Caddy hydramatic tiivistysremppaajaa pk-seudulta??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja exoddus, 9.4.2012.

  1. exoddus

    exoddus 3rd gear

    Eli siis kyseinen aski tarttis kaikki tilkkeet uusiksi, löytyiskö tekijää lähimailta kun itselläni ei tuota mahista tällä hetkellä ole..

    Aski on autossa kiinni eli irrotus ja asennus tartteepi tehdä myös.
     
  2. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    On varmaan pk-seudullakin mutta ainakin laadukas korjaaja löytyy muuta kymmen kilometri E18 tietä Turun suuntaan jossa sijaitsee RAM-auto eli Röyhkiön Antti joka on korjaillut hydramaticceja(ja tietenkin muitakin) joka kymmeniä vuosia.
     
  3. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Mistä kohti vuotaa? Toimiiko muuten hyvin? On meinaan suolainen kaikki tiivisteet tuohon vaihtaa. Korjaamo oppaassakin sanotaan " If It works Don't touch It" . Pieni vuoto noissa on ominaisuus ja tikun ja öljypohjan tiivisteet on helppo vaihtaa. Katso kanssa ettei vuoto ole metallisissa jäähdyttäjän lähdöissä. Ne hankaa koria vasten ja silloin ei laatikkoremppa auta. Tähän projektiin uppoaa 3-4tonnia jos kaikki tiivisteet uusataan. Osa niistä sisuksien tiivisteistä maksaa messinkiä. Eikä monellakaan pahalla ole hydramatic tietämystä. Kahdella turbiinillaan Se toimii ihan eri tavalla kuin normilaatikot
     
  4. sedandeville

    sedandeville 1st gear

    Aikasta usein ne alkaa vuotamaan etummaisen turbiinin o-renkaasta tai öljypumpun stefasta.
     
  5. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Totta. Se turbiinin neliönmuotoinen o-rengas on aika helppo ja halpa vaihtaa itseki, mutta miten tuo öljypumpun stefan vuoto esiintyy? Silloin pitänee purkaa jo enemmän.
     
  6. exoddus

    exoddus 3rd gear

    Sieltähän se vuotelee, mistäs sais tilattua moisen tiivarin?
    Ja öljypohjan tiivarin.

    Oon aika käsi vieraiden kielien suhteen ni apu ois jees, varsinkin tilaus jeesi.
     
  7. tox-11

    tox-11 1st gear

    Soita poriin Nätkinin Pekalle. Erittäin pätevä kaveri noissa asioissa. Nuo tiivarit saattaa löytyä häneltä myös hyllystä ja selkeää opastusta saat takuu varmasti myös kaupanpäälle tiivarin vaihdosta, jos sen itse haluat tehdä ja myös varmasti muuta tietoa jakaa tarvittaessa ko. laatikon sielunelämästä!! Nimimerkillä kokemusta on!

    ps. Googleen kun tyrkkäät Nätkin Pekka sanaparin, niin johan löytyy miehen kotisivut ja yhteystiedot.
     
  8. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    TA motor. Luleå Sverige
    Jos laatikko on 60 luvulta osta suodatin myös
     
  9. Coyote Custom

    Coyote Custom 1st gear

    Tietotaitoo löytyy!

    Suosittelen!

    Teki mulle -55 Hydramaticiin Oil delivery sleeven!
    Silti oli kyllä silmät pyöreenä ja haavi auki, kun kerroin, että multa löytyy mitat "aivojen" jousille ja ruuveille :eek:
     

Kerro tästä muillekin!