mopar pornoa ?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ebody and irony, 26.12.2007.

  1. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

    mutta eikös tuo 1c optio pitäisi riittää? Eli ovat olleet myynnissä vaikkakin kisailua varten... todistat vaan konttorilla, että olet menossa vetäseen varttimailin ensi kesänä. Kannattaa ainakin yrittää.
     
  2. Z11

    Z11 Gearhead

    Pepe, myös dealer varaosat ovat hyväksyttyjä MR-osia, jos ne on todistettavasti olleet aikakaudella saatavana vaikka off-the-shelf-osina. Tossahan sinulla on se dokkari jota tartteet.....
     
  3. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Jep, täytyy näyttää tuota. Pitäis riittää. Eipä haittais vaikka sais noista romuista vähän kuluja alas.
     
  4. Mutku

    Mutku Gearhead

    8)

    No mutta, eikös pussihousujen yliohjeessa seiso jotta turvallisuusvarusteita saa päivittää, eli että ei se MR-leima jää paremmista jarruista kiinni?

    Eli kun kustompiru lukee entisöintiraamattua: kanttivoortiin 4-pyörälevyt ja 7-pistevyöt... ja siihen ei sitten voi sanoa ylipapitarkatsuri mithään ku ne on vaan parempia turvahösseleitä, eli noihin pakanallisiin upkreidauksiin ei asetuksen hopealuoti ja puutappi osu?

    Kaikki mikä on netissä ON totta.

    :poff:
     
  5. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Kävin tänään ihastelemassa aikakonetta. Seisonut vuodesta 1980 lähtien, koska juuri rakennettuna ja uudella mustalla mirramaalilla varustettuna saanut mopedista pikku pusun neitsytmatkallaan. Omistajaa oli ottanut sen verta pannuun, että laittanut seisomaan. No, nyt taas työn alla heti 31 vuotta tapahtuneen jälkeen ;)

    JS20NOB ja orkkismaalin päällä muuten kahdet eri mirramaalaukset. On ne poijaat 1970 -luvulla olleet ripeitä. Orkkis GATOR -vinyylillä ja oli muuten melkosen mahtavan kuntoinen koppa. Laitan lisää kuvia soodapuhalluksen jälkeen.

    [​IMG]

    Ameriikan Racingissä makeet keskiökupit.

    [​IMG]

    Suorakylkinen laitos![​IMG]
     
  6. exchevelle

    exchevelle Gearhead

  7. Mutku

    Mutku Gearhead

    Toi Race-Cuda on kyllä asiaa !
     
  8. eastwood

    eastwood 3rd gear

    Mulla kangastelee mielessä että laittaisin tuon oman Challen myyntiin ja ajattelin laittaa tänne palstalle ennen kuin kuin tuohon myyntipalstalle, ettei huku muiden joukkoon. Eli -73:sta tehty -70 Clone pikkulohkolla ja automaatilla, leimaa voimassa ja ajokunnossa. Tekemistä löytyy, mutta ei kuitenkaan mikään mätä. Auto Paraisilla ja hintaa n.16 donaa. Voi soittaa 0400-778327
     
  9. eldorado

    eldorado Gearhead

  10. Wisconsin

    Wisconsin Gearhead

  11. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

  12. exchevelle

    exchevelle Gearhead

  13. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    No en kyllä pitäis tuota erityisen kalliina, vaikka orkkismotti puuttuukin. Oikeestaan noin ehyeksi melkosen edullinen. Tiedä sitten tuosta Florida historiasta...
     
  14. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

  15. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Aivan vitun hirvee. :x (raiskaus).
     
  16. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Kakskytviistonnia sikäläistä rahaa! :rotfl: Vittu siinä on kyllä parin tonnin platseri/wakoneekeri/vatevöö kokenu aikomoisen hinnannousun ku päälle on nostettu paljon jumaloitu e-keho. :poff: Tai no, eihän sitä oo kukaan ostanu. Vielä. Ja näky ei tosiaan ole kaunis. :wc:
     
  17. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  18. Ebody and irony

    Ebody and irony Gearhead

  19. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Kymysys?

    Pystyykö missään teettämään tai tilaamaan jostain uutta ehjää E-bodyn tagia kojelaudan päälle?
     
  20. RT 70

    RT 70 2nd gear

    Kyllä, ECS AUTOMOTIVE
     

Kerro tästä muillekin!