Bel air 54 kokonaispaino

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja pataatti, 5.7.2016.

  1. pataatti

    pataatti Gearhead

    Kysymys kuuluu saako tuota 54 Bel Air 4D suomessa kuusi paikkaiseksi katsastettua? Omapaino näyttäisi olevan 1560 kg. Kokoaispainosta ei tietoa. Meinasin vaan että jos tuollaista ei saa rekisteröityä kuusi paikkaiseksi,niin heitän edestä sohvapenkin mäkeen ja toteutan toisin.
     
  2. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    erikoinen ettei ole ollut alunperin 6 paikkainen jos sohvalla suomeeen myyty.

    eikös näissä ole joku penkin leveyden kanssa tekemistä oleva senttimitta jonka mukaan on määrätty montako siinä saa istua. 40cm leveyttä per takamus tms?
     
  3. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Saa. Kokonaispaino lienee 2010 kg? Silloin ainakin onnistuu.
     
  4. pataatti

    pataatti Gearhead

    Saa kuulema joo 6 paikkaiseksi. Kokonaispaino 2010 ja omapaino 1560.
    Varmaankin ollut aina 6 paikkainen. Mutta tuli itselle vaan epäusko kun itselläni tällä hetkellä tuo cutlass coupe jossa vöitä myöten paikat kuudelle,mutta otteeseen en saanut kuudetta paikkaa. Ei kantavuus riitä.
     
  5. Jaakko Susimies

    Jaakko Susimies Gearhead

    Mul on tässä Suomi-auton rekisteriote, jossa omapaino 1570, kantavuus 540 ja kokonaispaino 2110 kg. Reissuseuraa kuljettajalle 5 henkeä ja viereen 2.

    Siis -54 Bel Air kyseessä
     

Kerro tästä muillekin!