Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

  1. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Itse olen välillä huristellut Venäjällä laina-autolla. Silloinkaan edes valtakirjaa eivät ole kyselleet edes venäjän tullissa. Riippunee varmasti auton arvosta/ mitenkä arvokkaalta/ myyntikelpoiselta biili näyttää?

    Tai taivaankappaleiden asennosta ja venäläisen virkamiehen vitutusasteesta? Ne tuntuvat olevan kokemusperäisesti se suurin vaikutus propuskatarpeeseen ?
     
  2. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Mie kävin edellisellä Capricella vissii puol vuotta venäjällä aina kirjoittaen valmistenumeron kohdalle moottorinnumeron mikä myös rekisteriotteessa luki :lol:

    Sitte sen vasta yks ukko huomas, vähä aikaa hirmu polotus ja osottelu sitä lappua kohtaan ennen ku mie kerkesin näyttää mistä kohtaa mie oon sen numeron ottanu..en joutunu tekemää ees vielä sille kerralle uuestaa :wink:
     
  3. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Sillon ku oli viisumi niin toin aina vähän reilummin. 50 ja 60 litran tankeilla on pakko tuoda kannussa ylimääräistä. Muuten siellä tankkaamisesta ei ole mitään hyötyä...
     
  4. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Minulla lipsahti pari kuukautta sitten 19 litraa, se oli oikeasti vahinko. Ei kyllä ole kanisteria ikinä kokeilleet. Silti en uskalla noin paljoa ylimääräistä laittaa toiste.
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Paras tapa ottaa väh 30l kannu. Voi helpommin laittaa ekstraa
     
  6. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Taas hain rättijärveltä sitä helvetin huonolaatuista dieseliä, hyvin kulki jo 100km ilman onkelmia :rotfl:
     
  7. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Kaiken huonolaatuisen venäläisen dieselin ja bensan saa lähettää minulle. Suoritan itseäni luonnon puolesta uhraten lopputuhoamisen.. :odroll:
     
  8. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Ja kirjoittaa tussilla kylkeen "10 L" ? :odroll:
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ei mutta 30 astiaan voh laittaa viiskin litraa hyvin eikä näy. Kun 30l merkistä täyteen matkaa. Ei sitä silmällä katota. Mut laitas 10litran astiaan 15 :lol: 20l astiassakin vilppi ilmeentyy helpommin.
     
  10. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Mikä Juustilassa Suomen puolella mättää? Täällä on valtavat jonot, vaikka ovat avanneet sille uudelle lisätielle uuden passintarkistuspisteen..

    Liikenne jaetaan niistä risteysliikennevaloista vanhalle ja uudelle tarkastuspisteelle, joka on etelään vanhasta tarkastuspisteestä, joka on yhä käytössä.. Paikalla käyneet snaijaavat?

    Mikä täällä on nykyään kupletin juoni? Olisi pitänyt mennä Imatra-Enso - yli? :-?

    Näköjään joltain vanjalta on sähkö loppu? "Konnektor" - kävi kysymässä, on näköjään starttikaapelit. Käyhän tämä venäjänkielen oppitunnista?;)
     
  11. TeuvoSlam

    TeuvoSlam Gearhead

    Ei siellä mikään mätä, siellä on vaan niin helvetisti porukkaa.. Eli kaikki kusee...
     
  12. palontie

    palontie Double Gearhead

    pitääkö laittaa autoon fin tarra jos on eu-kilvet ryssiin mentäessä?subessa mulla ei oo eu-kilpiä ja siihen piti laittaa tarra, mutta ajattelin myös toista autoa siellä käyttää ja siinä on eu-kilvet.
     
  13. M-ajuri

    M-ajuri 3rd gear

    mitä tuonne pakettiauton kyytiin uskaltais laittaa painoksi ettei tule sitten haloota venäjän tullissa?
    on vaan niin kevytperäinen auto ettei meinaa tyhjänä oikeen kulkea :odroll:
     
  14. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Ei miulla oo ollu missään autossa millä oon käyny eu-kilpiä, eikä suomi tarroja...teilläpäin pompotetaan pahemmin ku meillä :D
     
  15. chevy76

    chevy76 1st gear

    Mitäs jos ostaa tarpeeksi isotankkisen auton, niin ei tartte leikkiä kannujen kera..Vani/Pick Up yms, niihin saa useamman tankin tai laajennettua omaa tankkia useamman kymmenen, jopa sata litraa..Ja mitenkäs menikään se sääntö webaston / yms laitteen lisätankista Max 200L kantavuuden rajoissa..G30 vanissa tms kuorkissa ei ongelmia sen puoleen olisi..nm: GMC Vandurassa 270L ja Chevyn G30 kahdella tankilla 260L joista toinen 50L oli rekisteröity webastolle..Ajelee vähän pidemmänkin siivun.. ;)
     
  16. palontie

    palontie Double Gearhead

    Täällä kyllä kyykytetään.Kesällä mut päästettiin läpi mutta näytettiin että fin tarra pitää olla.Tuttu tuli 1/2 tuntia perässä ja ei päästetty rajan yli kun ei ollut tarraa :eek:.Suomen tullissa oli onneksi tarroja vaivaiseen 9e hintaan niin pääsi rajan yli hakemaan naftaa että pääsi kotiin.mulla on nykyään tapana että tankissa pitää olla sen verran että pääsen kotiin takas(100km)jos ei tuonne helvetin esikartanoon pääse, tai sitten niiltä on polttoaineet loppu.

    Nyt tuli käytyä pitkästä aikaa tankilla kun viime episodi otti vähän hermolle kun jäi autoon ne haulikon kudit.kumman tarkasti katsoivat auton nyt tullessa ja lähtiessä! :poff: .No omahan on moka..
     
  17. paja1

    paja1 Double Gearhead

    sellainen pikku neuvo kaikille ketkä siellä käytte: siivotkaa se auto millä meinaatte rajalle mennä.varsinkin jos se sattuu olemaan tuore hankinta tai lainattu jne... vietin viime yönä aika pitkiä hetkiä venäjän puolella hallissa 2 päivää takaperin ostetulla town carilla. ottivat halliin jo menopuolelta. huumekoira sisään nuuskimaan ja aikansa nuuhkittua päätti alkaa kuopsuttaa takapenkkiä ja eikun satula irti. sitä tongittiin siinä hyvä tovi kunnes jostain turvavyönkolosta löytyi sellanen puolen sokeripalan kokonen foliomytty :eek: noh,koira ei reagoinu siihen uudestaa mitenkään,mutta 4:ää tullimiestä kyllä kiinnosti. alkoi kirurgiset toimenpiteet pinseteillä tuon mytyn avaamiseksi. aattelin heti että se on sitte siinä. jotain mömmöä joltain hihhulilta tippunu taskusta,auto kun oli ennen minua ollut vuokrakäytössä. ja venäjällä ei paljon kysellä siinä kohtaa kun jotain tollasta löytyy. se on kaappiin heti. hallussapidostakin taitaa saada 2 vuotta. no se selvisi kuitenkin ihan kasaan taitetuksi purkkapaperiksi,mutta tässä kohtaa vannoin itselleni että purkaan joka vehkeen ja putsaan ennenkuin sinne lähden leikkimään. mitähän olis käynyt jos se oikeasti olisi ollut jokun nistin tiputtama kannabispalanen... ei viitsi edes ajatella.
     
  18. Vellu71

    Vellu71 Gearhead

    No onneksi ei alkaneet kirurgiset toimet kumihanskat kädessä :poff:

    btw vuonna 94 lupasin käydä tälläkin palstalla kirjoittavan kaverin foordin tankkaamassa kun hänellä ei ollut silloin viisumia.
    Helvetillinen helle, saatanasti suomalaisia jonossa ja foordin virtalukko rikki. Autoa ei voinut sammuttaa. Venäjän rajaviranomaiset vittuilivat kuin autoa ei voinut sammuttaa.
    Huumekoira autoon. Koira merkkas penkin. Penkki purkuun ja sieltä verhoilun sisältä löytyis sätkä (tippunut sinne ilmeisesti kokoonpanolinjalla?) Siinä vaiheessa jopa miuta hieman jännitti.
    Pitkään sitä tutkittiin sit lähti koira talon taakse. Ja Vellu suomeen. Sanoi ettei penkkiä tarvitse kasata.
    Suomalaiset olivat vasikoineet suomen tulliin että miulla on ongelmia kun salakuljetan huumeita.
    Suomen tullissa kuulusteluihin. Mitä käyn venäjällä, ketä tunne sieltä. Miksi ajan kaverini autolla yms. Vastasin että luuletteko puupäät että jos miulla ois ollut huumeita niin oisin näin nopeasti tässä. Oisin saanut 5 vuoden tuomio hallussapidosta. (kysyi tullivirkailijalta venäjän tullissa)

    Mukavia muistoja lälkeenpäin :lol:
     
  19. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Ai nii..
    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Kiitos muistosta...

    Hei...

    Olis pihassa Voorti, kävisitkö tankkaa? Olis enemmän penkkejä...

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    No on noita tarinoita kerenny koht parissa vuosikymmenessä kertyä...

    On sitä joskus istuttu Viipurin putkassakin yön ylikin kolarin jälkeen...
     
  20. jorkki107

    jorkki107 Gearhead







    mitähän sitten ois tapahtunut jos olisivat löytäneet ehkäisyvälineen täynnä vaaleaa tunnistamatonta ainetta. :eek:
     

Kerro tästä muillekin!