67 Fury VIP-Street&Race projekti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Henski, 20.10.2005.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hieno ja kattava kisaraportti taas C-bargelta, tais Helmine auttaa jotta asiat tuli kirjattua muistiin oikein :lol:

    Meillä on tosiaan seuraavaks edessä nyt alustajumppaa ennen noita lentokenttäkoitoksia ja ainakin yks selkee muutoskokeilu tuolta Kamasasta oli selviävinään eli jouset vaihtoon.
    Tosin se on sit eri asia keksiitääks me sitä millasiks ne vaihtas :rotfl:
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Joo, Helmisellä on valokuvamuisti. Se on kerran nähny valokuvan ja sit ku yks taannoin pyys sitä kattoo valokuvii ni se sano, et ei k'tos, mä oon jo nähny.
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    :rotfl:
    On se Helmine kyllä ihan kingi 8)
     
  4. gremlin

    gremlin Gearhead

    ''Työvire vaan ei jostain kumman syystä ollut ihan tyäskymppiä, mutta Luigin ja muiden avustuksella sai tonkin vaivan suoritettua hyvissä ajoin. ''

    :rotfl: Mahtoko johtuu siita etta oli jo Paddokissa tullu valo kun asentaja paasi sinne asti :rotfl:
     
  5. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Dänks Helmine. Näppärää. kun on kisaraportti ja tulokset samoissa kansissa niin ei tarvi itse raahautua paikalle.

    No, EM -kisoihin kyllä itsekin täytyy tulla.
     
  6. PlymouthMan

    PlymouthMan 1st gear

    Laitoin C-bargelle yhden autoa koskevan kysymyksen yksityisviestinä..
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Jykä. Katteleppa varikolla onko sun työkalupakkiisi jäänyt meikäläisen 3/4 Stahlwille lenkkiavain. En löydä sitä mistään ja sitä muistaakseni käytettiin siinä laatikkoasennuksessa :wink:
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    Joo, katellaan kuhan eka paastaan Suomeen. Keskiviikon ja torstain valisena yona pitais saapua ja aamuyosta sitte Alastaroon. Auton pitais olla valmis, muutoksia kamasaan on aavistuksen jaykemmat takajouset ja uudet renkaat. Seka tietysti outlaw ja striittisaantojen erojen vaatimukset, eli kaukalo motin alla. On muuten sikahieno, sattu tallin naapurifirman jatelavalta loytyy sellanen mitat tayttava palju joka sit ripustettiin runkopalkkeihin. Aiempi kayttotarkotus jai vahan epaselvaks, betonia siina ainakin on tehty. :D Tieda miten Lahtikko on kerenny rekvisiittoi laittaa, mut tarkotus on lahtee heti taysilla liikkeelle. Motin kummitukset vaan kummittelee takaraivossa, eli ruisku antaa vikaa nokka ja kampurasensorien synkasta eika olla keksitty siihen laaketta. Se sulkee bensansytoton silloin kokonaan, eika meno tietenkaan ilman gasoo paata huimaa. Helppoo ratkasuu tohon ei ainakaan me loydettu, ajatus oli laittaa valmius hall sensorille nokalle, mut kun ei siin oikeen o jarkevasti sille tilaa. Mut josko Saku sattuis eeammissa olemaan, ni ehka osais paremmin auttaa et saatais vippi sutii. Tarkotus olis torstaina ajella sen minka paasee ja jos tulos tyydyttaa, eli alkaa seiskalla, niin sitte ehka keskitytaan ennen pudotusta kisojen seuraamiseen. Josko kaavioon paasis ja sais jonku mielenrauhaa hairittyy edes hetkeks, riittais meille. Voiton lisaks. :poff:
     
  9. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Lahtikko ainakin etsi ja löysi sen apparin puoleisin ilmaputsarin joka lens hiitoon kun suditit siinä pihalla. Se löyty puusta, kiilautunu jotenkin oksien väliin!
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    ma oon aina ihmetellykki et miten ne biltemassa voi myyda niit niiin halvalla, mut jos niit vaan tarvii puusta poimii ni.... Rytk'sh'n se kielt'm'tt' hieman ja olihan siin vauhtiiki jo.
     
  11. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    VIPistä ekassa vedossa vaihteeksi laatikko oksensi :-?

    Se viimeinenkin vakioGliden osa vaihtuu parin tunnin kuluessa tossa mun tallissa 10-levyiseen billet rumpuun. Onneksi semmonen oli hyllyssä 8)
     
  12. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    No niin. Lodju tuli kuntoon kohtuullisen 5 tunnin painimisen jälkeen. Jotain siinä oli mennyt pahasti rikki kun uusi billet rumpu ei suostunut pyörimään Jykän 1.80 planeetan kanssa. Joka kerta kuun vedettiin öljypumppua kiinni meni loota jumiin. Joka paikkaa yritettiin kattelle missä vika, mutta kun Helmisellä oli niiiiiiin kiire Paddocciin, päädyttiin siihen, että otetaan mun varalaatikon 1.69 välitteinen billet planeetta Helmiselle lainaksi. Siinä uusi 10 levyinen billet rumpu sitten jo pyörikin jouheasti, joten kamat kiinni ja poijaat suuntasi kohti Alastaroa 8)

    Tänään näyttäis Helmine ajaneen 9.011 joten motin kanssa lienee edelleen ongelmia :eek:
     
  13. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Just tuli tekstiviesti Alastarosta, että Helmisellä pätkii kone :rotfl:

    Tarkoittikohan se Helmisen konetta vai VIPin :lol:
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Jos se on vaan Helmisestä kiinni niin eiköhän se korjaannu nyt illalla Paddockissa :rotfl:
     
  15. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Korjaussarja Helmisen kohdalla varman toteutui kun hän kuunlemma nukkui meidän bussisa ekan lajittelurundin ajan... :rotfl:
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, näyttää sille että Helmine is back 8)
    Hieno 8.04 ja huomenna heti tiukka vääntö Kuriksia vastaan.
    Toivottavasti säätö menee tänäiltana Paddockissa kohdalleen :poff:

    Tsemppiä ja onnea kisaan :D
     
  17. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Jeesus, äijä ajoi ovet puolesta mukana olevista "oikeista" OL kilpureista lossin kokoisella katuautolla :)
     
  18. gremlin

    gremlin Gearhead

    Helmine on kuuma luu!
     
  19. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, ja Helmine kun humppaa siellä oikein kunnolla taas tänä iltana niin siinä saa huomennakin vastustajat olla varuillaan :poff:
     
  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Hyvä meidän Street D Helmine 8)

    Sä oot kova jätkä :D
     

Kerro tästä muillekin!