taitaa olla aika aavikko välitykset...dodges

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja el_mehico, 4.9.2004.

  1. el_mehico

    el_mehico 1st gear

    olin tossa ajelemassa ja motarilla tuli koitettua että mitäs kulkee,no mittari loppuu 160iin ja tuntus että tässä gruisaillaa,,ja lisäsin kaasua kunnes mittari rupes heittää jo reippaasti toista lenkkiä,,,ja kierrokset 3500,,joten varaa oli vielä kyllä reippasti mutta kantti rupes pettää kun tarviin työssäni ajokorttia...
     
  2. Olazabal

    Olazabal 1st gear

    Samanlaisia kokemuksia, mutta vaan Buickilla (6,2d) mittari antautu kolmosella (th700r4) ja kuului ikävän kuuloinen räsähdys mittarista. Ajoin tappiin ja nyt se näyttää 20 km/h liian vähän. Ottaa nyt kolmosella helposti tappiin (n. 130 eli todellinen 150) ja jaksaa hyvin nostaa nopeutta nelosella. Vaikee arvioida huippuja, kun neula nojaa tappiin.

    -Pitäis laittaa kiekkamittari, niin näkis missä mennään. Kiitettävän alhaalla kuitenkin :)
     
  3. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    "mittari loppuu 160iin"

    Jos on vielä mailimittari niin aika kovaa oot päästelly.
    tuhtivääntöinen kone on sulla. :lol:
     

Kerro tästä muillekin!