Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. kopkop

    kopkop 1st gear

    Joo se pitää heti aamulla tarkistaa!
    Toivotaan että auttaisi, ei tuo uusi simpukka ainakaan ilmainen ole.
    On hiljattain mennyt subbeen kohtalaisesti rahaa, niin ja KOJOlle kiitokset uudesta PMD laatikosta ostos sujui hienosti taas kerran.
    Joo oli tuolta perästäkin stefa pullauttanut öljyt jarrujen kiusaksi, että väliviikon on saanut puuhastella auton kimpussa.
     
  2. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    niin ja tähän vielä lisäisin sen verran, että kuinka leveät? ite olisin silloin tarvinnut 3" spacerit ja teetettynä olisivat maksaneet 250€....
     
  3. kopkop

    kopkop 1st gear

    Ne olivat 2" leveitä mitä heille on tulossa!
     
  4. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Pitää olla melkosen tömäkät pyöränpultit että kestää 3" spacerit, ja saattaa olla vaikka laakerit kovilla... Tai mikä tahansa muu paikka. Ite en uskaltais yhtään enemmään laittaa mitä nyt on. Mut jokainen dallaa tavallaan...
     
  5. hyeena

    hyeena 1st gear

    Kuulostaa samalta kuin mulla aikanaan, nuo samat ohjauksen hilut vaihtoon ja pmd jatti tielle ja tiputti se oljyakin jostain... :lol:



    Pitaa katella, josko muut taalla pain vaikuttavat herais, tai jos ei niin sovitaan paikka ja katotaan tuleeko muita..
    Orikedon shellilla oli viimeksi (kuulemma), toinen suosittu automiittipaikka ollut Auranlaakson ABC.

    Jos olis ollut tomaatti niin olis kiinnostanut emannan nykyisen japsikiikottimen tilalle, 4wd keskimoottorissa on vaan sita jotain (siis ajatuksena, rumempaa harvelia kuin previa saa hetken hakea) ;)
     
  6. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

  7. kempsu 4x4

    kempsu 4x4 1st gear

    Rupee meidän pihalla oleen tuota henkilökuljetuskalustoa, tuon neliveto previan vois kyl hukata...

    Aikasta hienon värinen Burbani sulla :rotfl: :rotfl:
     
  8. Hatsku

    Hatsku 2nd gear

    Pohjoisen jaoksen minimiitti pidetty 3 suburbania samassa pihassa :rotfl:
     
  9. palontie

    palontie Double Gearhead


    Hyvät kestit,tosin hieman öljyiset! :rotfl: :rotfl: Eli hatskun kanssa tehtiin mun subuun vähän remppaa ja uti69 käväs tontilla.Kiitos hatsku vielä tätäkin kautta, ja hienoa oli nähdä sun vähän tukkoisen näköinen kone!

    Tuota hatskun kanssa pohdittiin kun mun subussa ei ollut resistoria ollenkaan eikä se mitään oireita ole tuonut esiin :eek: .Mä olen veivannut tällä 5000km ja kyllä vähän näyttäs että tää on ollut ilman resistoria pidempään.Päästöt oli muistaakseni n.0.60luokkaa.Ensi vikolla kokeilen sitten vitos resistoria.
     
  10. kopkop

    kopkop 1st gear

    Jaahas nolojen tilanteiden mies palaa paikalle, eli vetely subessa johtui suurimmaksi osaksi päin v...ua olevista aurauskulmista ja liian kireästä simpukasta.
    Mutta ettei elämä kävisi niin ruusuilla tanssimiseksi saatiin sentään koeajolla takapyörän laakeri junttaamaan pa..aksi, niin olihan se perä vielä hiukan ylhäällä kun tarkistin perän öljypinnan vaan yli puoli litraa uupui eikä öljyä riittänyt laakerille asti.
    No mitä tästä opimme........no toivottavasti jotain, huomenna laakereita ja taas uusia stefoja metsästämään.
    Pitäis varmaan vaihtaa firmaa että riittäis rahat näihin harrastuksiin :oops:
    Kiitokset porukalle vinkeistä!
     
  11. palontie

    palontie Double Gearhead

    Normi päivä :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  12. jake81

    jake81 Gearhead

    löytyiskö tietoa miten olis hyvä kytkeä siirto pumppu niin että virrat ei tulis öljynpaine anturin kautta vaan toimis heti kun laittaa virrat päälle?? autohan on -88 fleetside...
     
  13. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Jos boxissa ei ole resistoria ollenkaan niin boxi tekee omat päätöksensä ja arvot vastaavat 5# resistoria... Vitonen on ns. perusresistori. Ite oon kokeillu melkein jokaista resistoria mitä löytyy, mitään eroa ei käytännössä huomaa niiden välillä. Noh ehkä 3# ja 9# välillä oli ihan pieni ero, yläkierroksilla veti aavistuksen paremmin. Väitän että autoa tuntematon ei olis huomannu mitn eroa. Jos haluaa oikeasti muutosta kulkupuoleen niin tilaa Tohtorilta tai Panzelta lastun :rotfl:. Kaikki muut "viritykset" on enemmän tai vähemmän henkimaailman juttuja... No ilmansaannin parannus ja avarampi putkisto vaikuttaa jo muuten vakioon autoon, vähän mutta vaikuttaa kuitenkin.
     
  14. -ari p-

    -ari p- 1st gear

    Moi kaikille!

    Onko kenelläkään kokemusta virtalukon korjauksesta/vaihdosta?
    Kyseessä vuoden 91 gmc bensa subu ja autoon vaihdettu uusi startti/akku mutta käyntiin ei lähde. Ei siis sano yhtään mitään kun vääntää avaimesta. Sen verran kuitenkin että saa esim valot/mankan päälle mutta tuuletin ei lähde pyörimään ollenkaan. Akun kengät on otettu yrti ja laitettu takaisin paikalleen. Auto teki viime talvena samanlailla mutta hetken kun antoi olla lähti se taas käyntiin ja silloin luulin että akku piiputtaa joten vaihdoin uuden ja sillä mentiin yli vuosi kunnes kävi näin...
     
  15. tapsa4x4

    tapsa4x4 Gearhead

    täytyis ruveta vaihtamaan isompaa vesipumppua ja tupla-termaria mitä kaikkea tarviaa purkaa pois?
     
  16. kojo

    kojo Gearhead

    Tuulitunnelin yläosa, ropelli, ylävesiletku, öljyntäyttöputki ja tietysti ne vaihdettavat kikkareet
     
  17. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Jokos ehdit pullahtaneen stefan vaihtaan? Tuli vaan mieleen että jos mahdollisesti kiristit laakerin liian piukkaan ja kiinni jurnahtaminen johtui siitä? Säätöönhän pitää jättää pieni välys...
     
  18. Niina

    Niina 1st gear

    Suburbanin mitat

    No niin, alan tietäjät ja harrastajat...

    Voisiko joku ystävällisesti kertoa Suburbanin (vm.1995) strategiset ulkomitat? Voipiko sellaisen änkeä autojunaan (käyttäen vain yhtä autopaikkaa)?
     
  19. jake81

    jake81 Gearhead

    ... ja sellainen tuli mieleen että onko tollaiseen tohveli (-88 fleetside) pick uppiin mahdollista laittaa esim suben etu penkit kun 2paikkainen riittäis mulle ihan hyvin...
     
  20. pantera

    pantera Double Gearhead

    Onks kukaan kokeillu Heath Dieselin MAX ETork lastua, miten eroaa näihin kotimaisiin
     

Kerro tästä muillekin!