th400 toimenpiteitä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Transam, 8.8.2004.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi hinta 300€ tai tarkemmin 290€ on Racersplacen hintatiedustelusta saatu hinta eli suunnilleen tohon hintaan sen pitäis olla "vapaasti Keravalla" (J.W. Performance Transmissions, tuotenro 92451). Eli ei nyt niin paha etenkin kun noita 400:n kuoria ei löydy kovinkaan helposti. Toi Mudracerin mainitsema 4wd versio olis varmaan myös tosi hyvä vaihtoehto, mut taitaapi olla vielä vaikeampi löytää semmosen kuoria kuin tollasen tavallisen :cry:
     
  2. Transam

    Transam 1st gear

    Juu mutta uudet harrastajat ei voi tietää kaikkea sitä mitä vanhat jermut :)
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

  4. H.J.

    H.J. 1st gear

    BBC. Jos aikanaan viitsit/muistat, niin kerro miten tuossa ultrabell projektissa kävi. Joka tapauksessa pitää keksiä itselle sopiva ratkaisu samaan ongelmaan talven aikana. Onnex on aikaa - kerrankin. Kiire tulee vasta keväällä :oops:
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Oukkidou H.J. Meillä olis tarkoitus saada toi homma tehtyä vielä tänä syksynä (jotta ehtis vielä käydä ennen lumia kokeilemassa saisko pikuppiin tehdyt muutokset muutoskatsastettua ja leimattua auton muutenkin takas kilpiin). Viikon päästä pitäis olla osat itellä (tulee RacersPlacen kautta) ja siitä se projekti sit alkaa. Palaillaan kanavalle kun homma on edennyt...
     
    Seevu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!