelee vaan ensin itsensä ja millä asialla on.
    Ja noi meidän kotisivujen bilejutut on kotisivutekijän omia juttuja, jota se tonne meidän sivuille on jostain v..un syystä laittanut. On pyydetty poistamaan, mutta ei näköjään ole viitsinyt.
    Jos omistaa jonkun amerikkalaisen auton (Tai kuplavolkkarin :poff: ), niin on mahdollisuus kotkalaisilla liittyä Kotka Hotrodders kerhoon. Siellä on välillä rakentelutilaa vapaana. Yhteyttä voi ottaa tuossa tapauksessa vaikka nimimerkkiin Kata täällä overdrivessa.
     
  6. Buick 53

    Buick 53 Gearhead

    Ai teidän kerho on noin sulkeutunut.
     
  7. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Onneksi se saa olla mahdollista! Eikä verottaja pääse hyötymään siitä mitään!
     
  8. Dredg

    Dredg 1st gear

    Noniin! Kiitoksia infosta. Pitänee pistää korvan taakke tuo ehdotus. :)
     
  9. orfeus

    orfeus 1st gear

    Sivut antaa kieltämättä hieman väärän vaikutelman.
     
  10. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    No hitto, mä kun meinasin huomenna pyörähtää siellä teidän billetstreetrod-tallilla, mut jos ei siellä voikaan laitattaa Sierran kardaaniin neonvaloja eikä kuulla heviä livenä, niin näinköhän sitä viitsii vaivautua... :) En kyllä ainakaan aikonu esitellä itteeni, enkä ainkaan kertoa millä asialla siellä häröilen! :poff:
     
  11. Dredg

    Dredg 1st gear

    Mietin että jos nyt tauon jälkeen alkaa rakentamaan Amazon rodia ja on jo jonkun verran tehty suunnitelmia ulkonäköön. Enää puuttuu talli ja se amazoni. :D Serkku tuntee kyllä tallilaisia ja on tullu kutsu Devilsin kesä tapahtumaan mutta jos jätän teidät rauhaan ja katson muualta. 8)
     
  12. buick1955

    buick1955 Gearhead

    ...ja kyllä me joskus synkkinä hetkinä kuunnellaan heviä! ei sitä iskelmää kokoajan jaksa....
     
  13. Delvis

    Delvis 1st gear

    Pääosin punkkia nykyään ku alkaa olla toi duuvoppi himppasen aikansa elänyttä :mad:
     
  14. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Nono nono! Eiks se oo se teidän autokalustokin! :lol:
     
  15. Delvis

    Delvis 1st gear

    Eipä nekään enää juuri museotekniikalla liiku aikalailla päivitettyjä alkaa olemaan.Se nyt vaan on niin että ainakin meidän porukassa alkaa toi rokapili porukka olemaan vähemmistönä siellä,meitä kun on moneen junaan.
     
  16. Kata

    Kata 3rd gear


    Tziisus! :poff:
    Miksiköhän löysin tällaisen jutun täältä ihan yhtäkkiä...
    Joo, Kotka Hot Rodders ei valkkaa jäseniään (ehkä joskus olis syytä...), mutta tallipaikat on kyllä kaikki käytössä ja minä taistelen hampaat irvessä aina amerikanjenkkien puolesta. Just saatiin yksi Sierra pihalle ja tilalle Charger 8)
     
  17. Rudinski

    Rudinski 1st gear

    Tallipaikka Kotkasta hakusessa.

    Lainaanpas aihetta sivuten.

    Eli hakusessa olisi halli-/tallipaikka länsinaapurimme tuotokselle Kotkasta tai oikeastaan mikä tahansa sijainti Porvoon ja Kotkan väliltä käy tällä hetkellä.

    Auton omistaja on sisäsiisti ja käyttää omia työkalujaan.

    Tulityömahdollisuus plussaa, mutta ei välttämätön.

    Arvostan porukassa toisten tavaroiden ja autojen kunnioittamista riippumatta automerkistä tai siitä, mistä työkalut on ostettu.

    Paikkaa voi tarjota juho . t . pennanen (at) gmail . com tai
    0456336740
     
  18. Kata

    Kata 3rd gear

    Mitä tuohon edelliseen kirjoitukseeni tulee, niin vähän liian jyrkkää tekstiä, koska oikeasti sikalaan otetaan mielellään ihmisiä jotka tekevätkin jotain autoilleen. Vähän on liian usein hirmu suuret puheet ja sitten se auto kuitenkin seisoo siellä vuositolkulla eikä mitään tapahdu ja sitten harmitellaan sitä, että ehkä sillekin paikalle olisi ottaja jostain joka oikeasti sitä rakentelutilaa tarvitsee! Oikeesti en vihaa muuta kuin sitä, että se sikalan lattia kuplii... :)
     
  19. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Onnee Devilssille! Pääsivät Kaakkois-Suomen alueuutisiin eli telkkariin. Petukin näytti niin kauniilta ja sitte siinä oli kai jotain vanhoja autoja.
     
  20. Kapok

    Kapok 1st gear

    kiva et tosi harrastajat pääsee kuva ruutuun
     

Kerro tästä muillekin!