KANSALAISALOITE,VAIKUTA SATELLIITTIPAIKANNUS IDIOTISMIIN

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja el borrachitos, 19.12.2013.

  1. nixon

    nixon 3rd gear

    Sitä mä en vaan oikein tajua, että miks vasuri haluaa tällasta tulonsiirtoa köyhiltä paremmin toimeentuleville. :)
     
  2. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Vasureilla muistaakseni kaksi ministeriä, Tupla leuka Kyllönen ja P. A rhinmäki, saattaa olla että joutuvat tekemään niin kuin isommat määrää. Ja jos tämänsuuntaisia asioita hyväksytty hallitusohjelmaan niin siinäpä se.
     
  3. Redneck61

    Redneck61 Gearhead

    Näinhän se on aina ollut, vasemmistolaiset ovat aina suhtautuneet kielteisesti yksityisautoiluun vaikka jokainen pienipalkkainen duunari joutuu joka tapauksessa omalla autollaan kulkemaan työpaikkaansa ym ajoihinsa. Ihmetyttää ettei suomessa yksikään puolue ole ollut puolustamassa yksityisautoilijan oikeutta vapaaseen liikkumiseen. Mun mielestäni täällä olis tarvittu yksityisautoilijan vapauspuolue jo montakymmentä vuotta sitten. Kyllä suomalaiset on melkoisia lampaita kun ei osata vaatia oikeuksiamme !!
     
  4. blt4spd

    blt4spd Gearhead

    Meni monta päivää, ennenkuin Kylli-täti huomasi että ainekset poliittiseen itsemurhaan ovat valmiina, jos kovasti puolustaa Ollilan monistetta. Ministerimmehän alkoi jo änkyttää, ettei se Ollilan luonnos välttämättä mene ihan sellaisenaan läpi. Edellisenä päivänä oli se itkupotkuraivari, että bensan hintaan tulee euron korotus, jos tämä ei mene läpi.
    Kullönen ja esim Arhis kuuluu niihin työelämästä vieraantuneihin kabinettivasureihin, kuitenkin puolueen syvät rivit koostuu oikeista haalarivasureista, joille esim Ollila edustaa kaikkea muuta kuin heidän arvomaailmansa. Siispä Merjan omat rivit tulee rakoilemaan aivan varmasti jos kovasti puhuu Ollilan ja Shellin puolesta.
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Ei valmistele hallitus vaan virkamiehet, jotka sitten esittävät asian valiokunnalla. Valiokuntakäsittelyn jälkeen asia etenee hallitukselle, joka saattaa palauttaa asian uudelleen valmisteluun tai viedä sen eduskunnan käsiteltäväksi.
     
  6. Porvoonlankku

    Porvoonlankku 3rd gear

    Etelä-suomen vassarien rivit taitaa koostua tänä päivänä juurikin noista viherpiipertäjistä.
    Kainuulainen kaverivainajani muutti etelään töiden perässä ja oli vankkumattomana kommarina poikennut puolueen paikalliseen illanviettoon.
    Siellä oli kysellyt, että miten heillä on sydämellä teollisuusduunarien asiat johon paikallisosaston taiteilija-nokkamies oli tuumannut, että niihin ei ole oikein kosketuspintaa... :eek:
     
  7. blt4spd

    blt4spd Gearhead

    Heh, toista se oli ennen: Yks kaveri oli joskus 90-luvulla työharjoittelussa helsinkiläisellä telakalla ( oliko se ny se MasaYards ) Joka kerran ruokatunnilla kaveri ihmetteli, kun ainoastaan ruokalinjaston vasen puoli täyttyi jonottajista, vaikka samat sapuskat oli tarjolla molemmin puolin. Oli sitten kysynyt joltain duunarilta, miksi kukaan ei ottanut ruokaa linjaston oikeelta puolen. Vastaus oli ollut, että " Me ollaan otettu vasen laita omaksi joka asiassa"
     
  8. Karpo69

    Karpo69 1st gear

    Tätähän se sitten jatkossa joulunakin olisi
    [​IMG]
     
  9. altzu

    altzu 1st gear

  10. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Onko äänisaldot pysyneet?
     
  11. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  12. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  13. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    Nyt vauhtia siihen nimien kirjotteluun,vaikka joulu onki...!!!
     
  14. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  15. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Eiköhän tämä vilkastu tästä, monella on varmaan tällä hetkellä tortut ja kinkut mielessä ja pipari huulilla :)
     
  16. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    http://parlamentti.net/evrk.html

    196 ääntä ei riitä vuorokaudessa, mun laskujen mukaan pitäis tulla vähintään 254 ääntä vuorokaudessa,et 7,5,2014 olis 50000 täynnä, siis muistakaas käydä kannattamassa aloitetta.
     
  17. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Tolle pitää saada lisää näkyvyyttä mutta miten? tulee mieleen esim. tiedotus paikallislehtiin, paikallisradioihin, muut tiedotusvälineet, takaikkunatarrat, mitä muuta? Mistä olisi mahdollista saada rahoitusta kampanjointiin?
     
  18. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Näkyvyys ja tiedon kulku on just se avainsana, jotenkin on sellainen tunne et noi yli 4000 vuorokausi piikitkin tuli iltasanomien uutisten ansiosta.
    Mut jos ajatellaan OD porukkaa niin täällä on melkein 30000 rekisteröinyttä käyttäjää, vaikka niistä ei olisi kuin 10000 aktiivisia, niin jokainen näistä kun kävisi kannattamassa aloitetta ja ottaisi lähipiiristään vielä 4 mukaan niin 50000 olis kasassa.
     
  19. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    Laittelin just linkkejä meidän kerhon sivuille aiheesta,josta aasin sillan kautta laitan taas linkin kerhon sivuille... http://rockers.juttelu.com/index.php siellä saapi käydä kaikki lueskelemassa,ja kirjottelemassa ,vaikkei jäsen olisikaan,ja toki uusia jäseniäkin mukaan tarvittaisiin.
     
  20. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Laitoin viestin Keskisuomalaisen lyhyisiin (tekstiviestivalituspalsta), mutta eivätpä ole julkaisseet, 70-senttiseni varmaan kyllä kelpasi. En tiedä katsovatko mainokseksi vai mikä on. Pitäisi varmaan maksullinen ilmo laittaa.
     

Kerro tästä muillekin!