SG

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja -31, 11.1.2013.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Ei muuta kun nyt,jos sen SG:n haluatte, niin hopi hopi ilmoittautumaan. Sillä se palaa mukaan ksisoihin, ei täällä mukaan lupautumalla.
     
  2. SG440

    SG440 3rd gear

    Päin vastoin mielestäni. Kilpailun järjestäjän pitäisi tehdä näinä aikoina kaikkensa, että laji pysyisi elinvoimaisena. Ajattaa joka ryhmä. Jokainen tiimi, joka ilmoittautuu vaikka yhteen kisaan on tärkeä. Kun ryhmää ajatetaan vaikka pienemälläkin osallistujamäärällä on todennäköisempää, että siihen joku alkaisi vaikka satsaamaan. Vaikka ilman SM-arvoa otetaan ulkomailta tulevat vastaan ja osallistutaan pohjoismaisiin sarjoihin. Pidetään ryhmiä hengissä.
     
  3. homer

    homer Double Gearhead

    Näin katsojan kannalta noinhan se on. Vaikeaa ymmärtää miksei jotakin ryhmää voisi ajattaa kisoissa mukana vaikka sitten ilman sm-arvoa.
    Onhan sm ralleissa ja radallakin on mukava "arvottomia" oheisluokkia.
     
  4. C-barge

    C-barge Gearhead

    Se on FHRA:n johdon valitsema politiikka. Heillä on varmaan siihen joitan perusteluja, mut ne ei oo kauheen terävinä ainakaan mulle välittyneet. Minäkään en ole nähnyt et mikä nyt on oleellisesti paremmin kuin ennen tätä uudistusta.
     
  5. SG440

    SG440 3rd gear

    Kun muistelen oman harrastukseni alkuaikoja niin sillon suuressa roolissa oli nykyinen S/SS. Homma alkoi kuitenkin jenkkiautoharrastuksesta ja ne laitteet teki kyllä suuren vaikutuksen. Edelleen todella hienoja autoja, joissa kulkupuoli on proluokkaa. Pahalta näyttää tuonkin ryhmän tulevaisuus suomessa. Ei ole minullekkaan avautunut se, että mihin tällä pyritään ?
     
  6. starcraft

    starcraft Gearhead

    Mua on joskus mietityttänyt mitähän sitten tapahtuisi jos drag racingiin tulisi politiikasta tuttua puoluekuria ja kukaan ei ilmoittautuisi määräaikaan mennessä mistään luokasta? Lopettaisiko fhra kisojen järjestämisen vai rupeaisiko kuuntelemaan kentän mielipidettä? Ainakin lienee varmaa ettei meno samanlaisena jatkuisi.
     
  7. MJL_

    MJL_ 3rd gear

    Puoluekuria tuskin tulee ennen kuin kuljettajilla on oma etujärjestö.

    FHRA:n säännöistä poimittuna toiminnan tarkoituksena ei ole toimia yksittäisten kuljettajien tai ryhmien varsinaisena etujärjestönä, vain mm. kiihdytys kilpailutoimintaa harrastavien yhdistysten keskusjärjestönä, sekä
    mm yhdistyksen tarkoituksena tehdä drag race harrastusta tunnetuksi maassamme sekä Suomalaista drag racingia tunnetuksi ulkomailla.

    http://www.fhra.fi/fi/fhra/yhdistyssaannot/


    ...ja näin se menee..
     
  8. KJG

    KJG 3rd gear


    Ja kuka tekee aloitteen kuljettajien omasta etujärjestöstä. Voisi kuvitella että jäseniä löytyisi riittävä määrä??

    http://www.prh.fi/fi/yhdistysrekisteri/ ... minen.html
     
  9. Putte

    Putte 1st gear


    Kuljettajilla oli joskus 80-luvulla oma järjestönsä, joka kuitenkin suht nopeasti kuoli. Ei tainnut oikein löytyä aktiivisia henkilöitä pyörittämään toimintaa.
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ja varmaa aika vaikee löytää myöskään monia asioita joissa puhallettais yhteen hiileen, intressit ja painotukset tuppaa olemaan eri ihmisillä erilaisia. Tainnu kerran aiemminkin tuoda esiin, mut noi vuosikokoukset olis hyviä paikkoja ottaa asioita esiin, niissä voi velvoittaa johtokunnan tekemään asioita kokouksen tahdon mukaisesti. Kokouksissa käy niin vähän väkeä, että edes pienellä aktivoitumisella tollaset yksittäiset asiat sais läpi aivan varmasti.
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Toi on ihan totta ja siellä kokouksessa sana myös menee päättävien henkilöiden korviin. Täältä he eivät välttämättä käy näitä juttuja lukemassa.
     
  12. -31

    -31 Gearhead

    Hiljentyny on....
    Ilmotkii on ihan 448 ja 447 jättäny.
     
  13. Jza

    Jza Double Gearhead

    Älä nyt vielä heitä kirvestä kaivoon. :) Itsellä on muutama kivi käännettävänä ainakin vielä...
     
  14. supo

    supo Double Gearhead

    Pakko kommentoida eli nyt kun oli peliliikkeitten aika niin ei tainnut ollakkaan niitä ajohaluja!!Mutta toivon että toteutuu sillä 9.90s autoja on vielä talleissa pilvin pimein ja joita ei olla ilmoitettu muuhun luokkaan!!
     
  15. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Supo on taas kerran oikeassa kaivakaa ne vanhat SG kilpurit talleista sen vois tehdä vaikka yleiskunnon kohottamiseksi koska monella on ehkä ongelma miten mahtua vanhoihin ajokamoihin eli salaattia ja kilpurin kunnostusta kevääseen asti jos joku osa on pahasti rikki ostakaa,lainatkaa,varastakaa tai tehkää itse uusi pääasia että tulette ajamaan Ei ne kilpurit siellä tallissa halua olla ne haluaa Baanalle ja mennä tuhatta Ja sataa
     
  16. Jza

    Jza Double Gearhead

    Tokkopa ne ilmoittautumiset ajohaluista ovat pelkästään kiinni. Ja eikös sitä aikaa vielä ollut, vai missä kohtaa se menikään umpeen?
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Täytyyks kaikki jättää aina viime tippaan. :wink:
     
  18. C-barge

    C-barge Gearhead

    Riippunee siit et kuka sen tipan viimisyyden määrittelee ja miks.
     
  19. supo

    supo Double Gearhead

    Arvelin että jos 447,448 seuraksi olisi ilmestynyt Jza ja Anttik niin voisi olla että jotkut jotka miettivät asiaa niin voisi päätös tulla ajamaan helpottua ja saataisiinkin yhtä äkkiä listalle 4 kuskista vaikka 7-8 ja siihen muutama vaikka aivan uusi kuski niin ryhmä olisi kasassa ja Poijat ajaisi kesällä taas SG:ttä kumit savuten!!
     
  20. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tossa kun on vielä sellainen asia et jos ryhmää johon ilmottautuu ei synny, niin ilmoittautuminen ei ole sitova. Siinä valossa on hivenen kummallista et sitä noissa epävarmoissa tapauksissa pantataan.
     

Kerro tästä muillekin!