uusittu oodee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Jokeri, 24.2.2016.

  1. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    kun tuolla v8 marketissa käy lukemassa jotain ilmoitusta vaikka varosapuolella niin millä helvetillä pääsee takaisin ilmoitusluetteloon samaan kohtaan tai edes samalle sivulle missä oli?
    En keksi tai ymmärrä, jos selaimesta heittää sivua takaisin niin viskaa automyynnin ekalle sivulle joka pirun kerta.
     
  2. ninjapiraatti

    ninjapiraatti 1st gear Staff Admin

    Tällaista toiminnallisuutta ei ikävä kyllä ainakaan vielä ole. Voit kiertää ongelman aukaisemalla osat uusiin tabeihin.
     
  3. Ässä.

    Ässä. 3rd gear

    Koitin laittaa romua myyntiin jo pari tuntia sitten, mut ei anna alottaa uutta aihetta. Herjaa vaan oikeessa alakulmassa että :

    (Uusien aiheiden aloittaminen estetty.)

    Tämä siis myydään osia ja tarvikkeita
     
  4. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    Jep näinhän se toimii, kiitos vinkistä
     
  5. El C

    El C 3rd gear

    Ota se osoite johon olet menossa uuteen välilehteen. Sivu josta lähdit pysyy entisellään omassa välilehdessään.


    Oho, myöhästyin. Pääasia, että selkis.
     
  6. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Oikea paikka uusille ilmoituksille on www.overdrive.fi/v8-market/
     
  7. jpe

    jpe 3rd gear

    Jep, todella v-mäinen selata ilmoituksia. Avatkaa tuo normi keskustelu ja unohtakaa tuo market siihen asti kun toimii kunnolla.
     
    xarper tykkää tästä.
  8. pas2

    pas2 Gearhead

    Jos kännykällä toimii paremmin, plussaa (en o kokeillut vielä). Tälleen tietokoneella katsottuna tämä on aika savinen polkea.
     
  9. valpas

    valpas Gearhead

    Kun on ollut pidempään kirjautuneena katselemassa uusia viestejä, niin pitää välillä klikata oik. uusimmat viestit, jotta nekin kaikki näkyis.
    Pelkästään keskeltä Uudet viesti klikkauksella ne ei näy.
     
  10. xarper

    xarper Gearhead

    Tai unohtaisivat kokonaan, niin paska ja kömpelö systeemi, taidan ite siirtyä musse foorumeille ostelee fomocon osat tästä lähtien kun siellä on vielä toimiva keskustelupalsta...
     
  11. Ck

    Ck Gearhead

    Saako allekirjoituksen jotenkin lisättyä, näkis vähän mistä autosta puhutaan kun se on jo valmiiksi allekirjoituksessa, esim 1996 rotke ram riisseli kumminskin koneella.
     
  12. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Vaikka ton gear homman tilalle
     
  13. valpas

    valpas Gearhead

    Selasin V8 Marketin "myydään osat" kaikki 25 sivua.
    Oli aika tuskanen operaatio.
    Ehkä se joskus tulee pienemmillä peliliikkeillä selattavaksi?
    Odotellaan rauhassa.
     
  14. belair66

    belair66 Gearhead

    Kyllä on pakko sanoa, että entinen versio oli selkeämpi. Ja nykyisellä pohjalla palstaa ei viitsi selata kovin kauaa, jotenkin tämä on liian kirkas.
     
  15. niklas_ve

    niklas_ve 3rd gear

    Pääseekö jostain katsomaan omia ilmoituksia v8 markettiin vai pitääkö ne hakea aina haulla näkyviin? Jos sitä haluaa muuttaa tai merkitä myydyksi.
     
  16. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Samaa mieltä. Suurena sosiaalisen median,siis koko ilmiön vihaajana täytyy sanoa että jotenkin pistää tosiaan vituttamaan että minkä ihmeen takia tämäkin on pitäny jotenkin siihen liittää?
    Siellä sitten ruoditaan näitäkin juttuja samalla kun laitellaan kuvia pipopäisistä kissoista ja raportoidaan päivän syömiset ja muuta perkeleen viisasta. Ja kun sitä kantaahan täytyy kyseisten ihmisten ottaa sitten ihan joka asiaan...
     
    Powerstroke tykkää tästä.
  17. El C

    El C 3rd gear

    Nyt kun tuo myyntipalsta on nykyisen kaltainen niin onkos mitään paikkaa missä voi halukkaille ostajille kertoa vaikkapa kiinnostavan kirjallisuuden ostomahdollisuudesta?
    Mullakin on jokunen jo itselle turha kirja (Chilton, Haynes, Factory manuals) ja vanhoja lehtiä (-80 luvun Mobilisteja ja V8:ja), jotka saattais jollekin toiselle olla tarpeellisia.
    Ei osaa paperinkeräykseenkään laittaa, kirpparille en vaan viitsi myyntiin viedä, kun se on sellaista sähläämistä.
    Niin että mitäs nyt tehdään?
     
  18. artz

    artz Gearhead

    Googlesta kun etsii täällä käytyjä aiheita, niin usein vastauksissa onkin "hotrod.fi" osoite. Ennen siitä pääsi suoraan keskusteluketjuun mutta nyt se avaa vain OD:n etusivun eikä ohjaa keskusteluun. Onko hotrod.fi lopullisesti pois pelistä vai saako sitä vielä toimintaan? ..ketjun kyllä löytää kun vaan muuttaa hotrodin tilalle overdrive, mutta ei sitä aina jaksaisi tehdä. Sitäkautta on tullut selattua palstaa muutenkin paikoissa jossa overdrive.fi itsessään on blokattu.. Enää ei onnistu. Ja onko tuo joku edellinen OD osoite vai mikä?
     
  19. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Painoin tykkää nappia sullekin (kieppuva hymiö tähän).
    Mutta onhan täällä uusia, oikeesti helpottavia ominaisuuksiakin. Kuvien liittäminen mm. Aiemmin valitin kontrastin puutteesta ja tekstin pienuudesta, niihin kun tottui niin nyt tuntuukin liian kirkkaalta ja teksti isolta....uskosin että tää on nyt parempi. Twiittaukset ja facet...., en tiiä mitä ne on, mutta ei ole multa pois jos ne nyt tossa on.
    Ai niin, asia unohtui, eli topikin katselukerrat ei näy. En ole varma mihin niitä tarvii, mutta puuttumisen huomaan usein.
    Hymiöt kun palaa entiselleen niinkun on luvattukin niin kyl tää tastä.
     
  20. peltsi

    peltsi Gearhead

    ja tosiaan jos jollakin viellä vaatii joka kerta tunnuksien syöttämistä niin auttoi ku meni "rekisteröidy" ja syötti siellä tunnarit sekä salasanan. Nyt pysyy kirjautuneena
     

Kerro tästä muillekin!