Dampperi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja BB400, 20.11.2011.

  1. BB400

    BB400 3rd gear

    Mistäs tommosen dampperin ulosvetäjän saa hommattua kun itellä vaan noita kynsimallisia vetäjiä?
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Luulisin että esim. jenkkivaraosaliikkeestä löytyy suoraan hyllystä. Se kananjalkamalli on hyvä, käy erilaisiin damppereihin ja on pultit mukana.
     
  3. iikka-

    iikka- 3rd gear

  4. grantorino

    grantorino Gearhead

    Kyllä tuo Bilteman sarja on erittäin käyttökelpoinen, on jopa tuumaiset ruuvit mukana. Tänään juuri irrotin dampperin slantista. Suosittelen.
     
  5. raceman

    raceman Gearhead

    mullakin on toi Bilteman vehje, ja on kyllä hyvin pelannu
     
  6. C-barge

    C-barge Gearhead

    ...ja jos ei noita ihan kauheen usein tee, ni ehkä tollasen saa lainaankin jostain.
     
  7. BB400

    BB400 3rd gear

    Tuli hommattua tollanen Bilteman vehje ja hyvin näytti toimivan ja varmaan on käyttöä myöhemminkin ratin irrottamisessa.Mikäs se kumitiiviste siellä dampperin motin puolella on ? voi vissiin skrapata pois et pääsee maalaamaan siistimmäks saako siihen uutta jostain vai liekö tarpeellinen?
     
  8. iikka-

    iikka- 3rd gear

    Tarkotatko siis sitä joka kiertää dampperin ympäri muutaman sentin päässä ulkokehästä?

    Kumi yhdistää sen keskiosan siihen ulkokehään ja siihen ei kannata mennä sorkkimaan tai raapimaan pois. Kumi ei sais myöskään olla hirveästi halki tai vulkanoinneistaan irronnut. Jos vähän pirteempää konetta on tekemässä ja kumi näyttää huonolta niin kannattaa suosiolla homma uusi dampperi, perusmalleja saa alta sataseen.

    Varmaankin on myös tiedossa että dampperia ei passaa hirveästi mennä lyömään, varsinkaan tuohon ulkokehään juurikin tuon kumin rikkoutumisen takia. Mutta sitä sarjaahan voi käyttää myös sisääntyöntämiseen eli kannattaa tehdä se sillä työkalulla.
     
  9. BB400

    BB400 3rd gear

    Ok ,ei tullut tarkemmin tutkittua osaa mut täytyy tsekata taas kun menee tallille mut pintapuolisesti näytti aika haperolta ehkä parempi sit et hommaa uuden ettei lähe puolet lentoon .Kone nyt alkuun .(mopar 400 matchin numbers ajatuksissa myöhemmin jotain pirteempää)
     
  10. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    ja jos mahdollista niin tuollaisen voi tehdä itsekin jos on sorvi ja jyrsinkone saatavilla http://kuvablogi.com/nayta/3363836/

    tuota ei tosin ole koeponnistettu Chevyn isolohkon damperiin.
     
  11. 383

    383 Gearhead

Kerro tästä muillekin!