chevrolet nova 79´ vieläkö iisalmessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja janne88, 2.6.2005.

  1. janne88

    janne88 Gearhead

    sattuu olemaan velipojan entinen auto ja kiinnostais tietää että onko nykyinen omistaja mennyt maalaamaan auton mattamustalla.
    vai vieläkö killtävä punainen ja valkoinen vinyylikatto. pitkälläkuutosella
     
  2. janne88

    janne88 Gearhead

    nap! nap!

    eikö oo kellään tietoo :eek:
     
  3. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    jos muistat rekkaria ni kysy konttorilta et kellä se nykyään on.. eikös se menny soroselle,sit kettusen pellelle(mies joka pani omaa serkkuaan) ja sitte vaihto pesos karin kans chopattuun rampulaan..en ihmettelis jos seisoo jossai paskax hakattuna mätänemäs..
     
  4. janne88

    janne88 Gearhead

    nap! nap!

    kysyin rekkarin perusteella mut ei löydy tietoja. olisko poistettu rekisteristä. viimeks näin auton kotikylässä. oli jossain katoksessa.
     
  5. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    ettei ollu pörsänmäes? pesosen akan kotipaikka on siel..
     
  6. janne88

    janne88 Gearhead

    nap! nap!

    nii tais olla. liekö siitä sitten taas kytkin paskana ku eivät ajele niin hianolla letukalla. eikös joku tuunari menny ja tummentanu siitä takalasit. nii ja kun kerran tunnet kaverin niin mitä epäilet saattasko olla nova myytävänä :eek:
     
  7. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    nova

    kettusen sukurutsari taes tuunata ne ikkunat..ja sitä pesosta mie en pahemmi tunne,vaek oltiin metkulla samal luokal..mie olin 3vuotta ja tämä nahjus yhen päivän! melekonen roesto se jätkä oli ja yleensä hajotti kaeken mitä sae käsiinsä,pitää kysyä siit autosta jos näkee sitä jannua joskus,en oo (onnex) nähny pariin vuoteen..
     
  8. janne88

    janne88 Gearhead

    nap! nap!

    Joop! meinasitteko perinteisesti sukevalle viikonloppuna eksyä. siellä kait on ne rompepäivät ja plaa plaa kaljaa kaljaa :wink: ...
     
  9. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    suapa nähä..vittu rahan ahneuxissani lupauduin töihi! :mad: kaljottelu vetäs enempi puoleesa mut ku siitä ei maxeta..
     
  10. janne92

    janne92 1st gear

    taitaa olla minulla nykyään kyseessä oleva nova... tuntomerkkien perusteella ja iisalmesta sen hain... vähän vanha aihe mutta kirjottelin kumminki :D
     
  11. janne92

    janne92 1st gear

    Tämän elämänvaiheista olis hauska tietää, minulla vielä ja palautumas punaseks... taisi janne88 istua takapenkillä hetken vuosisitten ruotsissa? :-D
     
  12. janne88

    janne88 Gearhead

    Boratit tai olla vielä jalassa.. Viikon päästä uudestaan
     

Kerro tästä muillekin!