Solifer -72 renkaat / vanteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja solifer 72, 6.7.2009.

  1. solifer 72

    solifer 72 1st gear

    No ny pomppas :rotfl: Ostin -72 solkun asuntovaunun ja tarvis siihen vanteet+kumit.... :wink: tuo koko ihmetyttää,koska olen vasta menos sitä hakeen ja tarvis ottaa kesä :oops: GUMIT mukaan varalle jos satuu GUMI pettään :soosoo: ....myyjä anto puhelimes mitat ristiin mitaten 140 pultin reiästä keskeltä toisen puolen pultin reiän keskelle (ilman karvoja) ja keskireiän halkaisijaksi 95mm (tai 100)....no johan on hole :mad: .....pitäneekö paikkaansa?? tarvisin ainaski yhden kappaleen ,pinnalla ei väliä,kunhan ilmat pysyy sisällä GUMIS ja kuskilla....jos nurkissas pyörii tuollasii,tarjoo 046-8993901
     
  2. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Ihan normi -70 lukuisen asuntovaunun vanne ja pulttijako , spritessä sama jako ja muistaakseni vanhan warren vanne on ihan samalla jaolla en ole satavarma :odroll:
    Itselläni oli spritessä vanne kiero mutta hyvin venäjälle meni koko asuntovaunu.
     
  3. Hertta08

    Hertta08 3rd gear

    oisko ollu 70 luvun tai aikasempi audin vanne käypi ja muistaakseni ranskis pakun vanne samoilta ajoilta :eek: .molemmat 14" .ainakin itellä pyörivät vm -72 spriten alustassa :rotfl:
     
  4. solifer 72

    solifer 72 1st gear

    joo

    vähän kauppaski sitä 70 luvun lopun audin vannet.....kiitokset vastauksista,täytyypi alkaa etsiin.... 8)
     

Kerro tästä muillekin!