Kumitiivisteiden liimaus koriin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja markoyt, 11.3.2016.

  1. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Tietääkö kukaan saako Suomesta mistään tuohon hommaan 3M:n 08008 mustaa kontaktiliimaa tällä hetkellä. Tradeparts, us parts jne kyselty.... Ei oo.
    Tai vastaavaa liimaa jolla sais nuo t-top tiivisteet liimattua varmasti... Nii ettei menis sotkuksi
     
  2. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

  3. 66monaco

    66monaco Gearhead

  4. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Kahdesti oon tuonne sähköpostia laittanu... Tänään viimeksi... Ja pekka's restorating parts osoitteella myös....niemensivulle myös yrittäny soittaa pari kertaa... sepolle täytyy vielä yrittää soittaa.
     
  5. Minimies

    Minimies 3rd gear

    Wurthilla kauppasivat jotain limaa tuohon, joten kannatta kysästä sieltä. (tarttu kumiin, muoviin, metalliin, lasiin yms..... Sekä pysyy elastisena.)
     
    Muokattu: 14.3.2016
  6. spike

    spike Gearhead

  7. ViLU

    ViLU Gearhead

    Ainoota oikeeta liimaa on tuo 3M, mitään muuta ei kannata edes harkita! Niemensivulta tilasin viimeks tuubin...
     

Kerro tästä muillekin!