Power meetin rod&custom-tapahtuma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja ninety, 16.6.2004.

  1. ninety

    ninety 1st gear

    On kuulema tänäkin vuonna samassa paikassa kuin viime vuonna eli Tramps MC:n kerhon pihalla. Erittäin idyllinen paikka ko.tapahtumalle. Olen täältä lukenut, että tapahtuma olisi Ikean parkkiksella, mutta tänä aamuna laittoi kaveri mailia Ruottista. On itse ko.klubin jäsen, joten (kai)tietää sitten tarkemmin..
     
  2. Katinka

    Katinka 1st gear

    Allright!
     
  3. ninety

    ninety 1st gear

    käy katsomassa osoitteessa http://hem.passagen.se/tramps.hd/ ja valitse etusivulta kohta Om klubben ja vieritä pikkuisen alaspäin kohtaan VÄGBESKRIVNING, niin löytyy kartta jonka voit kopioida itsellesi Ja samoin ajo-ohjeet ruotsiksi.. tosin kartta ei ole paraslaatuinen, mutta kyllä siitä tolkun saa..
     
  4. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Hyvä, sinne siis
     
  5. ninety

    ninety 1st gear

    Tarkempaa aikaa en vielä tiedä, mutta lauantaina se kyllä on päivällä..
     
  6. ninety

    ninety 1st gear

    laitoin tuossa kaverille Västeråsiin mailia ja kunhan hän vastailee, niin laittelen tänne sit tietoa..
     
  7. ninety

    ninety 1st gear

    voi olla JariV, että jos meinaat noihin kaikkiin ehtiä, niin tiukkaa tekee.. Ruuhkat kuitenkin sitä luokkaa, että Johannisberg ehkä parempi jättää pois laskuista ja mennä vaik sunnuntaina, sitäpaitsi rompetorilla hinnat putoo kuitenkin hieman silloin :wink: tosin jos haluaa kiireellä mennä, niin sitten... onneksi saa vapaasti valita!!!
     
  8. 340

    340 Gearhead

    Miksi te ette mene heti perjantaina sinne rompetorille? Myyjät kyllä vasta laittaa kojuja kuntoon sillon mut ei oo ainakaan kauheeta ruuhkaa.. Niin me ollaan ainakin tehty, tosin ollaan kyllä käyty siellä myös lauantaina ja sunnuntaina... :smile:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 340 2004-06-18 12:37 ]</font>
     
  9. ninety

    ninety 1st gear

    Sain juuri Ruotsista vähän tietoa ja kaveri sanoi, että vielä ei ole tarkempaa tietoa ajankohdasta. Arvioitu aika custom-meetille on alustavasti 12.00-14.00. Joo, on kuulema vielä järjestäjilläkin epätietoa.. Täytyy palata tälle palstalle, kun saan tarkempaa tietoa.
     
  10. HEPCAT

    HEPCAT 3rd gear

  11. Buickustom

    Buickustom Gearhead

    Tulihan sielläkin käännyttyä kun puolivahingossa löydettiin paikalle. Kesken joutu lähtee pois kun Suomi-seuran sauna odotti ja myöhemmin olis jotunut jononpäähän kaupungilla. Älyttömän hienoja vehkeitä oli.
     
  12. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Hienohan se exdream on mutta onko idea loppunut kesken ilmanputsarin kohdalla? Paljon oli hienoja laitteita ja hyvät puitteet.
     

Kerro tästä muillekin!