NASCAR IMAX 3D leffa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja PauliP, 1.3.2010.

  1. PauliP

    PauliP 1st gear

    Onko jollakulla omakohtaisia kokemuksia tällaisesta? Kiinnostaisi kommentit.
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Meinaatko esimerkiksi kallioplanetaarion kupolia?
    Siellä tulee aika hauska 3-ulotteisuus, sen pink floydin kävin siellä katsomassa.
    Voisi olla ihan mielenkiintoinen kokemus, jos olisi todella oikea elokuva. Luulin, että tuo Pink Floyd-show olisi ollut se alkuperäinen the Wall mutta ei ollut kuin joku tietokoneanimaatioa.
     
  4. PauliP

    PauliP 1st gear

    Sitä juuri, mielellään haluttaisiin kommentteja kokemuksista jos joku on nähnyt ko. esityksiä livenä.
    Samoin kiinnostaa että onko mielenkiintoa joidenkin Cruisingien yms. yhteydessä käydä tuollainen katsomassa jos olisi tarjolla.
    Nuo IMAX 3D-leffat vaan on aika hinnakkaita ja vaatii paljon kävijöitä.
     
  5. JR

    JR Gearhead

    Näyttää aikas samalta filmiltä mitä pyöritettiin ainakin viime vuonna Daytonan "Daytona 500 Experiencessä". Minusta aika hauska pätkä ja sillain jopa ihan toimivan oloinen 3D :kin. Kävi lähinnä läpi historaa ja sitten kierrettiin hiukka rataa kisan mukana. Paljon hauskempi systeemi kyllä, mitä joku ihan perus esittelyvideo olis ollut.
     
  6. PauliP

    PauliP 1st gear

    Käytiin katsomassa "Faaraoiden Tähdet" tuolla Kallioplanetaariossa, se ainakin oli hieno kokemus.
    Tuli vaan mieleen että jos olisi jotain "kiinnostavampaa". Äänen toisto yms. siellä pelaa. Ja ravintolapalvelut. Selvittelevät että millaisia autoleffoja olisi saatavilla.
    http://www.kallioplanetaario.fi/ohjelmi ... siikkishow
     
  7. lake ender

    lake ender Gearhead

    Samassa paikasa tullu nähtyä sama filmi...hyviähän nuo on. Vaikuttavampi oli cape canaveralin imax teatteri avaruustukikohdalta kuvattuna. Siinä rupes oikeesti huimaamaan lasit päässä.

    Jenkeissä tuntuu noita olevan vähän joka tursitipaikassa, mutta tosiaan vaatii varmaan kävijöitäkin Suomen asukasluvun verran vuodessa kannattaakseen.
     

Kerro tästä muillekin!