Pistons KK järjestää 19.6.2004...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Jii, 11.6.2004.

  1. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Bileet joutu valitettavast jättämää väliin, mut kovin oli omituisia vekottimia tontilla kaiken päivää. Melkein kaikki autot oli hirveen vanhoja ja ihan piloille tärvättyjä! Maalikin oli valtaosassa kulunut ihan himmeeks!
    Mut niin vaan joutu kotimatkallekin vetäsemään pussihousut jalkaan, kun ei A-V8 näköjään kaivanut laikkaa esiin...
    Hyvät swapit oli. Omalla tavalla entisöityjen ajokkien parkki oli kuul juttu!
     
  2. Firestone

    Firestone 1st gear

    Juuri tallilta kotiutuneena keho kipeänä ja sielu ravittuna (bileissä meno senkun kiihtyi loppua kohti). ISO KIITOS omasta ja varmasti myös muidenkin Pistonssien puolesta kaikille paikalla olleille ja kulttuurin täyteistä loppukesää.
     
  3. Jii

    Jii 1st gear

    Kiitokset kaikille vieraille ja yhteistyökumppaneille Platuart, Goofin ja Nasta sekä Hot Rod Jewellery! Fiilis oli hyvä ja kaikilla taisi olla hauskaa.
    ISO kiitos kaikille ketkä ovat olleet mukana tekemässä hyvää tapahtumaa! Opinnäytetyöainekset on koossa, nyt sitten raporttia kirjoittamaan.

    T: Jonna
     
  4. jaketin

    jaketin Gearhead

    oli hienon näköistä kalustoa ja swapistakin tuli ostos tehtyä. bileet joutui jättää väliin, kun oli väsynyt ja palanut nnc:n tapahtumasta...
     
  5. A-V8

    A-V8 1st gear

    Meinas olla kiirettä järjestyspuolella, mutta kyllähän me ehitään myöhemminkin,
    vai mitä. Skallopit anto uutta näköä
    mobiiliin.
    Tullessa löytyneet korkeat sillat toimi
    varmasti takaisin menneessäkin.
    Kiva kun kävitte.
     
  6. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Kivahan se on käydä kivassa tapahtumassa!
    Siltojen kohdalla heiteltiin kiviä kyytiin ja pyydettiin kanssa-autoilijoita lisäpainoksi, niin päästiin kuin päästiinkin kotiin.
    Ja eiköhän ne skallopit saa seurakseen paljon muutakin mukavaa, kunhan talo saadaan rempattua... (Tosin, ei ne nykyisetkään muutokset ihan värin vaihtumiseen jää...)
     
  7. platuart

    platuart Gearhead

    Niin ja vielä pitää kiittää muutamaa paikalle saapunutta taiteilijaa. Monelle tuttu räpeltäjä Janne Kutja toi näytille taulujansa ja melkein kaikille aivan uusi tuttavuus hot rod-taiteen alalta, Robin Backman Karjaalta, pystytti sellaisen näyttelyn että oksat pois. "Aloittelija"??!!
    Todellä hienoja maalauksia! Niille jotka eivät päässeet paikan päälle ihastelemaan, tulee äijä tutuksi seuraavassa Primerissa taiteilijalärvin muodossa.
    Keep up the good work Robin!
     
  8. dirty

    dirty 1st gear

    Oli tosi mukava happeninki. Kiitokset organisoineelle hot rod seurakunnalle. Aurinkokin oli tilattu juuri passelisti iltapäiväksi.
     
  9. Bitch

    Bitch Gearhead

    Tattista todellakin järjestäneille. Kinkerit olivat mainiot. Se laikkaus-show jäi näkemäti :lol:
     
  10. A-V8

    A-V8 1st gear

    Olis koneella mutta ei osaa lähettää verkkoon eli miten?
     
  11. fe390

    fe390 Gearhead

    VanHan sivuille tulossa kuvia kunhan logistinen ketjutus saatu loppuun suoritettua.
     
  12. Otto

    Otto Gearhead

    Ettäjuu. Swapista löytyi sälää, saas nyt nähdä miten toi Vehon peltiseppä Mersunkorjauskiireiltään ehtii kustomoida tota mun ilmanputsarilöytöäni. Jos tekis siitä '57 Cadin putsarin näkösen... Iltabileistä olen jäävi sanomaan montaa sanaa. Tjaajuu,mutta asiaan.

    Tästä samaa mieltä. Jokunen hetki tuli katseltua hot rod art'ia leuka maahan pudonneena...
    Kynän taitavaan käyttöön liittyy aina tietynlainen voiman ja vallan tunne. Jos osaa piirtää muutakin kuin tikku-ukkoja ja v:tunkuvia, saa helposti muiden varauksettoman ihailun. Kuten minun.

    Jotain on tullut itsekkin joskus tuhrittua ja penslattua, eikä edes pelkkien perusasioitten hallitsemisella pääse noihin tuloksiin. Pitää olla myös näkemystä ja aikaa ja pitkä pinna. Ja näitähän mieheltä selvästikin löytyy.

    No joo, tää meni nyt tälläseks...

    Missäs FSRA:n rodit oli viikonlopulla? Näin vain yhden...

    Tulipa taas kirjotettua pitkät löpinät. Ei voi olla totta että joku on lukenut tänne asti.
     
  13. hagle

    hagle Gearhead

    No Fsran keski-ikäiset ukot omaavat tuulipuvut ja kiiltävät autot, ei meitä enää kukaan huoli. Nyyh.
     
  14. fe390

    fe390 Gearhead

  15. Firestone

    Firestone 1st gear

    Kyllä muuten huolii ja suorastaan kaivattiinkin, mutta eipä ukkoja näkyny.
     
  16. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    meni romutori pikkasen miinukselle, ku tuli hommattua enemmän/kalliimpaa roinaa, ku mitä sai myytyyä, mut tunnelma oli jees. Ja vaik ei tuttuja juuri ollukkaa, ni silti ei tullu fiilistä et ois jotenki ulkopuolinen. Pelkästään hyvää sanottavaa koko meetistä :smile:
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mites tässä nyt näin kävi? Rupesko kiilto kyllästyttämään?

    [​IMG]
     
  18. PARTNER

    PARTNER 1st gear

    Tosta Jaken Chevystä löytyy kiiltävää kromipintaa enemmin kuin monesta muskeliautosta peltineliöitä.Rock n roll hommissa autoilla ajetaan ja paljon.Kiiltävinkin maalipinta rapistuu ajan mittaan mutta maalia saa kaupasta.
     
  19. Katinka

    Katinka 1st gear

     
  20. Jii

    Jii 1st gear

    Kuulostaa mielenkiintoiselta. Olisi kiva nähdä työsi. Itse opiskelen Laurea AMK:ssa liiketaloutta, suuntauksena yritysviestintä. Opinnäytteen aiheena tapahtuman järjestäminen sekä siihen liittyvä tiedottaminen ja markkinointi.
     

Kerro tästä muillekin!