Swingerit ja GT-Dartit Suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja messer109, 7.12.2005.

  1. dodge340cid

    dodge340cid 1st gear

    Vallilassa liikku sininen/mustakattonen 1970 alkuperänen 340 swinger rekkarilla BAC-80, josta jos joku on ottanut kuvia olisin kiinnostunu :) myöhemmin auto liikkui Klaukkalassa.
     
  2. ilu100

    ilu100 Gearhead



    Lähetetty: 14.12.2005 21:03


    Vakiokävijä


    Liittynyt: 16.09.2005
    Viestejä: 675


    WBBC kirjoitti:


    Aur-44 oli viimeksi länsirannikolla noi 10 vuotta sitten.

    Väri oli jo silloin vaihtunut metallinvihreäksi. Näin jutteli Dart Centerin Jarmo Hiljanen aikoinaan.

    ilu100:
    "Oli muuten helevetin siisti Beigeväri päällä ja vihreä sisusta silloin.Laakista olisi mennyt vaikka museoon silloin.....kunto oli siis mun mielestä täysi kymppi,konehuonekkin virheetön.En tajuu,että joku meni todennäkösesti pilaamaan sen.."

    Tossa oli tämän jutun alkupäästä lainausta.. :)
     
  3. lisol

    lisol Gearhead

    No mutta siinähän se mun Dartti möllötttää :eek:
    Aikas siisti ja kohtuudella hottentottisoitu ainakin tuossa vaiheessa. Valkoinen ei tosin istu mun silmään dartin värinä.
     
  4. ford-84

    ford-84 3rd gear

    toi AJA-79 tuli mulle -08 ja lähti 4 kuukauden pääst taas kiertoon,
    oli mulle sen verran pää vaivana se rottelo :rotfl:
     
  5. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Olisi hieno kulttuuriteko, jon AUR-44:n nykyinen omistaja entisöisi kärryn täysin alkuperäiseen kuosiin, pölykapseleita myöten.

    Vastaavia kärryjä ei taida olla montaa säilynyttä.

    Itse tiedän kyllä yhden punamustan 340 mallin, joka seisoo tänäpäivänä samassa tallissa, johon se uutena ajettiin kesällä 1970.
     
  6. kime2

    kime2 Gearhead

    Nämä on erittäin hienoja asioita,koko historia aukottomasti tiedossa ja oletettavasti tämäkin auto on esiintynyt perhetapahtumissa tuoden näin perheelleen hienoja muistoja :D
     
  7. jyrkita

    jyrkita 3rd gear

    Täälläpäin on 67-gt joka on ollut saman perheen omistuksessa jo 40 vuotta.auto on päivittäisessä käytössä,omistaja ei halua tehdä tästä mitään isompaa numeroa...
     
  8. Mr J

    Mr J Gearhead

    No, ainakin toistaiseksi alkupeäisyyttä kunnioitetaan tuossa vihreässä asussa. Toivottavasti budjetti antaa myöden jossain vaiheessa hankkia useampiakin rengastusvaihtoehtoja, joita voisi vaihdella fiiliksen mukaan. Mitään bling-blinggejä ei kuitenkaan alla tulla näkemään, ajan hengessä pysytään. :)
     
  9. tarum

    tarum 1st gear

    Onkohan tästä jo ollut juttua kun vasta ketjun huomasin,mutta laitetaan nyt kuitenkin. Elikkä Kristiinankaupungissa -69 dodge dart swinger 2 d ht alkuperäinen suomiauto kutosella ja automaatilla. Poistettu rek. 1995 alkuperäinen väri todennäköisesti turkoosin vihreä nyt pinnassa -82 maalattu flake maalaus joka myös turkoosin vihreä. Auto on myytävänäkin mutta seissyt tosiaan sen 17 vuotta kylmässä peltihallissa. Hintaa autolla on 6500e josta omistaja ei tingi ollut hänellä vuodesta 1978 ja Helsinginseudulta hakenut aikoinaan.
     
  10. WBBC

    WBBC Double Gearhead

     
  11. kapa 71

    kapa 71 1st gear

    lahessa oli kesäl komee 65 gt dart tosi räyhäl motil
     
  12. dart -66

    dart -66 Gearhead

  13. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

  14. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Hyvin sanottu! Nimim. 800km turhaa ajoa...
     
  15. Mr J

    Mr J Gearhead

     
  16. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Tässä olis pari kuvaa mitkä tuli sähköpostiin ja ne oli tarkoitettu tähän keskusteluun. Oli ilmeisesti ensimmäisiä isolohkoja kotimaassa..
    Copyright by T.H
    [​IMG]
    Tätä jouduin vähän fiksaamaan paremmaksi, ei tullut kovin hyvä siltikään.
    [​IMG]
     
  17. Make.S

    Make.S Gearhead

    ^Onkohan tää pyörähtännyt hyvinkäällä. Nyrkkeilyssä yks kaveri jutteli, että on omistannut keltaisen isolohko dartin joskus -90 luvulla ja ite muistan jonkun vastaavan täällä pyörineen.
    Ei kait keltaisia isolohko darroja montaa suomessa pyöri...?
     
  18. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Kemissä oli keltainen 1972 Dart 383 koneella 1990 -luvun alussa. Omistaja oli nyrkkeilymiehiä.
     
  19. kurko71

    kurko71 Gearhead

    En ookkaan muistanu lisätä tähän ketjuun tätä serkun -66 GT:tä. Dartti on palannut perheeseen pari vuotta sitten. Dart oli vuosina 72-73 mun sedällä eli nykyisen omistajan isällä, sitten välissä 18 tai 28 omistajaa (en muista kummin oli AKE:lta tilatussa historiassa) Mutta paljon kuitenkin...
    Ihmeellistä miten alkuperäisenä se on säilynyt ja vielä samoilla kilvillä vaikka on ollut noin monella. Kaikki listat ja merkit on paikoillaan, ainoot muutokset on "pakolliset" Wolfracevanteet ja Grantin kumiratti! ;-) Dartti nyt työn alla, valmistunee lähivuosina...
    Kuvat on muuten otettu samassa pihapiirissä, mv-ja värikuvien ottamisen välissä miltei 40 vuotta!

    Sampsa

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  20. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    tuli muuten nyt vasta mieleen, että oli Kemissä oli myös 90-luvun lopulla sininen 70-72, kyllä se tais olla 72 swingeri, se oli 383, fenderwellit ja slotti vanteet. Mikähän se tämän tarina oli.
     

Kerro tästä muillekin!