Dodge Ram V10

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Vesku88, 13.4.2016.

  1. Vesku88

    Vesku88 1st gear

    Moikka,

    Tuollainen lava-auto osui silmään. Dodge Ram 2500 (8l v10 magnum engine) year model 1996. Auto ei ole Suomessa, eikä sitä ole EU-tyyppihyväksytty. Siihen tarvitaan ilmeisesti ”CoC” todistus, mistä sitä pitää kysellä tai miten tuon asian kanssa pitää toimia ?

    Toinen asia : mistä näen auton painon ? VIN koodi on tiedossa.

    T, Vesa
     
  2. rx_racing

    rx_racing Gearhead

    Moi,
    mulla on tommonen, tuotu jenkeistä. Halvin tapa ostaa se multa ;) - käyttö kovin vähäistä, seisoo lämpimässä hallissa.
    COC :tä et saa koska se ei vastaa EU säädöksiä - tai saat sen tietty siltä osilta miltä vastaa.
    Nää on Suomessa kuorma-autoja koska muuten autovero.
    Muutokset: valot, ympäriinsä eli myös äärivaloja kylkiin,ajovalot korkeuden säädöillä -säännökset nykyään muuttuneet eli DOT valot käy kunhan epäsymmetriset. Lavalle suoja kuormaa vasten.
    Huomaa että jenkeistä ei mahdu normi kuljetukseen eli 40 jalan konttiin ei mahdu toista jenkkiä.
    Oma auton ostohinta oli kolmanneksen siitä mitä maksoin kun oli kilvissä. Ja en jaksa kommentoida muiden läppiä et olis saanu halvemmalla - ton se maksoi ja kevyt kuorma-autona eli ei autoveroa. Ja ei ollut eka tuontiauto.
    Hyvä laite ollut kyllä!
     
  3. Vesku88

    Vesku88 1st gear

    okay,
    kiitoksia vastauksesta. Tiedätkö miten tuon kokonaispainon saa selville ? Tuo ko auto on lyhytlavainen malli, sama kuin 1500 sarjassa. VIN koodi on tiedossa.
     

Kerro tästä muillekin!