Vesterosin Påwer Meet- Missä majoitutte?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Make_O, 15.6.2004.

  1. Make_O

    Make_O 3rd gear

    Eli itellä on vähän homma hakusessa ku on näin ensimmäistä kertaa tarkoitus lähteä reissuun ja vielä prätkällä, niin mistä vois kannataa kattella majapaikkaa tai onko jengillä jotain hyvää leirintä aluetta suositella..?
     
  2. Make_O

    Make_O 3rd gear

    Joo sen mä oon kuullu jo aikoja sitten että mielummin varaa mestan jo seuraavaksikin vuodeksi jos on aikomus mennä uudelleen ja ottaa kirjallisen vahvistuksen hotellista... No tää idea tuli vähän yllättäen että vois lähteä reissuun kun tuli hommattua toi uus prätkä..
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos telttamajoitus kelpaa niin johannebergin leirintäalue on ihan siinä meettialueen vieressä, mökkejä siellä ei ole. Niin ja sinnekkin kannattaa mennä viimeistään torstaina, perjantaina voipi olla jo täyttä.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos telttamajoitus kelpaa niin johannesbergin leirintäalue on ihan siinä meettialueen vieressä, mökkejä siellä ei ole. Niin ja sinnekkin kannattaa mennä viimeistään torstaina, perjantaina voipi olla jo täyttä.
     
  5. ninety

    ninety 1st gear

    Johannisbergin camping tosiaan yksi vaihtoehto. Sitten löytyy telttamajoitukseen tilaa muualtakin lentokentän ympäriltä. On pari 'virallista' pientä campingiä ja sitten muuta vapaata tilaa. Samoin Löfbergsin rannassa (n.1.5km) lentokentältä (rantatiellä) on hyviä telttapaikkoja ja vielä inhimillisen rauhallisia käydä kallistamassa päätään hetkeksi. Hotelli ei onnistu kuin hirveällä flaksilla, peruutuspaikka tms. Itse olen käynyt vuodesta -94 joka vuosi ja taas ollaan lähdössä 7.7 matkaan.. Majoitus kaverin omakotitalossa n.3km keskustasta. Onnea matkaan, kokemisen arvoinen homma jos ameriikan ajokit kiinnostaa...
     
  6. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Leirintä alueita on ainakin kolme (varmaankin enemmän). Yksi ns. näyttely alueen vieressä, samalla lentokentällä. Seuraava on virallinen Camping alue näyttely alueen ulkopuolella, tien toisella puolella (matkaa n.500m). Viimevuonna oli yksi uusialue kaupungin toisella laidalla, erittäin rauhallinen ja asillinen kaikkine tarvittavine varusteineen. Ei mitään luxusta. Paras tasoltaan on mahdollisesti tuo Camping alue ja rauhallisin on tämä kaupungin toisella laidalla oleva. Ehkä parasta örinää on näyttely alueen vieressä olevalla kentällä. Todelliselle leirintä alueelle pitää ehtiä viimeistään Perjantaina. Nähdään
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kun en ole aiemmin ollut, niin en tiedä että saakos omassa ajoneuvossaan yöpyä?
     
  8. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Armoton känni päälle ja suomiverkkari niskaan ja katotaan mihin päästään :smile:
     
  9. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Meille joku paikallinen sanoi että ruottissa on joku vastaava kuin meidän jokamiehen oikeus , eli toisen maalle saa majoittua yöksi kunhan ei piha-alueelle. Me ollaan nukuttu milloin missäkin, eikä kukaan ole tullut koskaan häätämään.
     
  10. Swinger

    Swinger Gearhead

    meillä on majoitus niinkin kaukana kuin 80km vesteröösistä riddarhyttanissa. siellä oltiin viimme vuonna ja ihan ok paikka oli.. camping alue josta neljän hengen mökki vuokralla.. muistaakseni lienscamping.com tai .se tai jotain..
     
  11. Pink Panther

    Pink Panther 1st gear

    Oma suositukseni olis Suomi-leirintä alue, viime vuonna oltiin Johannesbergin alueella, ihan ok, mutta loppu vaiheessa vessa ei toiminut jne. Suomi -leirintä alueelle pääsee vain suomalaiset, on siisti, ja on saunaa tarjolla ja eväspuolikin toimii, ja kaikin puolin kuulosti toimivalta. Suomalaisten, ruotsissa asuvien ylläpitämä. On varmaan kokeilemisen arvoinen asia. Tää kyseinen leirintä alue, jos oikein ymmärsin sijaitsee ennen Johannesbergin leirintä aluetta.
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    ..saako alueella yöpyä omassa ajoneuvossaan?
     
  13. Katinka

    Katinka 1st gear

    No eiköhän tuota nyt saa omassa ajoneuvossaan nukkua. Saahan suomessakin. Juu me mennään tänä vuonna tonne suomi-leiriin ekaa kertaa. Johannesburgissa oltu muutama vuosi ja hotellissakin kerran.
     
  14. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Siellä suomileirissä saa sitten varautua siihen että ei paljon nukuta :smile:
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

     
  16. Katinka

    Katinka 1st gear

    .....no eihän sinne kaiketi nukkumaan kyllä mennäkkään...hieman kemiallista lepoa.
     
  17. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Suomileirin suosio on noussut räjähdysmäisesti parissa vuodessa, hyvä paikka joskus käyty saunomassa ja uimassa, mutta jos haluaa parintunnin unet kannattaa etsiä maaseudun rauhaa. Kerran björnöössä kuunneltiin ruotsalaisten kimppakivaa puolyötä, oli vissiin rasva unohtunu saranoista, kun pitivät niiin kovaa meteliä :grin:
     

Kerro tästä muillekin!