K.I.T.T replica

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja BlackVan, 23.3.2009.

  1. BlackVan

    BlackVan 3rd gear

    Heräs mielenkiinto.......
    Onko yhtään Suomessa??
     
  2. M

    M Gearhead

    onhan noita. itse asiassa muutama. tampereellakin ainakin oli yksi, tosin k.a.r.r., mutten tiedä tilanteesta tällä hetkellä. nimimerkki transam400 osaisi kertoa. sitten keski-suomessa vissiin oli yksi ja taitaapi yksi viimeisen päälle sisältä ja ulkoa olla työn alla.

    www.f-bodyfinland.com löytyy lisää tietoa.
     
  3. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Kouvolan suunnalta löytyy yks jonkinasteinen kopio. Ainakin rengastus ja keulan punainen valo viittaavat ehtaan Ritari Ässään...
     
  4. BlackVan

    BlackVan 3rd gear

    Itsellä tuli sellanen MUST HAVE!!!

    Pitänee yrittää miettii mistä rahat....... :lol:
     
  5. studio57

    studio57 Gearhead

    mieleen tulee yksi lähiseudun kylähulluttelija joka tuunas ladaansa sellaisen vilkkuvan valon keulaan joskus 90 alussa ja kun hirveisiin poppi vekottimiin ei löytynyt varoja asenteli nokkela kaveri kauttimia mm. maskin taa jotta musa kuuluisi ulkopuiolelle ja näin antaisi jykevän kuva :) heh.. ei sinällään huono idea jos tykkää tuosta ärsyttävästä jumputuksesta :rotfl:
    niin laitto se permanentinkin jotta oikea hasselstyle olisi aidon tuntuinen... harmi vaan että kello oli tavallinen digimalli jolle juttelu oli aika turhaa hommaa
     
  6. BlackVan

    BlackVan 3rd gear

  7. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    mulla on toi kittin keula valo :rotfl: tullu joskus muinoin hankittua muttei muista millon luultavasti 17 vuotta sitten
     
  8. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Onkos tollanen K.I.T.T. valo kauheen kallis? :eek:

    Jos sitä laittais Rakettiin ( '78 Olds Delta 88 ) ko. valon ja päättymätöntä ässämusiikkia stereoon... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  9. studio57

    studio57 Gearhead


    väri ladassa samantyyppinen mut kaverilla kikkaratukka :rotfl:
     
  10. 85840845

    85840845 Gearhead

  11. v80

    v80 Gearhead

    Näin viime kesänä kanssa saman kopion liikenteessä Harjussa päin. Taisi olla myöhemmin syksyllä myynnissäkin nettiautossa.
     
  12. spinneri

    spinneri Gearhead

    Knight Rider sai runsaasti palstatilaa numerossamme 1/2003, kun aihe kaivettiin naftaliinista esille. Artikkelissa kaivauduttiin Ritari Ässän syvimpiin lähtökuoppiin. Niin K.I.T.T. kuin K.A.R.R:kin olivat tottakai hyvin esillä. Lisäksi haastattelimme englantilainen Peter Nelsonin. Hän omisti tuolloin KAKSI alkuperäistä K.I.T.T:iä.

    Pisteeksi iiän päälle esittelimme samassa yhteydessä myös yhden, hyvin pitkälle viedyn K.I.T.T.-replican.

    Kun artikkeli julkaistiin, ei Suomessa ollut tiettävästi vielä yhtään K.I.T.T.-replicaa. Nyt on. Useita. Olisiko Spinneri innoittanut suomalaisia harrastajia rakentamaan näitä erikoisuuksia?


    Pohdiskeli

    Jari Sjöman
    Spinneri Magazine
     
  13. Argonal

    Argonal 1st gear

    Joo, kyllähän noita löytyy. Näin ja syksyllä Nettiautossa yhden. Ihan aidonnäkösen päällepäin, hintaa oli joku 7000e.
    Noita kamppeita saa laidasta laitaan hommattua millä saa tehtyä vaikka ihan tarkan kopion jos haluaa, en vaan nyt muista sivustoja. Ne vanteet tosin mihin ne mustat kapselit tulee kiinni on kuulemma ihan kiven alla.
     
  14. turboman1

    turboman1 3rd gear

    turboman1 ja K.I.T.T

    Tuossa foto, josta poikanikin ovat kateellisia: :D

    http://kuvablogi.com/nayta/1802645/

    Kuvattu Vaasassa 1989 kesälomareissulla...tämä oli se yksilö, jolle digitaalikellolle puhuminenkin onnistui...mutta ei se mitään vastannut... :rotfl:

    Jatketaan mr Sjöman sitä projektia, josta lähettelin sähköpostia viime viikolla...lupasin potkia persiille myöhemmin tällä viikolla, mutta potkinkin jo nyt... :D

    T. J.A.
     
  15. tammercity

    tammercity Gearhead

  16. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Niin ja ne päälle tulevat, aidot alkuperäiset kapselit. Ja asiaa ei auta, että ne ovat huonoja pysymään kiinnikin, määrä vähenee...
     
  17. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Re: turboman1 ja K.I.T.T


    Ethän vaan tosta ajattomasta tyylistä oo luopunu :wink:
     
  18. studio57

    studio57 Gearhead

    Re: turboman1 ja K.I.T.T

    Komiat ritariässä tyyliset tennis sukat liekö varren juuressa aidot sievin jalkineen taikka pomarfin piiraskengät :rotfl: jokainen ois tuollasen halunnut 80-luvulla !!
     
  19. Argonal

    Argonal 1st gear

    Muistan joskus, olisko ollu 80-luvun loppua, Sirkus Finlandialla oli yhtenä kevätkiertueena mukana yksi kuvauksissa (ainakin niin sanottiin) käytetty KITT. Pikkujätkinä käytiin kovasti kyttäämässä sitä kuljetusautossa sirkuksen tultua kaupunkiin. KITTissä sai myös istua ja kuvauttaa itsensä maksua (hyvää) vastaan. En muista oliko vielä niin, että auto myös puhui muutaman sanan ts. esitteli itsensä tms.
     
  20. scamp

    scamp Gearhead

    jep,muistelin vieneeni 80-90 luvun taiteessa H:ki kuusitie pommisuojan rengasliikeseen tavaraa kun, tuli juttu jenkki autoista.Kaverit sanoi,että naapuri pommisuojassa ois muutama ja kyllä siellä oli ilmeisesti sirkuksessa kiertänyt yksilö,K.I.T.T mittaristoa myöten ja miehekäs pölykerros,ja se toinen jenkki se oli corvette 60-luvun alusta.
     

Kerro tästä muillekin!