Borderline Lpr tappaa ajokauden

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja T-Tepe, 5.10.2004.

  1. T-Tepe

    T-Tepe 1st gear

    23.10 ajokauden kyykyttämiset Borderlinen tallilla! Herraisä, taas on kovat pilleet siis tiedossa. Ja musiikki-iloittelusta vastaa The Verticals, joten ainakin rautakitaralankasurffareille voi suositella mukaan vara-kalsareita. Ja muillekin jos Tena ei pidä ihan kunnolla, tämä orkesteri tunnetusti iskee kuin miljoona volttia(tuttu korkkareista).

    Näissä jamboreissa ei yleensä kovin ikävää ole ollut, eikä taatusti tehdä poikkeusta tälläkään kertaa, eihän? Joten saavu ihmeessä paikalle, ja raahaa vaikka ystäväsikin mukaan. Jos sellaisia jollakin on :rotfl: Ja muistakee että pukupakkoa ei meille ole, eli siitäkään ei tällä kertaa ole lähteminen kiinni.
     
  2. Osote ois ihan kiva tietää.
     
  3. Juggernaut

    Juggernaut 1st gear

    Tere,

    työkö sijaitsette siinä Lapvedellä? Meinasin vaan, että uskaltaako tulla tallille joskus (bileitten ulkopuolella) kattomaan, vai lyöttekö kaikkia hiippareita turpaan?
     
  4. T-Tepe

    T-Tepe 1st gear

    Jaahas joo. Tuo on kyllä ihan totta, Kaivurikatu 13 on osoite, tuolta linkistä löytyyp kartta. Anteeksi maalaisuuteni kun en ossaa typistää nätiksi. Saapihan tuonne tulla kurkkimaan, ei siellä mitään maalimaan suuria salaisuuksia ole.. Eihän myö aleta ketään lätkyttämään nekkuun, kunhan ollaan nätisti kun pikkutytöt? :odroll: http://kartat.eniro.fi/query?what=m...eading_exact=&heading=&company_name=&ns=&as=t
     
  5. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    helevetin16
     
  6. Katinka

    Katinka 1st gear

    Niin, kyllähän siellä turpaan saa muutkin kun hiipparit jos tarve vaatii...Ja eikä ainoostaan siellä, jos tarve vaatii.
    Mutta ei se tietenkään pääasia oo, vaikka tavallaan kyllä onkin. Läpäläpäläpäläpälälpälpälppläpäplppäplläppäläplälplä
    Niin siis rohkeasti bileisiin ja saa sinne tulla muutoinki käymään. Nytkin olis kyllä käyttöö noheville talkoohenkisille rakennushenkilöille. Ei niinko tartteis tumput suorana ihmetellä. ja jos joku tuntee pakottavaa tarvetta korinkorjauksen suhteen, voidaan siitäkin neuvotella. Hyvällä tuurilla meiltä saa kahvettakin.

    TULKAA PIPPALOIHIN SIIS!!!
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jokos on kaljat kylmässä??? Vieläks on pirssejä liikenteessä...talvi tuloo... :D
     
  8. T-Tepe

    T-Tepe 1st gear

    Ai onko se talvi taas tulossa??? Ai hitto. Nii, ilmankos nää sit onkin ajokauden lopettajaiset? Eihän olut tarvi kylmää olla, eiköhän tuo liene mainiota roinaa ihan vaikka nivuslämpöisenäkin. On kai noita losottimia vielä liikenteessa, ja kyllähän saapi tulla vaikka ladalla jos on pakottava tarve sellaseen. Tyylipisteitä sillä ei tietysti ihan samankokoisella lapiolla jaeta, mutta jos ego kestää nii mikäs siinä. Tänä aamuna käytynä ei olisi kyllä uskonu että mitään bileitä lähiaikoina on, mutta onneksi on aina se legendaarinen viime tippa.. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!