Menestyksen takana Atoy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ismoskosmos, 15.4.2012.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Kolmosella telkkarissa Suomen autoutumisen historiaa just now.
     
  2. Quest

    Quest Gearhead

    Tää ol oikeasti hyvä ja valaiseva pätkä.
     
  3. Geebe

    Geebe Gearhead

  4. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Kiitos vinkistä. Paitsi että Atoyn tarina on mielenkiintoinen, niin tavattoman kiinnostavaa kuvaa ja filmiä oli ohjelmaan kuvitukseksi hankittu. Etenkin nuo ohjelman alkupään filmit autoistumisen alkuvaiheista Suomessa.
     
  5. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Kiitokset vinkistä, oli hyvä dokkari, ja tavallaan omaan työhön liittyvä, nii kannatti kyllä kattoa.
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Olipa tosiaan mielenkiintoinen. Ja hienoa ajankuvaa. Erikoistakin kalustoa näkyi, mm. kohdassa 18.40 Buick 1955-56 2d HT...
     
  7. BigBlockHead

    BigBlockHead 1st gear

    Voi hitto. jäi katsomatta. Täytyy tsekata toi linkiki. Joku viikko sitten oli hesarissa juttua tieverkoston suunnittelemisesta Helsinkiin. Suunnittelun oli tehnyt suomalainen insinööritoimisto amerikkalaisen inssitoimiston avustuksella, ja olisiko suunnitelmassa ollut peräti 7 kaistaisia teitä kolmessa kerroksessa (siis parhaimmillaan!!). Tämä siis vuonna 1968 tms. jossain välissä kuitenkin joku, tai jokin vaikutti siihen, että suunnitelma jäi haaveeksi ja tiestöä ei suunniteltukaan enää autoilun ehdoilla. Mikä siihen mahtoi vaikuttaa?
     
  8. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu etenkin alkupää oli mielenkiintoista katseltavaa. 8) Enpä ole kyllä kuullut koskaan moisesta tiestöhankkeesta. Kuulostaa huimalta.
     
  9. andabor

    andabor 1st gear

  10. Putte

    Putte 1st gear

    Tää oli siinä Hesarin sarjassa, jossa 10 peräkkäisenä sunnuntain esitettiin Helsingin toteutumattomia kaupunkisuunnitelmia. Kaikki ne kariutuivat johonkin, suurin osa rahaan ja muodin muutoksiin.
     
  11. bdr529

    bdr529 1st gear

    Tuo tunnetaan suunnittelijoiden nimen mukaan nimellä "Smith-Polvinen":

    http://www.kaupunkiliikenne.net/Smith.html
     

Kerro tästä muillekin!