Devillen madallus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Apina, 24.3.2018.

  1. Apina

    Apina 1st gear

    -68 devillee olisi tarkoitus saada 2"-3" alemmaks. Vinkkejä mistä on sarjoja tilailtu...
     
  2. Bat ass

    Bat ass Gearhead

    Etujousien alapäästä 1-1,5 kierrosta pois, ja takajousista yläpäästä hieman vajaa kierros tai max 1,25 kierrosta, toimii ainakin -69 Deville avossa ( siis hyväryhtiset orkkis jouset pätkitty ), samalla laitettu uudet kaasuiskarit ( orkkis mittaiset ), niin ja pohjaanlyöntikumeista chopattiin 2/3 osaa pois.
     
  3. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Meinasinkin kirjoitella aikaisemmin, että niitä madallussarjoja saa jokaisesta rautakaupasta: rälläkkälaikkahyllystä :rolleyes:
     
  4. Dunlop

    Dunlop Gearhead

    Ketjua lainaan kysymyksilleni;
    Mul -61 devillessä väsyneet orkkis jouset. Ajatus ois madaltaa rälläkällä, mut en arvais noita jousia enää pätkiä. Sopiiko esim. Vanin etujouset paikoilleen? Niitä muistelen menestyksekkäästi käytetyn monessa muussa... Ja onko kellään jääny nurkkiin ylimääräsiä?
     
  5. Apina

    Apina 1st gear

    Joo tänks vastauksista!! Tuolla jenkkien palstoilla näytti olevan samantyyppistä keskustelua ja rälläkkäalusta ohjeistusta.
     

Kerro tästä muillekin!