Kustom Show Turku 21.8. 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Forvolet, 13.8.2010.

  1. jaron

    jaron 1st gear

    Hieno tapahtuma, komeita laitteita ja hyvät järjestelyt. Miinus puolena merkitään musiikki. Pitääkö Suomalaisessa auto/mp tapahtumassa aina länkyttää sitä ienikuista läskibassoo? Kait ne kellot vois jo ton osalta vetää eteenpäin.
     
  2. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

     
  3. lincci

    lincci Gearhead

    KIITOS järjestäjille hienosta tapahtumasta! Tullaan varmasti ensvuonnakin!
    Näin kiittää Rauman parivaljakko!
    Ja läskibasso jos mikään kuuluu jenkkiautotapahtumaan 8) 8) Sen alan musiikkia tykkää kuitenkin suurinosa harrastajista kuunnella. :D
    Vai tarttisko olla joku diskoluola tai tangomarkkinat :poff: :rotfl:
     
  4. transport01

    transport01 3rd gear

    En yhtään ihmettele, että poliisit erehtyi. Nimittäin meinasin mennä itsekin alkuun kupittaalle :oops:, mutta tulin kuitenkin tarkastaneeksi netistä paikan ennen iikkeelelähtöä ja sieltä selvisi oikea paikka. Alkuun kaikissa näkemissäni ilmoituksissa luki, että urheilupuistossa iman tarkennusta kumpaa tarkoitetaan. Olisko ilmoitusta täydennetty jälkikäteen?

    Enkä muuten ollut ainoa paikallisista, joka oli alkuun kupittaalle menossa. Eihän noissa paikoissa montaa kilometriä eroa ole, mutta silti ensi kerralla voisi ilmoittelua hiukan tarkentaa.
     
  5. blandis

    blandis 1st gear

    kyllä rock'n roll on auto musiikkia jos mikä !
    vai pitäskö jotain teknopaskaa soittaa....kyllä väki häviäis tontilta.
     
  6. jaron

    jaron 1st gear

    Ei teknoa, on rokkia soitettu 50- luvun jälkeenki. Kyllä joku Ganes coverointikin piristäis kummasti. Ilmaisin vain oman mielipiteeni, lopetan kommentoinnin asiasta tähän.
     
  7. oolanti

    oolanti Gearhead

    Tää nyt on vähän saivartelua, mutta Turussa ei taida olla muita ns. urheilupuistoja kuin juuri tämä yksi ja ainut. Alueella myös Paavo Nurmen stadion. En ole koskaan kuullutkaan puhuttavan Kupittaan urheilupuistosta, mutta Kupittaan jäähalli ja Kupittaan urheiluhalli toki löytyvät. Siellä urkkahallissa ne ikimuistettavat jenkkiautonäyttelytkin aikanaan järjestettiin pursiseuran toimesta...


    Tapahtuma oli toistamiseen mukava, mutta pikkuisen pitää kummastella näitä rodi- ja kustomharrastajia, jottei tontille ilmaannu enempää ko. kalustoa. Onko näitä alan tapahtumia kesässä muka sittenkin liikaa, ettei viitsitä vaivautua paikalle. Auliskin tuli Seinäjoelta saakka ja oli paikalla myös esim. lahtelaisiakiakin – heittäisinkin pallon leikkisästi tuonne Kehä 3:sen sisäpuolelle, jotta eikö laitteet kestä ajoa maaseudulle :oops: . Mukana oli toki muutamia Kehä kolmosenkin kiesejä... Samalle loppukesän viikonlopulle ei tiettävästi osunut muita juuri rodeille ja kustomeille tarkoitettuja tapahtumia. Missä siis vika? Kertokaahan rodistit ja kustomistit, missä piileksitte???

    Samassa yhteydessä nostan kyllä kahdesti hattua noille customfillaristeille, komeeta kalustoa oli liikkeellä todella kiitettävästi, ja fillaristit näyttävät olevan muutenkin symppisporukkaa :)
     
  8. sectoid

    sectoid Gearhead

  9. jaketin

    jaketin Gearhead

    Tälle kompit...
     
  10. Hyrysysy

    Hyrysysy 1st gear

  11. v8chevys

    v8chevys Gearhead

    Muuten v8chevys, jos sulla on vielä Santosin CD:T, tehdäänkö paikalla kauppaa?

    joo levyt on vielä , paikalle ei päästy kun laatikosta tuli matkalla öljyt pihalle :(((((((
     
  12. LGC

    LGC Gearhead

    Kyllähän siellä ainakin ZZ Topin ja Lynyrd Skynyrdin covereita soitettiin, ainakin sillon kuin itse bändiä kuuntelin :D

    Mahtava tapahtuma, kiitos järjestäjille tapahtumasta ja Rauta Studiolle hienosta pokaalista :D
     
  13. Toke

    Toke Gearhead

    hieno tapahtuma, kiitokset järjestäjille.
     
  14. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Omasta puolestani myös kiitokset hyvistä järjestelyistä! Mukava nähdä kun porukka on motivoitunutta ja osaavaa, niin silloinhan syntyy hyvää jälkeä.

    Tuohon Urheilupuisto-asiaan kommentoisin sen verran että vaikka kartoissa ja papereissa lukisi mitä, on ihmisillä kuitenkin omat käsityksensä asioista, mukaanlukien itseni. Viime vuonna olin jostain syystä koko ajan menossa Kupittaan puistoon, sanoi virallinen nimi mitä hyvänsä. Meillä ihmisillä on kotikulmilla pyöriessä joskus tapana unohtaa että kaikki eivät ole imeneet äidinmaidossa samaa "hiljaista tietoa" paikkojen ja asioiden sijainnista. Kuunnellaan siis asiakasta.

    Ihmettelen myös hiukan tätä matkustamishaluttomuutta, oliko niin, että vesisadetta lupaillut säätiedotus olisi verottanut kansaa? Saattaahan tuo tietysti olla niinkin, että kun työt ovat lomien jälkeen alkaneet, niin kynnys lähteä muualle alkaa kohota. Joka tapauksessa paikalla oli hyvä kattaus oikeita customautoja ja mikä hauskinta, myös vanha kustomhörhö Ola uudella letukallaan.
     
  15. -zzz-

    -zzz- Gearhead

  16. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Hyvä tapahtuma.Onneksi tuli lähdettyä. . . .
    Unohdin itsekin paikan, mutta manhattan nesteell tiedettiiin ja opastettiin paikalle.

    Kiitos sinne päin. . .
     
  17. TheTintti

    TheTintti 2nd gear

  18. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

  19. Swine

    Swine Gearhead

    Et varmaankaan ole ollut koskaan prätkärallissa yms. vastaavissa hipoissa?
    Yhteen aikaan oli ralleissa tai vastaavissa tapahtumissa AINA veivaamassa joku Hurriganes coverpumppu,
    joka alkoi puuduttamaan pidemmän päälle kuuloelimiä.
    Joten eiköhän ne ole jo nähty & kuultu aikapäiviä sitten.
     
  20. BlackBird90SC

    BlackBird90SC Gearhead

    Kiitokset täältäkin järjestäjille,oli hyvä meininki!

    Reilu 3 sataa kuvatusta löytyy tuolta,ovat ihan muokkaamattomia,sellaisena kun nyt sattui tulemaan...

    http://blackbird90sc.pictures.fi/kuvat/
     

Kerro tästä muillekin!