6.5td alipainepumppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja noopi, 16.6.2012.

  1. noopi

    noopi 1st gear

    Eli siis toimiiko tolla alipaine pumpulla muu kuin turbon hukkaportti? jos ei nii voisko sen hukkaportin toteuttaa jollain muulla konstilla? :eek: ja paljonko noissa moottoreissa on ylipäätään ahtopaineita?
     
  2. noopi

    noopi 1st gear

    kyseessä siis chevy pick up -97
     
  3. jylppy

    jylppy Gearhead

  4. oobee

    oobee 1st gear

    Ja yksinkertaisesti vastattuna, ei käytä alipainepumppu muuta kuin hukkaporttia 6.5td suburbaneissa ja pikkareissa. vaneissa vissiin asia vähän eri. Ja todellakin kyllä voi hukkaportin ohjauksen toteuttaa muulla tavalla eli alipainepumpun saa heittää olan yli niin halutessaan ja ohjata hukkaporttia vaikka jousella.
     
  5. kojo

    kojo Gearhead

    Ja tuohon pitää lisätä että niissä versioissa joissa on egr niin myös se tarvii alipainetta, mutta pienellä softa muutoksella sen saa poistettua tietokoneen tajunnasta ja sen jälkeen ne egr romppeet voi ekologisesti kierrättää...
     
  6. tukkijulli

    tukkijulli Gearhead

    k

    tohtorin resepti käsineluukuntakana ja vanha imukansi tallinhyllyllä.toimiva ratkaisu.
     
  7. noopi

    noopi 1st gear

    jeps. kiitos paljon tiedoista. tuo avasi jo aika paljon
     

Kerro tästä muillekin!