Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. mpon

    mpon 3rd gear

    Ne naiset.... :rotfl:
    mutta hyvä että "vika" selvis....
     
  2. caprice307

    caprice307 Gearhead

    Minkälaisesta putkistosta 6.5 TD tykkää? Alkuperäinen on vissiin turhan nafti. Auton on -95 Fleetside, kone on EGR-versio, mutta EGR-näkyy olevan tukittuna, ainakin näyttäis, että siinä EGR:n ja imusarjan välissä on joku metallilaippa, mallia itse-leikattu-melkein-muotoon. Justiin vaihdatin uuden PMD:n ja Delphin siirtopumpun, edellinen omistaja oli vaihdattanu 7 vuotta sitte PMD:n, mutta se oli Stanadynen ja oli laitettu pumpun kylkeen alkuperäisen paikalle... niin tottahan se rupes heti vittuilemaan.
     
  3. Regno

    Regno 1st gear

    Joo. Sisko vielä lisäksi edustaa sitä ammattikuntaa jotka liikkuvat pareittain ja joista toinen kuullemma osaa lukea ja toinen kirjoittaa, niin eipä kai voi liikoja odottaa. :rotfl:
     
  4. kojo

    kojo Gearhead

    6,5 tykkää sellasesta putkesta joka ahistaa mahollisimman vähän min 3"
    Omsta mielestä 4" on sopiva..
     
  5. t.t.tammi

    t.t.tammi 2nd gear

    Toinen vaihtoehto on että voisin vaihtaa noi renkaat vanteineen johonki vähän hillitympiin. Vaihtorenkaat sais olla maantiekuviolla esim. jotku tuollaiset http://www.camskill.co.uk/products.php? ... s272p61428
    Ja mieluusti hyvät koska ei noillakaan oo vielä montaa kilsaa ajettu.
    Vanteina vois olla esim. vakioalut
    Noi on koossa 265/75-16 ja vaihdokit vois olla 265/70-16 tai 255/70-16

    Toki vähän enempi käytettyjäki voi tarjota välirahan kera.

    ps. nopealle voi löytyy lokasuojan levikkeetki kun ilman kurastuu kyljet melko huolel...

    pss. ja regnol :rotfl:
     
  6. Niina

    Niina 1st gear

    Suburban täristää

    No niin, tulihan sitten hankittua tuommoinen kiva kauppakassi (Suburban vm.97).

    Tiedossa oli ettei tästä ongelmitta selvitä joten... :-?

    Ratti täristää aivan riittävän paljon 50-70km vauhdissa? Neliveto päällä tärinä hieman laantuu, muttei ei poistu. Tietyssä kaasun asennossa (ehkä NOIN 1/2 asennossa) on pahin tärinä/jyrinä.
    Kaikenlaisia kauhuskenaarioita on mietytty ja nyt jos teiltä vielä tulisi lisää apuja asiaan.
     
  7. t.t.tammi

    t.t.tammi 2nd gear

    Re: Suburban täristää

    Renkaiden tasapainoitus ekaks tai jos kahdet renkaat niin kokeilu toisilla.
    Jossei apuja niin takakardaanin ristikot syynäyksen alle.

    Muistelisin että joku kirjoitti että jumiutunu vai unohtu käsijarru aiheutti moista.

    Ja tervetuloo joukkoon.
     
  8. gintonicice

    gintonicice 3rd gear

    Tai sitten vanteet lenkottaa, jos on peltivanteet. Minulla menee talvikumien vanteet uusiksi, kunhan suvikumet alle juuri tuosta syystä. Eikä ole kuin kolme vuotta vanhat.
     
  9. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Tervetuloa vaan joukkoon.. itekkin varsin tuoreena Subben omistajana oon huomannut että tätä sivustoa kannattaa suosia, monta asiaa selkiytynyt.. ja kannattaa joissain asioissa huomata että jokin juttu ei ole vika vaan ominaisuus, mutta kysymällä niistä selviää.

    Onko mitään vinkkejä hälyttimen hankintaa suunnittelevalle, mitä kannattaa ottaa huomioon (lue: jotain Subbe-spesiaalia)?
     
  10. Niina

    Niina 1st gear

    Re: Suburban täristää


    No näinhän se meni, ristikkohan se oli. Kauhuskenaariot eivät aivan
    toteutuneet, mutta hyvä niin. Levätköön viikonlopun ja maanantaina kaupan (luetaan:pajan) kautta kotio.

    Ja kiitos kiitos...
     
  11. Hatsku

    Hatsku 2nd gear

    Itellä on tuo viper ja voin suositella 8) tuo on just siihen tarkoitukseen tehty ja suht helppo asentaa ja jos on polttoainekäyttöinen lisälämmitin niin senkin kaukokäynnistyksen saa laitettua lisälähtöön. http://www.autohalyttimet.net/product_i ... =ajygxffmp
     
  12. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Ittee mietittynnä lähinnä se että sais keskuslukon kauko-ohjatuks, onko sen suhteen jotain erityistä mitä pitää osata ottaa huomioon. Ihan siks kysyn kun yleensä itellä ollut tapana tehdä metodilla learn-by-*ucking-it-up, ja nyt jo pikkuhiljaa haluis päästä siitä eroon ;)
     
  13. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Keskuslukko on melko yksinkertainen muuttaa kauko-ohjatuksi.. Se on plus ohjattu ja kauko-ohjaus on helppo kytkeä kuljettajan oveen meneviin keskuslukon ohjauskatkaisimen johtoihin.. Jos vilkut haluat vilahtamaan niin se vaatiikin hieman diodihässäkkää jenkissä että vilahtavat molemmissa päissä.Itse kytkin vilautuksen parkkeihin, huomattavasti yksinkertaisempaa ja ihan hyvä niinkin!
     
  14. lt50

    lt50 2nd gear

    Ja uusi startti auton alla. Hyvin rokkaa. Kiitokset Kojolle :) Nyt vielä alkuperäinen AC Delco huoltoon, niin on varallekin yksi, kokemus osoittaa että voipi tarvita :eek:
     
  15. Harbo

    Harbo 1st gear

    Sori kun synnyin,ja anteeks kun oon olemassa,tästäkin aiheesta taisi jollain sivulla juttua aiemmin olla..koitin haulla,ja sivujen plärääminen auki yksitellen kestää ainakin meidän koneella älyttömän kauan.
    Elikkä 97 diesel urbani starttuuttaa välillä pitkään.Teki ekan kerran n.2kk sitten.Nyt viime viikolla 4 kertaa,kolmena aamuna perätysten.Tekee kylmällä roikassa pidetyllä koneella,sekä lämpimällä n.tunti aiemmin ajettuna.
    Käy hetken hieman huonosti kun lähtee tulille,mutta tasaantuu pian.
    Eilen pistin tankin korkin löysälle,tänään ainakin toimi ihan normaalisti.Eli taitaa olla että ei saa tankkiin korvausilmaa.
    Tuohon viitais sekin kun ei ainakaan sellasia vuotoja linjastossa ole että löpöä mistään tulisi.
    Onko tankin päällä korvausilmasysteemeitä,vai pelkästään tankin korkissa.
    Alipainetta on tankissa kyllä ollu aina korkkia aukastessa.
     
  16. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Korkista huohottaa, jos huohottaa... Mullakin suhisee varsinkin jos rupeaa olemaan tankki suht tyhjä. Ei kylläkään vaikuta mulla kulkuun tai käynnistymiseen millään lailla.
     
  17. gintonicice

    gintonicice 3rd gear

    Olisko perinteisesti siirtopumppu happanemassa? Tai hapantunut jo? Siirtokyvyn näkee, kun avaa sitä suodattimen päällä olevaa ilmausruuvia sähköt päällä, jos sieltä tulee riisseliä, niin pumppu ainaskin pumppailee, muuten ei. Kannattaa laittaa jotain rättiä siihen ympärille, jos ei halua nauttia riisselin hajusta loppupäivää.
     
  18. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Onkos Subureissa alkujaan tommonen traktorimallin vilkkuviiksi vai onko palautusmekanismi hajonnut?
     
  19. Harbo

    Harbo 1st gear

    Vaihdettu n.2kk sitten ja laitettu suorat sähköt..
     
  20. Harbo

    Harbo 1st gear

    Lisäyksenä että tänään toimi myös ok.Mikäli toimii jatkossakin,pitänee ajella korkki auki..tai järjestää muuten korvausilmaa.Puhdistusaineen jos laittas löpön sekaan.
     

Kerro tästä muillekin!